Samo da pitam

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1633 times
Been thanked: 3042 times
Status: Online

Re: Samo da pitam

Post by Mutevelija »

storm wrote: 29 Oct 2017, 05:13
Mutevelija wrote: 29 Oct 2017, 03:56 Hehe, snaha s ekrva problem onace ja imam dar da citam ljude, zene koje su cure, one su sve dobre ispocetka, kad proodje godina malo puste korijene gotovo je.
Ja sam se svadjao sa svojom snahom iz principa, zato sto je imala jezik, ali ne odmah, fina bila, tako msti.prica jest fina ovo ono, 2013, rekoh pricekaj rano je jos, a mislim jos joj nismo.dosadili.
U globalu zena je svaka dobra par mjeseci jer je nova jer se boji sredine dok se ne uhoda, e sad idemo dalje.
Rodi se dijete moj bratic, a mi u porodici se jako ponosimo svog prezimena (porijekla itd)
Znao sam se sa nenom svadjati zbog pradjeda sto ga je kritikovala, to su noji korijeni i ne diraj, ti dosla sa planine i sad govoris da ti je svekar bio lijen, glumio invalida za vrijeme austrougarske da ne bi isao u rat.
Komsija ga sve nosao uokolo, a ozenio se pranenom.tajno u jednoj sobi, ona vidila da je sposoban da moze hodati a sve se krio od vojske da ga ne bi regrutovali u rat.
U prinncipu sve su zene tu slicne, ni jedna od tih 3 generacije nije postovala ono prezime za koje se udala.
Uvijek su govorile eee ja sam mogla ovako onako.
Ee sad treba da se dijete sunneti, snaha zove svoje a nase zanemaruje, niko nije ni dosao u bolnicu.
Polahko mater izbacuju a punicu ubacuju u prvi plan, nas ko sisa, dijete materi ne daju da se igra, snaha vodi.hladni rat.
Ja sam cesto znao i pred snahom nazvati brata papucarom bmk, takav sam da je lredsjednik drzave ja cu ti reci u oci pa se pusi.
Uglavnom mati punica je potkucavala kasnije sviju kcerku kontra sve sto treba, kao savjetovala.
Srz problema tu su matere, opet sin ne slusa mater kolko kcerka slusa, upravljaci su one.

Zeni se rodjak kate mati dobra snaha, rekoh ja pricekaj ne trci ored rudu...
Znam ovu generaciju znam kako se krece znam svoju svedsku rodicu i cesto se svadjamo oko feminizma.
Uglavnom poslije dva tri mjeseca pocne turbulencija.
Muskarac je kriv koljo ga popapucari, a mozda se sluze i vaginalnom manipulacijiom, ima tu svega.
Danas mali bratic mene voli nije mogla idvratiti krv moju od mene, a htjela je.
I uvijek sam brata osvhestavao da je papucar, jer je i poceo biti, tice me se noj bratic, sto da vise ide dajdzi nego meni amidzi, ja sam sve govorio sto god mi smeta ja kazem tebi u oci.
Mogu biti ko hljeb, a mogu.i ko siptar da se zainatim i da ti rat.objavim, i d ne odustajem, pa cak i na svoju stetuu.
Ima tu krivice i svekrve, sto se puno mijesa u zivote.
Uglavnom krivica su vani a ne sam taj par...
Hehe zanimljivo je, kako mnogi misle za svoju braću i sestre, da su donji u svom odnosu.
Tako je i meni brat govorio prije :oo
Mada je realno, ako idem nekim parametrima, on dupli papucar...s tom razlikom, da ja to njemu ne govorim...jer si onda isti, kao i punice, svekrve i ostale zainteresirane stranke u odnosima.
A kad se navecer vrata zatvore..ostaju samo oni...to je njihov život, kakav zele a ja ne zelim imati nista s tim.
Sto se primjera tvog brata tice...nikad ne bih krivio zenu mu....on mora inicirati i drzati odnos do svoje grane obitelji...

