Dnevni horoskop

Horoskop, numerologija, kolačići sudbine, proroci, razni testovi i zanimljivosti.
User avatar
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 80746
Joined: 02 Dec 2011, 23:48
Location: u gajevima
Has thanked: 9933 times
Been thanked: 6769 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Julia-Klara » 15 Jul 2017, 10:45

Vaš horoskop za dan:
15.07.2017.


OVAN
Ne dopada Vam se saznanje, da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u možda inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Ipak, ne možete lako da promenite poslovno-finansijski poredak i nečiju volju. Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju i ubrzo sve će krenuti u pozitivnom pravcu. Sugestija: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

BIK
Imate utisak da su Vaše ideje od presudnog značaja i zbog toga počinjete da se sukobljavate sa odredjenim saradnicima. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali novi sukobi nepotrebno otežavaju nastavak saradnje. Birate »velike reči« pred voljenom osobom kako biste ostavili odredjeni utisak. Počinjete da uvidjate kako se Vaše želje i kriterijumi razlikuju, jer partner ima neku svoju viziju. Sugestija: Nemojte donositi neke ishitrene odluke, usporite svoj ubrzani ritam.

BLIZANCI
Na vreme treba da ispravite svoje poslovne propuste. Moguć je pozitivan rasplet dogadjaja, pod uslovom da konsultujete bliske saradnike i da sačuvate prisebnost duha u odlučujućim situacijama. Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Partner samo prividno deluje nezainteresovano za Vašu priču i ideje. Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije i suprotno od onoga što nam se čini.

RAK
Osećate lagani umor i nedostatak koncentracije. Stoga, izbegavajte takmičarsku atmosferu ili neko nepotrebno dokazivanje pred saradnicima. Važno je da u predvidjenom roku završite svoje redovne obaveze. Susret sa jednom osobom u Vama podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima i nostalgiji. Stalo Vam da ulepšate svoje raspoloženje. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili relaksacija.

LAV
Delujete kao osoba koja uliva veliku sigurnost i poverenje. Važno je da osmislite svoj nastup pred saradnicima. Pozitivni rezultati proizilaze iz zajedničke akcije ili sposobnosti da pravilno nametnete svoj uticaj. Stalo Vam je da osvojite nečiju iskrenu pažnju ili emotivnu naklonost. U svakoj dobroj prilici i bez ustručavanja, slobodno upotrebite svoj šarm i zavodničke sposobnosti koje posedujete. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA
Nudi Vam se dobra prilika da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti ili da ostvarite zapaženu ulogu u društvu saradnika. Zatražite nečije stručno mišljenje, pre nego što donesete konačnu odluku u proceni poslovnih interesa. Zabrinuti ste zbog nekih dogadjaja koji počinju da uznemiravaju Vašu porodicu. Ne uspevate na najbolji način i sa sigurnošću da odgonetnete nečije mišljenje i ponašanje. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

VAGA
Želite da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Medjutim, pokazaće se da imate neku pogrešnu računicu i da se zavaravate nepouzdanim informacijama. Izbegavajte brzopletost u svojim procenama i ponašanju. U odnosu sa voljenom osobom izvesne promene su skoro neizbežne. Nema razloga da se zaklanjate iza nekih »lažnih obećanja«, jer problemi se neće rešavati sami po sebi. Sugestija: Prijaće Vam odmor i kreativna izolacija, opustite se.

ŠKORPIJA
Imate dobre ideje i spremni ste da prihvatite nova rešenja. Da biste ostvarili svoje poslovne namere potrebne su Vam proverene informacije. Okolina je spremna da podrži Vašu ulogu i očekivanja u zajedničkoj akciji. Pokažite da imate dovoljno strpljenja, posebno u nekim delikatnim situacijama. Osoba koju volite svakako zaslužuje beskrajnu pažnju ili razumevanje sa Vaše strane. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju.

STRELAC
U susretu sa saradnicima povremeno nailazite na znake mrzovolje ili osporavanja. Sve je dobro, dok neko ne zatraži odredjenu uslugu ili pokornost sa Vaše strane. Medjutim, bez nečije podrške ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Partner čini mnoge stvari zbog kojih zaista treba da se osećate veoma polaskano. Neko želi da Vas obraduje i usreći na poseban način što će Vam imponovati. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju negu.

JARAC
Neko je na Vašoj strani, ali to nije dovoljno da u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Potrebno je da kontrolišete svoju psihičku i emotivnu tenziju, kroz pojačanu radnu aktivnost ili kretanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje. Na sreću, voljena osoba dobro poznaje Vaš ukus i ume da Vam ugodi na različite načine. Uživajte u svom svetu intime i u bliskom društvu. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

VODOLIJA
Delujete raspoloženo i svoj posao obavljate na rutinski način, bez dodatnih sumnji. Ne obraćate posebnu pažnju na saradnike koji imaju drugačije ideje, ne želite da utičete na nečije mišljenje ili odluku. Pokušavate pravilno da razumete nečiju emotivnu reakciju, ali motivi su ponekad suviše skriveni i teško ih je protumačiti na odgovarajući način. Ako pogrešite, brzo ćete se pokajati. Sugestija: Izbegavajte neke stresne situacije.

RIBE
Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo izbegavajte rivalske odnose. Poslovne probleme treba da rešavate razumno i bez velike euforije. Važno je da uspostavite bolju kontrolu nad svojim emocijama. Svaki vid preterivanja unosi dodatnu komfuziju sa okolinom i narušava Vaš psihološki mir koji imate. Planirajte neku romantičnu zabavu ili susret sa jednom bliskom osobom. Sugestija: Uživajte u stvarima koje Vam pričinjavaju zadovoljstvo, opustite se.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

User avatar
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 80746
Joined: 02 Dec 2011, 23:48
Location: u gajevima
Has thanked: 9933 times
Been thanked: 6769 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Julia-Klara » 22 Jul 2017, 11:30

Vaš horoskop za dan:
22.07.2017.


