Sve te razumijem, znam kako funkcioniše.Mutevelija wrote: 13 Nov 2017, 07:53Chloe wrote: 13 Nov 2017, 07:20Mutevelija wrote: 12 Nov 2017, 21:58 Da bude stvar gluplja ja sam to ignorisao jer mi je 3 dan posla bio rada nakon odmora u bih.
Nisam znao zasto mi desna noga sepa stavljo obloge na nogu.
Sjebo sam se za 3 godine, sto sam dozvolio prije 7 godina da mi drugi kroje sudbinu.
Izjebala me sredina kako psihicki saf i fizicki...
Do samospoznaje sam dosao tek u febrauuru kad sam bio u Srbiji...
Ali gotbvo je i ne radi mi se vise nista.
Da ostanem kod kuce zabio bi se u 4 zida visio na forumu jer ova sredina nije prostrana za mene, to je i mati tek skontala sad ali je kasno, kad su i ona u otac nadnicari i imali moto samo nek se radi nek imaju pare.
I priznala mi je na pijaci da sam kao inteligentna osoba mos.mislit kaze uda da sam lijep to je pravo objektivno sto sam to skontao.
Odo u svemir, osjecam se neshvaceno i cudno, drugacije imam razmisljanje i zrelije od svojih vrsnjaka...... Pozitivno misli. Mlad si ... život je pred tobom.
![]()
Ma. Ako nemas stele ni mita nisi nigdje dospio, ja cu ovde dugo vremena biti ali saburam.
Jutros vizita ja stavio jastuk poviz kreveta i kaze onaj doktor glavnoj on voli tako, ona inace je iz Srebrenika, kaze ne voli boli dijete..
Onda dodje moja doktorica (druga) kaze sta ti je.
Rekoh ne mogu sjediti ni lezat na jastuku.

Iz principa ne dajemo mito, ne častimo, ne potkupljujem, nismo stranački opredjeljeni (da bi nas "stranka" progurala) - ne želimo biti dio toga, a takav stav ima svoju cijenu i otežava život u BiH, zato shvatam tvoj položaj.