U principu mislim sad, da je najbolje otici sto dalje...biras drustvo i intenzitet odnosa...obitelj vidis, izljubis se, djecu darivas i vozdra :love
Recibbratu davje papucar je dobronamjerno, jer je slijep u tim momentima zacaran, ja bi castio ko bi meni reko da sam.papucar, to nie lose kad ti neko kase.
Pa sto se zene sastaju sa prijateljicama, mislis njih jaranice ne potkucaju, vako ti njeg nako ti njeg, ja sam svog ovako.
"Muskarac je dobar ko hrastov parket, ako ga namjestis dobro mozes ga gaziti 40 godina.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times
Status: Offline

Post by Socrates »

Kad je Mute bio na sluzbenom putu, meni je ovo nedostajalo. :ooo
. . . . . . . . .
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9801 times
Been thanked: 16494 times

Post by spacebound »

MUte, sta je definicija papucara?Je l' to muskarac koji suprugu smatra bicem ravnopravnim sa njim?
Ne mijesaj se u bratov brak, njih dvoje zive skupa, zasnovali su svoju porodicu, samo oni znaju sta je i kako kad se vrata zatvore.
Logicno je da ona voli vise svoju mamu i brata nego svekrvu i djevera.Do tvog brata je da sa vama gradi cvrst i lijep odnos.
I jos jednom da ti poovim- skrati jezik i ne joguni se.Ne znas sta ti zivot nosi.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Cvrle
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 5 times
Been thanked: 12 times

Post by Cvrle »

Mutevelija, ne slazem se s tobom. Jesi li se zapitao zasto snaha zove svoje a brat ne zove svoje? Mozda ste vi previse ponosni da bi se spustili na snahin nivo?
Ja sa svojom svekrvom imam odlicnu komunikaciju, postujemo se, uvazavamo... Zovem je "Majka" sto je mnogima :sok meni to nije ptoblem kad vidim da njoj godi, al zato i ona ugadja meni kad vidi da meni nesto godi.
Moj muz je imao takav odnos s punicom rahmetli, mojom majkom, da sam x puta bila ljubomorna na njeg. Jednostavno slagali su se haman kao majka i sin. Al brate jes je i nosio na rukama bukvalno, ko rodjenu majku kad je bila slaba. Nikom nije dozvoljavala da je podigne iz kreveta sem njemu.
Sve je to stvar karaktera i postovanja.
Djever... Svaki rodjendan djeciji, obavezno zovnem iako znam da nece doci. Zasto, to znaju on i njegova zena. Boga mi moje sestre sjete se i dodju same.
Niko nikome ne moze zabraniti da se vidja sa svojima, niti moze uticati na tu stranu porodice.
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR »

Maja wrote: 29 Oct 2017, 02:51 Je li mlada mozda Komesarova kcerka?
Nije!
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Divlja_u_srcu
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Divlja_u_srcu »

Jel može ruka boliti od rada nekoliko dana poslije? Mislim tri dana poslije :hm
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Cvrle
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 5 times
Been thanked: 12 times

Post by Cvrle »

Moze do 10 dana, meni skoro ortoped kazo
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3483 times

Post by Chloe »

Mutevelija wrote: 29 Oct 2017, 03:56 Hehe, snaha s ekrva problem onace ja imam dar da citam ljude, zene koje su cure, one su sve dobre ispocetka, kad proodje godina malo puste korijene gotovo je.
Ja sam se svadjao sa svojom snahom iz principa, zato sto je imala jezik, ali ne odmah, fina bila, tako msti.prica jest fina ovo ono, 2013, rekoh pricekaj rano je jos, a mislim jos joj nismo.dosadili.
U globalu zena je svaka dobra par mjeseci jer je nova jer se boji sredine dok se ne uhoda, e sad idemo dalje.
Rodi se dijete moj bratic, a mi u porodici se jako ponosimo svog prezimena (porijekla itd)
Znao sam se sa nenom svadjati zbog pradjeda sto ga je kritikovala, to su noji korijeni i ne diraj, ti dosla sa planine i sad govoris da ti je svekar bio lijen, glumio invalida za vrijeme austrougarske da ne bi isao u rat.
Komsija ga sve nosao uokolo, a ozenio se pranenom.tajno u jednoj sobi, ona vidila da je sposoban da moze hodati a sve se krio od vojske da ga ne bi regrutovali u rat.
U prinncipu sve su zene tu slicne, ni jedna od tih 3 generacije nije postovala ono prezime za koje se udala.
Uvijek su govorile eee ja sam mogla ovako onako.
Ee sad treba da se dijete sunneti, snaha zove svoje a nase zanemaruje, niko nije ni dosao u bolnicu.
Polahko mater izbacuju a punicu ubacuju u prvi plan, nas ko sisa, dijete materi ne daju da se igra, snaha vodi.hladni rat.
Ja sam cesto znao i pred snahom nazvati brata papucarom bmk, takav sam da je lredsjednik drzave ja cu ti reci u oci pa se pusi.
Uglavnom mati punica je potkucavala kasnije sviju kcerku kontra sve sto treba, kao savjetovala.
Srz problema tu su matere, opet sin ne slusa mater kolko kcerka slusa, upravljaci su one.