OVAN
Važno je da ne pričate previse o svojim poslovnim namerama. Neko može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Sačuvajte prisebnost duha u poslovnim susretima. Nema potrebe da gradite neku novu iluziju o emotivnoj sreći. Bez obzira na optimizam koji posedujete, ipak priželjkujete stvari koje izgledaju suviše daleko iz sadašnje perspektive. Sugestija: Potrebna Vam je nečija podrška, opustite se.

BIK
Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite koristan savet. U pokušaju da se predstavite u izvesnom smislu kao veliki ekspert, trpite nečiju kritiku. Strpljivo sačekajte na završne rezultate ili na dobitak koji Vam pripada. Ponekad nije važno sve ono što govorite, nego ono što osećate. Stalo Vam je i trudite se, ali ne možete da kontrolišete svoju emotivnu reakciju u nečijoj blizini. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, konzumirajte više tečnosti.

BLIZANCI
Ne dopada Vam se nečiji nastup ili novi uslovi koje Vam postavljaju saradnici. Na sreću, brzo ćete promeniti mišljenje o novim poslovnim prilikama. Budite promišljeniji, jer dela govore više od reči. Kažnjavanjem drugih, nepotrebno kažnjavate sami sebe. Partner dobro razume Vaše emotivne namere koje za sada mudro prećutkujete. Ipak, Vaš izraz lica verno odaje i Vaše raspoloženje. Sugestija: Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

RAK
Nalazite se za korak ispred drugih i Vaši rezultati prevazilaze prosečna merila. Nailazite na dobar prijem u društvu saradnika, ali ne treba da se zanosite novim idejama. Potrudite se da ostvarite zajedničke interese. Partner dobro razume Vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama koje Vas zbližavaju. Imate dovoljno dobrih razloga da se osećate zadovoljno. Sugestija: Prijaće Vam dodatna aktivnost i boravak u prirodi.

LAV
Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Medjutim, neko Vaše ponašanje procenjuje na pogrešan način. Prepustite drugima da se opterećuju stvarima koje ne donose materijalnu korist, pozitivne efekte ili perspektivnu reklamu. Suočavate se sa problemom emotivnog nerazumevanja. Partner uporno brani svoje stavove i zaboravlja na zajedničke prioritete. Sugestija: Izbegavajte neke stresne situacije koje Vas previše uznemiravaju.

DEVICA
Ne želite da podržite nečiju priču koja se svodi na ponavljanje poznatih činjenica. Imate utisak da neko usporava ili ometa Vaše poslovne ciljeve. Tražite efikasniji način da poboljšate svoje raspoloženje i koncentraciju. Ako ste nezadovoljni razvojem dogadjaja koji utiče na izvesne promene kroz Vaš emotivni ili bračni status, slobodno preuzmite inicijativu pred bliskom osobom. Sugestija: Planirajte izlazak ili omiljenu razonodu, kao povod za dobro raspoloženje.

VAGA
Imate dobru priliku da završite sa nekim poslovnim obavezama starijeg datuma, kao i da definišete svoju ulogu pred saradnicima. Ipak, trenutni uspeh Vam ne znači mnogo. Razmišljate o novim ili dalekim ciljevima. Ne razumete se na najbolji način sa svojim partnerom. Primećujete da voljena osoba ima neke »tajne planove«, što dodatno utiče na Vašu nervozu ili na osećaj nepoverenja. Sugestija: Dobro procenite lične mogućnosti, izbegavajte različite vidove preterivanja.

ŠKORPIJA
Vaše ideje predstavljaju potencijalni rizik, stoga nemojte očekivati nečiju poslovnu ili praktičnu podršku. Potrebno je da se dodatno angažujete na rešavanju poslovnih problema, ali ne i po cenu prekida saradnickog dogovora. Nemojte dozvoliti da Vas neko osprava ili kritikuje bez pravog povoda. Partneru nedostaju dokazi za bilo koji vid ozbiljnije optužbe, te možete biti smireni. Sugestija: Učinite nešto značajno u prilog boljem raspoloženju.

STRELAC
U susretu sa saradnicima bolje je da se usresredite na trenutnu situaciju, nego da se bavite dalekim prognozama. Nepotrebno se raspravljate o stvarima koje nemaju presudan značaj za Vaš poslovni status. Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja na neki način testira Vaše duhovne kvalitete i lične sposobnosti. Mnogo je nizvesnosti da biste donosili neki veći zaključak. Sugestija: Slobodno prihvatite igru zavodjenja i ljubavni poziv.

JARAC
Optužujete jednu pogrešnu osobu za neuspeh ili za različite komplikacije koje Vas usporavaju u poslovnim planovima. Lakše je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi. Izgleda da ste postavili neke visoke kriterijume i previše očekujete od svog partnera. Ponekad realnost nije tako ružičasta, kao što svim srcem priželjkujete. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

VODOLIJA
Imate pomalo loš predosećaj, ali neko Vas ubedjuje da nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rešenju. Važno je da pravilno razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti. Ne dobijate emotivnu podršku u dovoljnoj meri. Ipak, nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Ponekad suviše potencirate dramske efekte i delujete predvidljivo. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

RIBE
U prilici ste da završite posao koji Vam donosi više psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Ipak, bolje je da svoju energiju usmerite na poznate situacije nego da suviše rizikujete. Budite dosledni u svojim namerama. Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na slobodnije emotivno izražavanje. Kao i uvek, sličan se sličnom raduje. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

User avatar
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Posts: 86350
Joined: 28 Nov 2015, 20:04
Has thanked: 853 times
Been thanked: 1641 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Mutevelija » 22 Jul 2017, 13:04

RIBE
U prilici ste da završite posao koji Vam donosi više psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist.
. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

:valja
Pero la suerte se ensañó contigo
Y te dejó con el alma
Hecha pedazos
Tú corazón
Quedó herido y sin perdón
Ya no sabe como amar
Como piedra endureció

