Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Aman aman sto su svi zivnuli... Sad mi drago sto me uporediste s vilom Vilo dobar dan
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
tko li ce biti novi forumas ili hurmasica mjeseca?
posto nocas neki obiljezavaju i Noc vjestica ,vjerovatno ce Maja staviti neku osobu zenskog spola za fm...
Mogao bi ovaj moj indijanac postati pravi rukometas, ako nastavi ovako
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Znaci mogu ocekivati da ce biti kao ti kad porastu