Zeni se rodjak kate mati dobra snaha, rekoh ja pricekaj ne trci ored rudu...
Znam ovu generaciju znam kako se krece znam svoju svedsku rodicu i cesto se svadjamo oko feminizma.
Uglavnom poslije dva tri mjeseca pocne turbulencija.
Muskarac je kriv koljo ga popapucari, a mozda se sluze i vaginalnom manipulacijiom, ima tu svega.
Danas mali bratic mene voli nije mogla idvratiti krv moju od mene, a htjela je.
I uvijek sam brata osvhestavao da je papucar, jer je i poceo biti, tice me se noj bratic, sto da vise ide dajdzi nego meni amidzi, ja sam sve govorio sto god mi smeta ja kazem tebi u oci.
Mogu biti ko hljeb, a mogu.i ko siptar da se zainatim i da ti rat.objavim, i d ne odustajem, pa cak i na svoju stetuu.
Ima tu krivice i svekrve, sto se puno mijesa u zivote.
Uglavnom krivica su vani a ne sam taj par...
:grana ... dijete ne mješaj se u tuđe živote, ne govori nikom ništa ne znaš šta te čeka. U toj priči ti si najzeleniji.
I da, okani se inata, nikom dobro donio nije. :tjesi
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija »

Cvrle wrote: 29 Oct 2017, 08:50 Mutevelija, ne slazem se s tobom. Jesi li se zapitao zasto snaha zove svoje a brat ne zove svoje? Mozda ste vi previse ponosni da bi se spustili na snahin nivo?
Ja sa svojom svekrvom imam odlicnu komunikaciju, postujemo se, uvazavamo... Zovem je "Majka" sto je mnogima :sok meni to nije ptoblem kad vidim da njoj godi, al zato i ona ugadja meni kad vidi da meni nesto godi.
Moj muz je imao takav odnos s punicom rahmetli, mojom majkom, da sam x puta bila ljubomorna na njeg. Jednostavno slagali su se haman kao majka i sin. Al brate jes je i nosio na rukama bukvalno, ko rodjenu majku kad je bila slaba. Nikom nije dozvoljavala da je podigne iz kreveta sem njemu.
Djever... Svaki rodjendan djeciji, obavezno zovnem iako znam da nece doci. Zasto, to znaju on i njegova zena. Boga mi moje sestre sjete se i dodju same.
Niko nikome ne moze zabraniti da se vidja sa svojima, niti moze uticati na tu stranu porodice.
Moja je mati da je nazovem nekako mutava a otac je isto tako kao nizi stalez od prijateljevih.
Nije tacno da smo mi.preponosni, zapravo je obrnzto, bolje da nisam spominjao.
Nadnicati koji su za njezine niko i nista, a ja ne dam.nikom da me zeza i nipodastava, komplikovana je to prica a i duga.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija »

spacebound wrote: 29 Oct 2017, 06:46 MUte, sta je definicija papucara?Je l' to muskarac koji suprugu smatra bicem ravnopravnim sa njim?
Ne mijesaj se u bratov brak, njih dvoje zive skupa, zasnovali su svoju porodicu, samo oni znaju sta je i kako kad se vrata zatvore.
Logicno je da ona voli vise svoju mamu i brata nego svekrvu i djevera.Do tvog brata je da sa vama gradi cvrst i lijep odnos.
I jos jednom da ti poovim- skrati jezik i ne joguni se.Ne znas sta ti zivot nosi.