🍉🍉🍉🍉

User avatar
damir5
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 25962
Joined: 20 Mar 2016, 21:04
Location: bosanski forum
Mood:
Been thanked: 1 time
Contact:
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by damir5 » 22 Jul 2017, 13:09

za mene veze s vezom nema :spavanje
Me? Wrong? Never! Image

User avatar
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 80746
Joined: 02 Dec 2011, 23:48
Location: u gajevima
Has thanked: 9933 times
Been thanked: 6769 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Julia-Klara » 22 Jul 2017, 13:52

VODOLIJA
Imate pomalo loš predosećaj, ali neko Vas ubedjuje da nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rešenju. Važno je da pravilno razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti. Ne dobijate emotivnu podršku u dovoljnoj meri. Ipak, nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Ponekad suviše potencirate dramske efekte i delujete predvidljivo. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

:medi sabur, Klaro, sabur
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

User avatar
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 80746
Joined: 02 Dec 2011, 23:48
Location: u gajevima
Has thanked: 9933 times
Been thanked: 6769 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Julia-Klara » 25 Jul 2017, 12:15

Vaš horoskop za dan:
25.07.2017.


OVAN
Moguće je da neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine, budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet. Potrudite se da završtite započeti posao u predvidjenom roku. U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj rekreaciji, opustite se.

BIK
Delujete pomalo nesmotreno u susretu sa saradnicima i govorite o stvarima koje zadiru u domen poslovnih tajni. Zbog loših procena moguće su neke dodatne komplikacije, koje dovode u pitanje nastavak zajedničke akcije. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći koju možete da osetite. Sugestija: Delujete napeto, potrebna Vam je relaksacija.

BLIZANCI
Pažljivije analizirajte nove dogadjaje ili važne promene na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da neko nepravedno osporava Vaš uticaj ili zasluge koje imate u zajedničkoj akciji. Uporno pokušavate da izbegnete neki vid emotivne odgovornosti pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situacijama koje postaju očigledne. Ponekad je stvarnost drugačija od onoga što Vam se čini. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

RAK
Možda Vam se ne dopada nečije ponašanje, ali ne možete da promenite osnovne uslove ili određena pravila koja diktiraju Vaši saradnici. Nemojte trošiti svoju dragocenu energiju na situacije koje prolaze nedovoljno zapaženo na poslovnoj sceni. Osećate emotivnu nesigurnost, ali upornim prikrivanjem istine ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Morate imati više hrabrosti u ličnom suočavanju. Sugestija: Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu hipersenzitivnost.

LAV
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje namere, ali ne odustajete od ambicioznih ciljeva i tražite zaobilazna rešenja. Nečije ideje zvuče mnogo interesantnije u momentu dok se slušaju, nego kada počinju da se sprovode u delo. U susretu sa voljenom osobom ne postižete uvek u potpunosti željeni efekat. Dešava se da češće uzaludno glumite nezainteresovanost za odredjene dogadjaje. Sugestija: Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

DEVICA
Vaš poslovni neuspeh objektivno ne predstavlja veliki gubitak, stoga odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim merama. Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite ili realne okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. U odnosu sa voljenom osobom, čini Vam se da ste na sebe preuzeli previše odgovornosti za zajedničke planove. Potrebno je da napravite odstupnicu. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje i dobro raspoloženje.

VAGA
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju, kao dobar putokaz. Uspešne osobe, uvek traže i dobar savet. Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet dogadjaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad, prvi utisak ume lako da zavara. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava i psiho-fizička relaksacija.

ŠKORPIJA
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima ili da otvoreno zatražite nečiju intervenciju. Potrebno je da se oslobodite od pogrešnih navika i da prihvatite nečiju ideju, kao dobar putokaz. Uspešne osobe, uvek traže i dobar savet. Nema razloga da verujete u neki spontani rasplet dogadjaja ili ljubavnu sreću koja dolazi iznenada. Ne zaboravite da ponekad, prvi utisak ume lako da zavara. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava i psiho-fizička relaksacija.

STRELAC
Nepotrebno se uplićete u neku situaciju koju ne poznajete dovoljno i na takav način iritirate svoje saradnike. Prihvatite dobronamernu kritiku i nemojte preuveličavati svoje sposobnosti, važno je da ostvarite osnovni dogovor. Zadržite odredjenu meru opreza i mudrosti, nema razloga da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Potrebna Vam je veća diskrecija u nekim intrigantnim situacijama. Sugestija: Izbegavajte naporne ili konfliktne situacije.

JARAC
Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da menja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji. Pre ili kasnije, sve dodje na svoje pravo mesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Usmerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu.

VODOLIJA
Nove informacije realno deluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promeni. Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje pred saradnicima. Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke. Moguće je da imate pogrešne pretpostavke. Sugestija: Izbegavajte neke ishitrene odluke, budite umereniji u reakcijama i ponašanju. :medi

RIBE
Uporno insistirate na svojim namerama i preduzimate odredjeni vid rizika u poslovnoj saradnji. Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opažanja. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše. U ljubavnom susretu je moguće mnogo toga dobrog učiniti. Nemojte dozvoliti da Vašem partneru nedostaje inspiracija, kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

User avatar
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 80746
Joined: 02 Dec 2011, 23:48
Location: u gajevima
Has thanked: 9933 times
Been thanked: 6769 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Julia-Klara » 21 Oct 2017, 11:21

Dnevni horoskop za 21.10.2017

Ovan
Ljubav:
Partner ima različite primedbe na Vaše ponašanje, čak ni Vaše opravdanje ne deluje dovoljno ubedljivo. Uslišite nečiju molbu.
Posao:
Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Bik
Ljubav:
Prati Vas nesklad. Vama nedostaju razumevanje i dobra volja, a Vašem partneru upornost.
Posao:
Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Prećutite svoje namere pred jednom starijom osobom.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu, prijaće Vam prolećna dijeta.

Blizanci
Ljubav:
Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba.
Posao:
Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Shvatićete da Vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju Vaši saradnici.
Zdravlje:
Izbegavajte stresne situacije koje Vas psihički potresaju.

