Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Maja wrote: 30 Sep 2017, 19:42
Napisala sam isti dan da sam joj obrisala profil. Ona trazila, navela dovoljno dobar razlog jer inace ne brisem profile. Oprostila se s forumom.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
...pa, ako je to trazila, sigurno je imala dobar razlog! ..................ali ja se s njom nisam oprostila, niti bih se oprostila, mrzim oprostaje! .........................jako mi je zao sto se privatno ne javi ...a da znam da je netko s foruma, za njen odlazak kriv, tacno bih ga
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Maja wrote: 30 Sep 2017, 19:36
Ja krecim ako koga interesuje gdje sam
a ako koga zanima gdje sam ja......ja sam na bolovanju...ono prvo kmecanje ona prehlada je bila smjesna....od ponedeljka sam zakovana za krevet...pod antibioticima itd. u petak je kontrola..a lezanje ubi...majo krecila bi ko profesionalni moler samo da nije ovako nesto....cak ne mogu ni da duhanim heeeeej. .....eto ljudovi ....vidmo se kad se vidimo....voli vas tigi.wigi...damire5 daj neku utjesnu slikicu....neku spavacicu pepu.....hvala ....hvala ko da si je vec postavio hahaaa
a ako koga zanima gdje sam ja......ja sam na bolovanju...ono prvo kmecanje ona prehlada je bila smjesna....od ponedeljka sam zakovana za krevet...pod antibioticima itd. u petak je kontrola..a lezanje ubi...majo krecila bi ko profesionalni moler samo da nije ovako nesto....cak ne mogu ni da duhanim heeeeej. .....eto ljudovi ....vidmo se kad se vidimo....voli vas tigi.wigi...damire5 daj neku utjesnu slikicu....neku spavacicu pepu.....hvala ....hvala ko da si je vec postavio hahaaa
Veca wrote: 30 Sep 2017, 20:21
...pa, ako je to trazila, sigurno je imala dobar razlog! ..................ali ja se s njom nisam oprostila, niti bih se oprostila, mrzim oprostaje! .........................jako mi je zao sto se privatno ne javi ...a da znam da je netko s foruma, za njen odlazak kriv, tacno bih ga
Proci ce
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.