Recibbratu davje papucar je dobronamjerno, jer je slijep u tim momentima zacaran, ja bi castio ko bi meni reko da sam.papucar, to nie lose kad ti neko kase.storm wrote: 29 Oct 2017, 05:13Hehe zanimljivo je, kako mnogi misle za svoju braću i sestre, da su donji u svom odnosu.Mutevelija wrote: 29 Oct 2017, 03:56 Hehe, snaha s ekrva problem onace ja imam dar da citam ljude, zene koje su cure, one su sve dobre ispocetka, kad proodje godina malo puste korijene gotovo je.
Ja sam se svadjao sa svojom snahom iz principa, zato sto je imala jezik, ali ne odmah, fina bila, tako msti.prica jest fina ovo ono, 2013, rekoh pricekaj rano je jos, a mislim jos joj nismo.dosadili.
U globalu zena je svaka dobra par mjeseci jer je nova jer se boji sredine dok se ne uhoda, e sad idemo dalje.
Rodi se dijete moj bratic, a mi u porodici se jako ponosimo svog prezimena (porijekla itd)
Znao sam se sa nenom svadjati zbog pradjeda sto ga je kritikovala, to su noji korijeni i ne diraj, ti dosla sa planine i sad govoris da ti je svekar bio lijen, glumio invalida za vrijeme austrougarske da ne bi isao u rat.
Komsija ga sve nosao uokolo, a ozenio se pranenom.tajno u jednoj sobi, ona vidila da je sposoban da moze hodati a sve se krio od vojske da ga ne bi regrutovali u rat.
U prinncipu sve su zene tu slicne, ni jedna od tih 3 generacije nije postovala ono prezime za koje se udala.
Uvijek su govorile eee ja sam mogla ovako onako.
Ee sad treba da se dijete sunneti, snaha zove svoje a nase zanemaruje, niko nije ni dosao u bolnicu.
Polahko mater izbacuju a punicu ubacuju u prvi plan, nas ko sisa, dijete materi ne daju da se igra, snaha vodi.hladni rat.
Ja sam cesto znao i pred snahom nazvati brata papucarom bmk, takav sam da je lredsjednik drzave ja cu ti reci u oci pa se pusi.
Uglavnom mati punica je potkucavala kasnije sviju kcerku kontra sve sto treba, kao savjetovala.
Srz problema tu su matere, opet sin ne slusa mater kolko kcerka slusa, upravljaci su one.
Zeni se rodjak kate mati dobra snaha, rekoh ja pricekaj ne trci ored rudu...
Znam ovu generaciju znam kako se krece znam svoju svedsku rodicu i cesto se svadjamo oko feminizma.
Uglavnom poslije dva tri mjeseca pocne turbulencija.
Muskarac je kriv koljo ga popapucari, a mozda se sluze i vaginalnom manipulacijiom, ima tu svega.
Danas mali bratic mene voli nije mogla idvratiti krv moju od mene, a htjela je.
I uvijek sam brata osvhestavao da je papucar, jer je i poceo biti, tice me se noj bratic, sto da vise ide dajdzi nego meni amidzi, ja sam sve govorio sto god mi smeta ja kazem tebi u oci.
Mogu biti ko hljeb, a mogu.i ko siptar da se zainatim i da ti rat.objavim, i d ne odustajem, pa cak i na svoju stetuu.
Ima tu krivice i svekrve, sto se puno mijesa u zivote.
Uglavnom krivica su vani a ne sam taj par...
Tako je i meni brat govorio prije
Mada je realno, ako idem nekim parametrima, on dupli papucar...s tom razlikom, da ja to njemu ne govorim...jer si onda isti, kao i punice, svekrve i ostale zainteresirane stranke u odnosima.
A kad se navecer vrata zatvore..ostaju samo oni...to je njihov život, kakav zele a ja ne zelim imati nista s tim.
Sto se primjera tvog brata tice...nikad ne bih krivio zenu mu....on mora inicirati i drzati odnos do svoje grane obitelji...
U principu mislim sad, da je najbolje otici sto dalje...biras drustvo i intenzitet odnosa...obitelj vidis, izljubis se, djecu darivas i vozdra![]()
Pa sto se zene sastaju sa prijateljicama, mislis njih jaranice ne potkucaju, vako ti njeg nako ti njeg, ja sam svog ovako.
"Muskarac je dobar ko hrastov parket, ako ga namjestis dobro mozes ga gaziti 40 godina.