Rak
Ljubav:
Napokon dolazite do saznanja, da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Postupite po svojoj savesti. Opustite se.
Posao:
Vaše ideje nailaze na negodovanje, ponekad nije lako pridobiti podršku okoline. Budite promišljeni i nemojte rizikovati.
Zdravlje:
Ulepšajte svoje raspoloženje, posvetite pažnju vedrim sadržajima.

Lav
Ljubav:
Uživajte u nečijem prisustvu i emotivnoj pažnji koju dobijate, sačuvajte ono što imate. Ne treba da se osvrćete u pogrešnom pravcu.
Posao:
Obratite pažnju na različite detalje. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na određenom mestu i da povučete dobar potez.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate koncetraciju.

Devica
Ljubav:
Pratite svoj unutrašnji glas ili predosećaje koje imate. Oslonite se na svoja osećanja.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje poslovne dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari u svoje ruke.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vaga
Ljubav:
Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo ili komentare koje Vam upućuje bliska osoba.
Posao:
Brzopletost i nerazumno ponašanje sa Vaše strane, može da prouzrokuje dodatne komplikacije u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Iskreni razgovor ili poveravanje, deluje kao psihološko rasterećenje.

Škorpion
Ljubav:
Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način može da Vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje.
Posao:
Iritira Vas suočavanje sa saradnicima, koji očekuju Vašu servilnost ili prihvatanje različitih poslovnih ustupaka.
Zdravlje:
Izbegavajte situacije koje remete Vašu koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

Strelac
Ljubav:
Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neki poseban ili »čaroban način«. Pratite svoju »ideju vodilju«.
Posao:
U dogovoru sa saradnicima postoji dobra volja i saglasnost oko uvažavanja različitih poslovnih interesa.
Zdravlje:
Uživajte u lepim stvarima, podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Jarac
Ljubav:
Izbegavajte nove izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti koje postoje.
Posao:
U susretu sa saradnicima, ne možete da promenite nečije mišljenje ili da utičete na ponašanje. Budite realni u svojim procenama.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vodolija
Ljubav:
Bez nečijeg prisustva osećate emotivnu prazninu. Teško Vam je da izrazite svoja osećanja i namere pred bliskom osobom.
Posao:
Vaš stav deluje razumno, ali potrebna Vam je i nečija podrška. Budite odlučni u svojim namerama.
Zdravlje:
Pratite svoj »unutrašnji glas«, opustite se.

Ribe

Ljubav:
Partner ne želi lako da Vam poveri svoju tajnu, ali Vi ste poznati po tome da ne odustajete.
Posao:
Shvatili ste suštinu problema i pokušavate da organizujete okolinu na uspešnije poslovanje. Imate dobre ideje.
Zdravlje:
Priuštite sebi neke zabavne sadržaje, opustite se.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

User avatar
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 80746
Joined: 02 Dec 2011, 23:48
Location: u gajevima
Has thanked: 9933 times
Been thanked: 6769 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Julia-Klara » 22 Oct 2017, 11:20

DNEVNI HOROSKOP
HOROSKOP ZA 22. OKTOBAR 2017.


Ovan
Ljubav:
Imate utisak da voljena osoba ne razume Vaše namere. Svako od Vas je »priča za sebe«, sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem.
Posao:
Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rešavate pitanja od obostranog interesa i da delujete efikasno.
Zdravlje:
Poveravanje i razgovor imaju pozitivno dejstvo na Vaše psihičko stanje.

Bik
Ljubav:
Više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za konkretne poteze. Partner pokušava da shvati Vaše namere.
Posao:
Očekujete pozitivne odgovore i tolerantno prelazite preko »sitnih nepravdi« koje postoje u odnosu sa saradnicima.
Zdravlje:
Nema razloga za napetost, opustite se.

Blizanci

Ljubav:
Bolje je da zaboravite na glas razuma i da sledite svoja osećanja. Odgovorite na poruku koju Vam upućuje voljena osoba.
Posao:
Okolina pokazuje veliko interesovanje za Vaše ideje. Vaši rezultati na najbolji način ilustruju znanje ili sposobnost koju posedujete.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija u Vama pokreće neku skrivenu energiju.

Rak
Ljubav:
Imate utisak da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na Vaše neraspoloženje.
Posao:
Posao koji Vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa sradnicima.
Zdravlje:
Važno je da se opustite u prijatnom društvu.

Lav
Ljubav:
Pokažite više nežnosti i maštovitost u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv.
Posao:
Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije, probleme je lakše rešiti uz nečije prisustvo ili saradnički dogovor.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica
Ljubav:
Nemojte dozvoliti da neko sputava Vašu volju ili pravo na izbor. Zaslužujete bolji »tretman«, nego što neko pokušava da Vam nametne.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove kriterijume vrednosti.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Vaga
Ljubav:
Neko Vas uzbuđuje ili privlači Vašu pažnju, više nego što ste spremni da priznate. Delujete tajanstveno.
Posao:
Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Škorpion
Ljubav:
Izrazite emotivnu stranu svoje ličnosti. Nemojte propustiti priliku da uživate u nečijem društvu ili u romantičnom susretu.
Posao:
U susretu sa saradnicima sporne situacije treba da rešavate na razuman način. Kontrolišite svoj poriv za dominacijom.
Zdravlje:
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

Strelac
Ljubav:
Sačuvajte prisebnost duha pred voljenom osobom. Nema razloga da se ponašate sitničavo u svojim komentarima.
Posao:
Imate utisak da okolina pravi previše buke oko nekih sporednih događaja. Stalo Vam je da izbegnete negativne posledice.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Jarac
Ljubav:
Ništa ne postižete principom negacije, uzaludno se protivite pred voljenom osobom i teatralno demonstrirate svoju sujetu.
Posao:
Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite.
Zdravlje:
Potrebna Vam je nečija podrška i moralno ohrabrenje.

