Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ja sam isto jednom prespavala,ali ne ujutru nego popodne.Ustajala sam vrlo rano,tada sam čuvala dvije curice,davno nekad kad sam se tek udala i onako umorna legnem popodne i umjesto da se probudim tamo pred mrak,ja produžim do zore
Probudio me muž kad se vratio sa dežurstva
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Hej eto nam vikenda, ima da se nenaspavamo do mile volje... (koji sam baksuz sutra ce u 6 oci ko fildzani)
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Joj ja ti imam zenu od koje kupujem mrs (sir i kajmak), a kako moram otici na pijacu do nje da to pokupim, obicno navijem sat da me probudi najkasnije do 7:30 da se zena ne mrzne i ne ceka puno, jer do 8 sati vec se sve rasproda... helem, sta hocu reci, subota je dakle i ono kao ocekujem da cu spavati pa navijem sat u 7:30, ali se svaki put probudim u 6:30 i cekam da zazvoni alarm
Baksuz kazem ti
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Jutros padala kisa kad sam namjeravala ustati da idem na posao , i to ne da je padala nego PADALA, i ja pomjerim sat za jos sat i po, nastavim spavati, a odlucim raditi od kuce.
sutra ima da odvalim najmanje do 11h a moze vala i do 11.30...tu se polako probudim ...pa meskoljim se...legim jos malo i u 12 mogu i ustati.
niko me nece dic iz kreveta.
Kad god sam rekao iste rečenice, nešto me je omelo. Zadnji put komšija vršio radove u stanu. Počeo oko pola 10 ili u 9. Probudila me tri različita zvuka bušilice. U prvi mah sam pomislio gotovo je, smrvila se zgrada do podruma, zemljotres. Kad ono, frajer reže zidove.
Ako ti ljudi kažu da se promijeniš, promijeni njih.