Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
storm wrote: 29 Oct 2017, 10:40
Tvoj je problem jer si vidio samo biti potlacen ili tlaciti...da kazem, primio si krivu poruku...
I nisi ti kriv.
Ne treba pitati banalnosti poput gore navedenog...skroz karikiras, kao i obicno...nemas dana staza nekog odnosa a rezimiras, kao da je pet brakova iza tebe...smijesno ispada
A svakako moraš ostati svoj...ali ostaviti i drugoj strani jednako...nisi ti niciji vlasnik.
Mutevelija ovo da isprintas i stavis na zid.Posljednju recenicu podebljanu:ok
Ne naređuj mi sta cu raditi.
Ustvari zasto ovde izgleda da je neko nekome tutor. Kad se ne slazu misljenja odmah egoizm proradi.
Ja se volim igrati sa takvima sto ne znaju raspravljati hladne glave
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Kakvu vijest hoćete sad?
Hoćete li nešto o Dodiku, "nedužnim haškim uznicima", Alijinim amanetima, nešto oko krkanja i žderanja, ili ćete nešto sa estrade? Ja sam novinar bez vijesti
KOMESAR wrote: 28 Oct 2017, 14:51
U mene komsija ima sina a ovaj ima curu.Tri godine se vec zabavljaju.Kako se blizio dan odluke o braku tako se nevjesta sve manje dopadala svekrvi.
Juce mi otac od malog kaze kako je zena u njega donijela odluku da od braka nema nista.Jedino je problem kako da ih rastavi,a da mlada bude kriva.
pitanje
Zna li neko, iz iskustva, sta je najbolji razlog za svadu? (Ovdje treba napomenuti da sin slusa majku i to da je mladoj tesko naci neku gresku .)
Pokažite joj sta je napisano ovdje na tu temu i ima da bježi glavom bez obzira.
Mutevelija wrote: 29 Oct 2017, 05:35
Recibbratu davje papucar je dobronamjerno, jer je slijep u tim momentima zacaran, ja bi castio ko bi meni reko da sam.papucar, to nie lose kad ti neko kase.
Pa sto se zene sastaju sa prijateljicama, mislis njih jaranice ne potkucaju, vako ti njeg nako ti njeg, ja sam svog ovako. "Muskarac je dobar ko hrastov parket, ako ga namjestis dobro mozes ga gaziti 40 godina.
Krokodil Behko wrote: 29 Oct 2017, 18:45
Kakvu vijest hoćete sad?
Hoćete li nešto o Dodiku, "nedužnim haškim uznicima", Alijinim amanetima, nešto oko krkanja i žderanja, ili ćete nešto sa estrade? Ja sam novinar bez vijesti
Ko je jeo od političara zadnji put ćevape na Baščaršiji?
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.