Vodolija
Ljubav:
Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti.
Posao:
Nove obaveze doživljavate kao veliki teret ili nepravdu. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa određene distance.
Zdravlje:
Prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

Ribe
Ljubav:
Sve ćesće počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe.
Posao:
Jasno Vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika.
Zdravlje:
Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

User avatar
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 80746
Joined: 02 Dec 2011, 23:48
Location: u gajevima
Has thanked: 9933 times
Been thanked: 6769 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Julia-Klara » 24 Oct 2017, 13:31

HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2017.

Ovan
Ljubav:
Nema potrebe da uporno namećete svoju volju. Raznežite voljenu osobu tako što ćete delovati dobroćudno i popustljivo.
Posao:
Nečiji maniri i ponašanje na Vas deluju zbunjujuće. Ponekad je teško proceniti ko ili koliko dobija u poslovnoj saradnji.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili fizička rekreacija.

Bik
Ljubav:
U emotivnom životu ne možete dobiti sve što želite, bez obzira na »trikove« koje koristite pred voljenom osobom.
Posao:
Nedostaje Vam diplomatija i taktičnost u susretu sa saradnicima. Previše istine ponekad može da naškodi u saradnji.
Zdravlje:
Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Blizanci
Ljubav:
Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće, ali nema razloga da se žalite. Prihvatite ono što dobijate.
Posao:
Okolina pozitivno reaguje na Vaše ideje i neko Vas podstiče na aktivnu ulogu. Sačuvajte poslovne interese i dobar saradnički odnos.
Zdravlje:
Obratite pažnju na snove.

Rak
Ljubav:
Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje želje u odnosu sa voljenom osobom. Uživajte u lepim stvarima.
Posao:
Budite promišljeni i sačekajte povoljniji trenutak, situacija se uskoro menja u Vašu korist. Poštujte zvanične dogovore.
Zdravlje:
Potreban Vam je podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite porodici.
Posao:
Osnovni problemi koji utiču na promenu poslovno-finansijske klime proizilaze iz loše komunikacije među saradnicima.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše raspoloženje.

Devica
Ljubav:
Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite nečije izvinjenje. Ne zaboravite, dobro se dobrim vraća.
Posao:
Stalo Vam je da okolina poštuje Vaše mišljenje ili da neko ozbiljnije shvati poslovne ideje za koje se zalažete.
Zdravlje:
Izbegavajte destruktivno ponašanje i loše navike.

Vaga
Ljubav:
Važno je da sačuvate dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi koja odgovora Vašem ukusu.
Posao:
Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, izvući ćete dobru pouku o pravilima poslovnog ponašanja.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav:
Susret sa jednom osobom u podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima.
Posao:
Osećate lagani umor i nedostatak koncentracije. Važno je da u predviđenom roku završite svoje redovne obaveze.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja ili relaksacija.

Strelac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom nemojte oklevati, ponudite zajednički izazov.
Posao:
Razmislite o različitim detaljima koji imaju pozitivan efekat na Vaše saradnike.
Zdravlje:
Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

Jarac
Ljubav:
Ono što Vama izgleda interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja.
Posao:
Nalazite se u dilemi da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi nesporazum.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Vodolija
Ljubav:
Pažljivije analizirajte voljenu osobu, kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune obostrana očekivanja.
Posao:
Ponekad treba upotrebiti šahovsko pravilo »taknuto-maknuto«. Saradnici očekuju da delujete dovoljno snalažljivo u različitim situacijama.
Zdravlje:
Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intuiciju.

Ribe
Ljubav:
Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu.
Posao:
Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane.
Zdravlje:
Posvetite pažnju stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

User avatar
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 80746
Joined: 02 Dec 2011, 23:48
Location: u gajevima
Has thanked: 9933 times
Been thanked: 6769 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Julia-Klara » 27 Oct 2017, 11:32

HOROSKOP ZA 27. OKTOBAR 2017.

Ovan
Ljubav:
Partner od Vas očekuje originalan nastup i zavodničke manire. Nemojte štedeti na svojim osećanjima i pažnji.
Posao:
U rešavanju poslovnih dilema upotrebite svoje intelekutalne sposobnosti, važno je da demostrirate znanje i paktična rešenja.
Zdravlje:
Prati Vas sjajno raspoloženje i imate dovoljno energije.

Bik
Ljubav:
Sačuvajte pozitivnu orijentaciju, važno je da osetite zadovoljstvo i toplu emotivnu notu u nečijem društvu.
Posao:
Očekuju Vas različite komplikacije, ali to ne treba da utiče na Vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju.
Zdravlje:
Razmislite o taktici povlačenja i budite oprezni pred izazovima.

Blizanci
Ljubav:
Uplovili ste u »hladne vode«, stoga tražite izlaz ili rešenje na drugim stranama i u novom društvu.
Posao:
Delujete aktivno na različitim stranama i saradnicima predlažete korisne ideje.
Zdravlje:
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Rak
Ljubav:
Nema razloga za preterivanje ili za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Partner dobro razume Vašu emotivnu ćud i potrebe.
Posao:
Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere, Vaš uspeh se nalazi iznad prosečnih ocena i merila.
Zdravlje:
Važno je da ulepšate svoje raspoloženje u različitim prilikama.

Lav
Ljubav:
Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje. Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno.
Posao:
Najbolje je da se distancirate od svega što može da Vam prouzrokuje novu neprijatnost. Izbegavajte suvišne eksperimente i improvizaciju.
Zdravlje:
Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Devica
Ljubav:
Ukoliko ste slobodni, planirajate novi susret. Prijaće Vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima.
Posao:
Imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Osećaj poslovne afirmacije i uspeha, treba dodatno da Vas motiviše na akciju.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Vaga
Ljubav:
Partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite izgovore za odlaganje zajedničkih planova.
Posao:
Trenutni »gubitak« predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.
Zdravlje:
Opustite se u bliskom društvu.