Papucar je omagijan muskarac koji ispunjava sve zeljezeni i bukvalno obozava svoju zenu, zaslijepljen njom.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

Kao sto sam prepostavljala.
Papucar=muskarac koji se prema zeni ophodi sa ljubavi i postovanjem, tretira je kao partnera, pita za savjet i misljenje i njeno misljenje uvazava.
Mrlja muskog roda i sramota za pravog muskarcinu :cool
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Podrinjac »

Nije to definicija papučara.
Papučar je kada ga djevojka vuče za nos, a on joj se ne smije suprostaviti.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm »

Mutevelija wrote: 29 Oct 2017, 09:53
Cvrle wrote: 29 Oct 2017, 08:50 Mutevelija, ne slazem se s tobom. Jesi li se zapitao zasto snaha zove svoje a brat ne zove svoje? Mozda ste vi previse ponosni da bi se spustili na snahin nivo?
Moja je mati da je nazovem nekako mutava a otac je isto tako kao nizi stalez od prijateljevih.
Nije tacno da smo mi.preponosni, zapravo je obrnzto, bolje da nisam spominjao.
Nadnicati koji su za njezine niko i nista, a ja ne dam.nikom da me zeza i nipodastava, komplikovana je to prica a i duga.
Ti se potrudi biti bolji, otresi ono s cim ti nemas veze, a nisi imao ni mogućnost utjecaja naravno...
Pa ima nade za tebe...
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija »

spacebound wrote: 29 Oct 2017, 10:17 Kao sto sam prepostavljala.
Papucar=muskarac koji se prema zeni ophodi sa ljubavi i postovanjem, tretira je kao partnera, pita za savjet i misljenje i njeno misljenje uvazava.
Mrlja muskog roda i sramota za pravog muskarcinu :cool

Hocel zenu.pitati da li smije u Wc?
Muskarac mora imati svoje ja, i ako je u.pravu ne biti pokolebjliv i trpiti posljedice svog cina ako treba i stismuti zube i trpiti.
Alo ja nesto kazem, ja rizikujem da bivam popljuvan itd, ali strpit cu se bez obzira na posljedice horilo gorilo nek leti glava.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9574 times
Been thanked: 11328 times

Post by Krokodil Behko »

spacebound wrote: 29 Oct 2017, 06:46 MUte, sta je definicija papucara?

Pa što pitaš njega, šta on zna? :D
Valjda je Storm zvanično izabran, za glavnog papučara :p
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Tvoj je problem jer si vidio samo biti potlacen ili tlaciti...da kazem, primio si krivu poruku...
I nisi ti kriv.
Ne treba pitati banalnosti poput gore navedenog...skroz karikiras, kao i obicno...nemas dana staza nekog odnosa a rezimiras, kao da je pet brakova iza tebe...smijesno ispada :cudi
A svakako moraš ostati svoj...ali ostaviti i drugoj strani jednako...nisi ti niciji vlasnik.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Krokodil Behko wrote: 29 Oct 2017, 10:36
spacebound wrote: 29 Oct 2017, 06:46 MUte, sta je definicija papucara?

Pa što pitaš njega, šta on zna? :D
Valjda je Storm zvanično izabran, za glavnog papučara :p
Zato se i trudim obraniti neke teze, kao legitimni papucar no1 :888
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

storm wrote: 29 Oct 2017, 10:40 Tvoj je problem jer si vidio samo biti potlacen ili tlaciti...da kazem, primio si krivu poruku...
I nisi ti kriv.
Ne treba pitati banalnosti poput gore navedenog...skroz karikiras, kao i obicno...nemas dana staza nekog odnosa a rezimiras, kao da je pet brakova iza tebe...smijesno ispada :cudi
A svakako moraš ostati svoj...ali ostaviti i drugoj strani jednako...nisi ti niciji vlasnik.
Mutevelija ovo da isprintas i stavis na zid.Posljednju recenicu podebljanu:ok
Hahik
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by Hahik »

Ma ja ba, ženi odmah sa vrata pokažeš gdje su kuhinja, wc i vrata od kapije/ulaza koja ne smije prijeći bez potrebe da ode u granap. :D.

Inače, sve se može dogovorom riješiti. Ako ne može tako, onda može nikako.
Ako ti ljudi kažu da se promijeniš, promijeni njih.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14376 times
Been thanked: 9950 times

Post by Julia-Klara »

D apitam - zasto Mutevelija ima avatar koji mu ama bas nikako ne stoji?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Post Reply

Return to “Pričaona”