Škorpion
Ljubav:
Vašu pažnju zaokupljaju neobične situacije, nečija pojava ili laskavi komplimenti. Ali, moguće je da Vas neko lovi u svoju »ljubavnu mrežu«.
Posao:
Trenutni gubitak ne treba prihvatiti kao lični poraz, već kao logičan sled događaja ili dobar povod da promenite svoju poslovnu taktiku.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate zdrav razum ili prisebnost duha.

Strelac
Ljubav:
Delujete uznemireno, ne možete da udovoljite voljenoj osobi i da ostvarite sve svoje namere. Opustite se.
Posao:
Ne volite kada Vam saradnici postavljaju različita pravila. Potrudite se da kontrolišete svoju impulsivnu prirodu.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Jarac
Ljubav:
Delujete rezignirano, čini Vam se da partner ima svoja prikrivena interesovanja ili neke »tajne planove«. Nalazite se u emotivnom raskoraku.
Posao:
Uporno pokušavate da pronađete zaobilazno rešenje, ali Vaš napor ne donosi pozitivan efekat.
Zdravlje:
Prijaće Vam šetnja i susret sa prijateljima, neko Vas podstiče na pozitivno razmišljanje.

Vodolija
Ljubav:
Ne dobijate emotivnu podršku. Nemojte zavaravati partnera pogrešnom pričom, suviše potencirate dramske efekte.
Posao:
Imate loš predosećaj, ali neko Vas ubeđuje da nastavite sa započetim planovima. Važno je da razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Ribe
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost.
Posao:
Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu. Očekuje Vas zapaženi uspeh.
Zdravlje:
Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

User avatar
Bla
i dva polipa
i dva polipa
Posts: 75774
Joined: 30 Aug 2013, 14:21
Location: Rodna grudva
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 34 times
Contact:
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Bla » 27 Oct 2017, 17:59

kako god okrenem, nekakvi trenutni gubici :hm
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:

User avatar
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 45896
Joined: 01 Sep 2011, 22:10
Location: Kosmicki raspor
Been thanked: 5 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Heidi » 27 Oct 2017, 19:13

Ne volite kada Vam saradnici postavljaju različita pravila. Potrudite se da kontrolišete svoju impulsivnu prirodu. :sipak
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

User avatar
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 80746
Joined: 02 Dec 2011, 23:48
Location: u gajevima
Has thanked: 9933 times
Been thanked: 6769 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Julia-Klara » 28 Oct 2017, 13:11

HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR 2017.

Ovan
Ljubav:
Prijaće Vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se.
Posao:
Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i neko Vam nameće svoja poslovna pravila. Budite dovoljno promišljeni i mudri.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Bik
Ljubav:
Partner čini stvari zbog kojih treba da se osećate polaskano i zadovoljno.
Posao:
U susretu sa saradnicima povremeno nailazite na znake mrzovolje ili osporavanja.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju negu.

Blizanci
Ljubav:
U susretu sa bliskom osobom, priuštite sebi neku omiljenu zabavu ili različite sadržaje koji potvrđuju Vas dobar ukus.
Posao:
Ukoliko trpite neuspeh, promenite poslovnu poziciju u pravcu koji više odgovara Vašem interesovanju.
Zdravlje:
Nema razloga za preteranu zabrinutost i napetost.

Rak
Ljubav:
Očekujete da voljena osoba preuzme zaštitnicku ulogu, naročito kada se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi.
Posao:
Neko Vas iritira svojim napadnim ponašanjem i remeti Vam koncentraciju. Opterećeni ste različitim obavezama.
Zdravlje:
Izbegavajte konfliktne situacije, sačuvajte prisebnost duha.

Lav
Ljubav:
Sačuvajte optimizam i poverenje u svog partnera. Neko će Vas obradovati u velikom stilu i na izuzetan način.
Posao:
Informacije koje Vam neko saopštava imaju korisno značenje. Važno je da pravilno sagledate sve poslovne mogućnosti.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Devica
Ljubav:
Važno je da sačuvate emotivni sklad i poverenje u voljenu osobu. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na jednu zanimljivu poruku ili na nečiji poziv.
Posao:
Napravili ste dobru procenu mogućnosti. Kontrolišite sve važne događaje koji utiču na završne rezultate.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Vaga
Ljubav:
U emotivnim susretima »kolo sreće se okreće« – negde dobijate, a negde gubite. Sačuvajte lično dostojanstvo. Sreća je dostižna.
Posao:
Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine, ali na kraju ostajete uskraćeni za osnovne uslove koji su Vam neophodni.
Zdravlje:
Važno je da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja.

Škorpion
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, pažljivije birajte reči kojima pokušavate da opravdate ponašanje ili odluku.
Posao:
Imate dobar predosećaj i vešto izbegavate nove intrigantne situacije. Pokušavate da balansirate različite interese.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Strelac
Ljubav:
U odnosu sa voljenom osobom, izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva.
Posao:
Imate osećaj da Vas neko uporno zavarava pogrešnom pričom ili da Vam izmiče dobra poslovno-finansijska prilika.
Zdravlje:
Važno je da se suočite sa istinom, nakon toga osetićete psihološko olakšanje.

Jarac
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom, pažljivije birajte reči kojima pokušavate da opravdate ponašanje ili odluku.
Posao:
Imate dobar predosećaj i vešto izbegavate nove intrigantne situacije. Pokušavate da izbalansirate različite poslovne interese.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija
Ljubav:
Nema potrebe da unosite dodatnu sumnju ili emotivnu tenziju u odnos. Sreća Vam se osmehuje.
Posao:
Poslovni rizik ima dvostruki efekat, razmislite o mogućim posledicama. Uvek postoji i faktor iznenađenja.
Zdravlje:
Slobodno vreme posvetite nekim omiljenim temama, opustite se.

Ribe
Ljubav:
Uporno pokušavate da promenite partnerovo mišljenje, ali nailazite na znake odbijanja i negodovanje.
Posao:
Neko kritikuje Vaš način rada. Dobro razmislite o svemu, nema potrebe da reagujete sujetno na različite komentare.
Zdravlje:
Opustite se uz neku omiljenu zabavu, prijaće Vam.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

User avatar
Bla
i dva polipa
i dva polipa
Posts: 75774
Joined: 30 Aug 2013, 14:21
Location: Rodna grudva
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 34 times
Contact:
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Bla » 29 Oct 2017, 02:41

jel' ova rečenica sklopljena od random riječi? :hm

Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine, ali na kraju ostajete uskraćeni za osnovne uslove koji su Vam neophodni.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:

User avatar
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 80746
Joined: 02 Dec 2011, 23:48
Location: u gajevima
Has thanked: 9933 times
Been thanked: 6769 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Julia-Klara » 29 Oct 2017, 09:48

HOROSKOP ZA 29. OKTOBAR 2017.

Ovan
Ljubav:
Ponovo prećutkujete »izvesne detalje« ili istinu pred partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što Vam pripada.
Posao:
Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovne interese, ali Vi ste dovoljno mudri i vešto izbegavate različite uticaje ili ucene.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

Bik
Ljubav:
Sve što činite prema voljenoj osobi, uvećava zajedničko zadovoljstvo i ulepšava porodičnu harmoniju.
Posao:
Ono što je za nekog nemoguće za Vas postaje moguće, ali o tome ne treba glasno pričati pred radoznalim saradnicima.
Zdravlje:
Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Blizanci
Ljubav:
Važno je da podižete »veliku prašinu« i da se o Vama govori u superlativu. Upotrebite svoj šarm i odgovorite na ljubavnu poruku.
Posao:
Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je Vaša uloga nezamenljiva u poslovnim kombinacijama.
Zdravlje:
Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

Rak
Ljubav:
Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe. Ne treba da postavljate uslove ili suvišna pitanja, koja izazivaju osećaj nelagodnosti.
Posao:
Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje, važno je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više tečnosti.

Lav
Ljubav:
Nemojte davati ishitrena ili velika obećanja voljenoj osobi. Postoji mogućnost da iznenada promenite mišljenje.
Posao:
Većinu poslova pokušavate da završavate samostalno i u skladu sa ličnim interesima. Ipak, nedostaje Vam objektivna procena.
Zdravlje:
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Devica
Ljubav:
Neko ume snažno da ustalasa Vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja.
Posao:
Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savet i na zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve.
Zdravlje:
Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

Vaga
Ljubav:
Partner deluje nestrpljivo u isčekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju od koje ne odustajete lako.
Posao:
Imate velike ambicije, ali Vaš uspeh je relativan i podložan iznenadnim promenama. Nedostaje Vam dobra koncentracija.
Zdravlje:
Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme.

Škorpion
Ljubav:
Važno je da sačuvate emotivni sklad i poverenje u voljenu osobu. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv.
Posao:
Napravili ste dobru procenu, stoga deluje samouvereno. Kontrolišite događaje koji utiču na završne rezultate.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Strelac
Ljubav:
Vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavarati svog partnera.
Posao:
Imate loš predosećaj u vezi sa nekim odlukama saradnika, stoga smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu.
Zdravlje:
Potrudite se da pravilno usmerite svoju kreativnu energiju.

Jarac
Ljubav:
Nedostaje Vam suzdržanost ili emotivna diskrecija u bliskim kontaktima. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila.
Posao:
Potrebne su Vam poverljive informacije, kako biste na vreme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume o uspešnoj saradnji.
Zdravlje:
Nema razloga za preteranu zabrinutost.

Vodolija
Ljubav:
Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova.
Posao:
Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa Vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte bolje uslove.
Zdravlje:
Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Ribe
Ljubav:
Imate utisak, da partner prikriva istinu i to dodatno utiče na Vaše neraspoloženje. Ipak, svako zagovara stil koji najbolje poznaje.
Posao:
Ono što Vas zamara, treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima. Uvek postoji dobro rešenje.
Zdravlje:
Važno je da se opustite u prijatnom društvu.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

User avatar
Bla
i dva polipa
i dva polipa
Posts: 75774
Joined: 30 Aug 2013, 14:21
Location: Rodna grudva
Mood:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 34 times
Contact:
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Bla » 29 Oct 2017, 23:11

:hm
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:back: :underage: :no_mobile_phones: :do_not_litter: :stew: :pizza: :smoking: :ok:

User avatar
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 80746
Joined: 02 Dec 2011, 23:48
Location: u gajevima
Has thanked: 9933 times
Been thanked: 6769 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Julia-Klara » 05 Nov 2017, 12:02

HOROSKOP ZA 05. NOVEMBAR 2017

Ovan
Ljubav:
Imate predosećaj da neko intenzivno misli na Vas. Primećujete neobične emotivne signale ili skrivene poruke.
Posao:
Nema razloga da brinete zbog različitih komentara o svom poslovnom ponašanju. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i ponos.
Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Bik
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom uz svo uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj »unutrašnji glas« ili impuls.
Posao:
Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu njene praktične primene ili upotrebne vrednosti.
Zdravlje:
Opustite se od napornih situacija, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Blizanci
Ljubav:
Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za osobu koja Vas iskreno podržava. Važno je da osetite emotivnu prihvaćenost u nečijem društvu.
Posao:
Očekuju Vas različite komplikacije, ali to ne treba da utiče na Vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju.
Zdravlje:
Uskladite misli i osećanja.

Rak
Ljubav:
Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način u ljubavnom odnosu, morate da imate dobru volju i određene manire kao svoj »zaštitni znak«.
Posao:
Obratite pažnju na nove informacije, budite u trendu ili ispred drugih kada se rešavaju važne poslovne dileme.
Zdravlje:
Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav
Ljubav:
Pokušavate da ugodite voljenoj osobi, ali sumnjate u svoju odluku. Ne vidite emotivni odsjaj u nečijim očima.
Posao:
Neko Vas na indirektan način sputava da ostvarite svoje poslovne namere. Potrebno je da sačuvate prisebnost duha u različitim situacijama.
Zdravlje:
Nema razloga za zabrinutost, opustite se.

Devica
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom ne postižete željeni efekat, uzaludno glumite nezainteresovanost za neke događaje.
Posao:
Nečije ideje zvuče mnogo interesantnije u momentu dok se slušaju, nego kada počinju da se sprovode u delo.
Zdravlje:
Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vaga
Ljubav:
Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na slobodnije emotivno izražavanje.
Posao:
U prilici ste da završite posao koji Vam donosi psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Ostanite dosledni.
Zdravlje:
Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

Škorpion
Ljubav:
Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje emotivne želje i potrebe.
Posao:
Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili mogućnost za profesionalno napredovanje.
Zdravlje:
Potrebno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Strelac
Ljubav:
Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je »tajanstvena šifra«, koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i motivaciju.
Posao:
Konflikt pri rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite oprezni i promišljeni.
Zdravlje:
Važno je pravilno usmerite svoju kreativnu energiju.

Jarac

Ljubav:
Važno je da kontrolišete svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti Vaše primedbe i »ljubavne žaoke«.
Posao:
Na Vama je da donesete »završnu reč« koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu.
Zdravlje:
Prijaće će Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Partner prikriva deo istine. Ponekad nije lako dokazati istinu, čak i kada su sve prednosti na Vašoj strani.
Posao:
Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspeh. Potrudite se da pravilno korigujete svoje ponašanje ili propuste.
Zdravlje:
Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Ribe
Ljubav:
Ponekad »velike reči« nisu dovoljne pred bliskom osobom. Učinite sve što je potrebno da osvojite nečiju pažnju i naklonost.
Posao:
Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima, postoje situacije koje treba da odložite za neku bolju priliku.
Zdravlje:
Podstičite pozitivne misli i dobro raspoloženje.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

User avatar
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 45896
Joined: 01 Sep 2011, 22:10
Location: Kosmicki raspor
Been thanked: 5 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Heidi » 05 Nov 2017, 13:38

Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je »tajanstvena šifra«, koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i motivaciju. :obrve

Bice pleh bureka :D. :oo
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

User avatar
srculence7
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 18083
Joined: 31 Mar 2016, 03:35
Location: iza zatvorenih vrata
Has thanked: 3700 times
Been thanked: 3610 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by srculence7 » 05 Nov 2017, 14:26

E baš ću ga ulepšati :ok
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.

User avatar
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Posts: 80746
Joined: 02 Dec 2011, 23:48
Location: u gajevima
Has thanked: 9933 times
Been thanked: 6769 times
Status: Offline

Re: Dnevni horoskop

Post by Julia-Klara » 08 Nov 2017, 12:21

HOROSKOP ZA 08. NOVEMBAR 2017.

Ovan
Ljubav:
Nema potrebe da se zanosite velikim željama ili nečijim obećanjima. Teško Vam je da procenite nečije postupke.
Posao:
Nečije ponašanje ima negativan uticaj na Vašu koncentraciju, izbegavajte raspravu oko poslovnih interesa.
Zdravlje:
Nemojte precenjivati lične mogućnosti.

Bik
Ljubav:
Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice.
Posao:
Ukoliko Vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju strategiju.
Zdravlje:
Ulepšajte svoj izgled, to će Vam doneti osećaj samopouzdanja.

Blizanci
Ljubav:
Partnerovo jasno negodovanje dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju ili novim emotivnim nedoumicama.
Posao:
Nemojte predviđati ono što je neizvesno. Svaka informacija ima korisno značenje, ako je dobro razumete i usmerite.
Zdravlje:
Potrudite se da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

Rak
Ljubav:
Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ne možete da predvidite tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju.
Posao:
Osnovna orijentacija u razmišljanju Vas navodi na ubrzano delovanje i na izbor poslova koji donose praktične rezultate.
Zdravlje:
Potrebno je da uskladite misli i osećanja.

Lav
Ljubav:
U velikom zanosu svoje emotivne želje upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se oko sebe, pre nego što donesete novu odluku.
Posao:
Važno je da prihvatite nečiji savet. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe, ako unapred ne obezbedite nečiju podršku.
Zdravlje:
Prijaće Vam vitaminska ishrana.

Devica
Ljubav:
Imate utisak da partner uporno prikriva istinu, što dodatno utiče na Vašu sumnjičavost ili neraspoloženje.
Posao:
Nalazite se pod težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.
Zdravlje:
Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Vaga
Ljubav:
Izbegavajte emotivno rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa bliskom osobom. Nemojte forsirati emotivni tempo.
Posao:
Obratite pažnju na različite detalje ili na neke »skrivene poruke«. Da biste ostvarili svoje ciljeve potrebna Vam je nečija podrška.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Škorpion
Ljubav:
Potrudite se da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada.
Posao:
Nečije reči za Vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite.
Zdravlje:
Unosite više vitamina u ishranu.

Strelac
Ljubav:
Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vas neko drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju i skrivene adute.
Posao:
Stalo Vam je da razrešite nesporazume. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite veru u lični uspeh.
Zdravlje:
Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac
Ljubav:
Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito i šarmantno, ali neko pogrešno karakterise Vaše ponašanje kao neozbiljnost.
Posao:
Nemojte dozvoliti da Vas neko kritikuje. Prepustite drugima situacije sa visokim stepenom poslovnog rizika.
Zdravlje:
Potrebno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu, opustite se.

Vodolija
Ljubav:
Neko Vas inspiriše na emotivno razmišljanje. Susret sa voljenom osobom utiče na romantičnu boju Vašeg raspoloženja.
Posao:
Zainteresovani ste za nove ideje koje omogućavaju lagodnije poslovanje. Delujete vrlo ubedljivo u susretu sa saradnicima.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe
Ljubav:
U privatnom životu brinete zbog emotivnih dilema, imate loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
Posao:
Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja.
Zdravlje:
Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Post Reply

Return to “Astrologija, testovi, mozgalice”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests