Magic War
- Remzudin
- Inventar foruma
- Has thanked: 260 times
- Been thanked: 419 times
- Status: Offline
Re: Magicni Experimente
Licni upis 23.10.2017
primjetio sam jake frekvencije ultrazvuka koje signaliziraju priblizavanje jednog potresa u roku 72 sata.
Potres bi trebao doci u srijedu 25.10.2017 u 04:57 h
primjetio sam jake frekvencije ultrazvuka koje signaliziraju priblizavanje jednog potresa u roku 72 sata.
Potres bi trebao doci u srijedu 25.10.2017 u 04:57 h
- Remzudin
- Inventar foruma
Krenemo iz nova,the dark Wizard is back
sutra idem posle dugog bolovanja na posao i nastavljam dalje sa istragom piramidske silom.
Ponovicu kompletni program sa Zemljostresima i ostalim katastrofama.
Ovaj put cu da vidim koliko sile imam na vreme i hocu da u njemackoj stvaram jednu
groznu zimu.Ima da ovim svabama poplave gubice od mraza.
sutra idem posle dugog bolovanja na posao i nastavljam dalje sa istragom piramidske silom.
Ponovicu kompletni program sa Zemljostresima i ostalim katastrofama.
Ovaj put cu da vidim koliko sile imam na vreme i hocu da u njemackoj stvaram jednu
groznu zimu.Ima da ovim svabama poplave gubice od mraza.
- Remzudin
- Inventar foruma
ha,eto !
samo sam pomislio o tome i eto vec doslo
https://www.rt.com/news/409623-quake-iraq-iran-border/
samo sam pomislio o tome i eto vec doslo
https://www.rt.com/news/409623-quake-iraq-iran-border/
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
To se zove biti posvećen svom životnom opredijeljenju bez obzira na posljedice i ljudske zrtve. 
Doduše, bolje to nego da si troler.

. . . . . . . . .
- Remzudin
- Inventar foruma
to se zove koleteralna zrtva,neko mora za nesto platiti.Socrates wrote: 12 Nov 2017, 22:42 To se zove biti posvećen svom životnom opredijeljenju bez obzira na posljedice i ljudske zrtve.
Bolje drugi nego ja.
Ja makar ganjam nesto,a svi ostali zive bez veze.
Kad vidis kakvu sam piramidu nabavio,onda ce biti high life
- Fazlija
- Osvježenje foruma
Remzo, jesi li ti pomislio ikada da bi tim eksperimentima mogao da poremetis neku ravnotezu, ili nesto... pa sta ces onda?
Sta ces ako se nam to svima obije o glavu? Ako to sve udari na Bosnu, a ne tamo po svijetu gdje zacrtavas?
Jesi li gledao film o velikom tibetskom yoginu Milarepi, koji je svojom magijom pobio svoje neprijatelje. A onda je vidio svoju veliku gresku, i okrenuo se ka meditaciji...
Ako nisi, evo pogledaj...
Sta ces ako se nam to svima obije o glavu? Ako to sve udari na Bosnu, a ne tamo po svijetu gdje zacrtavas?
Jesi li gledao film o velikom tibetskom yoginu Milarepi, koji je svojom magijom pobio svoje neprijatelje. A onda je vidio svoju veliku gresku, i okrenuo se ka meditaciji...
http://forum.srednjiput.rs/
- Remzudin
- Inventar foruma
Fazlija wrote: 13 Nov 2017, 21:12 Remzo, jesi li ti pomislio ikada da bi tim eksperimentima mogao da poremetis neku ravnotezu, ili nesto... pa sta ces onda?
Ja isto meditiram ( majmune jedan ),ali ne na taj vas tibetski nacin.
Prije nego sto pocinjem raditi sa Magijom,idem prvo trcati u sumi da mi cirkulacija ispravno radi.
Onda kad dodjem kuci,stavim 1 jastuk na pod pokraj zida i stojim na glavi 3 puta po 5 minuta.
To je za fleksibilnost vena u glavi potrebno,da organizam regulira autonomno dovod krvi u mozek.
Eh,to kad je izvrseno onda dolaze nakite,lancice i prsteni u akciju.
Kad se aktivira onaj moj fenomen u meni,onda mi srce brze kuca (po 200 udara u minut) i temperatura
tjela povecava mi se na 40 stepeni. ( to sve u roku od 10 sekundi )
Magija ima isto svoju cjenu,ona nije dzabe i besplatno.
- Fazlija
- Osvježenje foruma
Svaka cast Remzo, ti bas radis pripreme ko da si tibetski yogi... Pranayama u sumi, kraljevska asana dubljenje na glavi...
Jedino mi ovaj dio sa lancicima malo neobican... ali zato valjda uvijek neka ravnoteza u svemiru. Vidis, ovaj Milarepa je bas bio jedan pravi crnomagijas, ubijao je ljude i sl. Ali jednostavno izgubio volju da radi takve stvari.
A ti imas jaku volju da radis probleme po svemiru, ali nemas izgleda tehniku kojom bi to mogao stvarno i uciniti. Ovo s lancicima smo vec vidjeli da nista od toga. Tako sve na kraju dodje u neku ravnozetu, u smirenje. Ko hoce, ne moze. A ko moze, nece...
Svejedno Remzo, ja te svrstavam u red velikih svjetskih crnomagijasa. Uz bok samom Milarepi ili Aliesteru Crowleyu!
Jedino mi ovaj dio sa lancicima malo neobican... ali zato valjda uvijek neka ravnoteza u svemiru. Vidis, ovaj Milarepa je bas bio jedan pravi crnomagijas, ubijao je ljude i sl. Ali jednostavno izgubio volju da radi takve stvari.
A ti imas jaku volju da radis probleme po svemiru, ali nemas izgleda tehniku kojom bi to mogao stvarno i uciniti. Ovo s lancicima smo vec vidjeli da nista od toga. Tako sve na kraju dodje u neku ravnozetu, u smirenje. Ko hoce, ne moze. A ko moze, nece...
Svejedno Remzo, ja te svrstavam u red velikih svjetskih crnomagijasa. Uz bok samom Milarepi ili Aliesteru Crowleyu!
- Remzudin
- Inventar foruma
ne,nisi ti nista video !
to sta si do sad video,to je jedan dio od mnogi djelova.
Tesko je meni s nekim diskutirati o necem,ako ta Osoba nije imala isto iskustvo kao i ja.
Tu nema zajednickog porazumstva,ti neces mene nikad razumjeti ako nisi nikad imao
transcendentno iskustvo.
Ali haj da vidim kakvo ti je radoznanstvo !
Uzmi jedan Lancic ( bilo koji matrijal,ali mora biti od metala )
Lezi na pod i stavi lancic izmedju lijevi i desni palac,da izgleda kao trokut.
Prvo pruzi ruke i onda polako (polako) spustaj ruke da ti se lancic sa previjesokom priblizava na celo.
reci mi sta osjecas ?
Last edited by Remzudin on 14 Nov 2017, 20:01, edited 2 times in total.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14344 times
- Been thanked: 9940 times
Lanac
uzmi jedan LANAC
joj Remzo, de malo citaj i uci jeziki, molim te

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Remzudin
- Inventar foruma
breco mila,bas se nasao netko da me uciJulia-Klara wrote: 14 Nov 2017, 19:58 Lanacuzmi jedan LANAC
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14344 times
- Been thanked: 9940 times
- Remzudin
- Inventar foruma
- Remzudin
- Inventar foruma
ima,..ali zbog nepoznati razloga vuce se to vremenski.Fazlija wrote: 14 Nov 2017, 18:35
A ti imas jaku volju da radis probleme po svemiru, ali nemas izgleda tehniku kojom bi to mogao stvarno i uciniti.
Ja znam da sa zlatom 333 i 585 mogu stvarati potrese,a sa srebrom djelujem na tehniku kao
n.pr. Avionski pad.
Ali to se moze isto kombinirati i otvaram sad operaciju " rising of the Illyrian wraith "
Ja cu sad obisti zlato na srebro i zlatni prsten kao previjesak pa cu pendlovati.
Ako jos ispravno proucim rukiju,onda bi vec sutra trebati pasti jedan Avion i plus uz toga
jos jedan Potres.Ali nazalostno je samo da nemogu dirigirati gdje to treba da se desi.
ali ja znam da ce se desiti
- Fazlija
- Osvježenje foruma
Nista posebno. Neko skakljanje po celu. Jel' to dovoljno? Nisam dobio dojam da ce od toga pasti neki avion?!Remzudin wrote: 14 Nov 2017, 19:53 Lezi na pod i stavi lancic izmedju lijevi i desni palac,da izgleda kao trokut.
Prvo pruzi ruke i onda polako (polako) spustaj ruke da ti se lancic sa previjesokom priblizava na celo.
reci mi sta osjecas ?
- Remzudin
- Inventar foruma
nemogu reci,jer neznam koliko dugo si drzao lancic preko glave !Fazlija wrote: 15 Nov 2017, 23:51Nista posebno. Neko skakljanje po celu. Jel' to dovoljno? Nisam dobio dojam da ce od toga pasti neki avion?!Remzudin wrote: 14 Nov 2017, 19:53 Lezi na pod i stavi lancic izmedju lijevi i desni palac,da izgleda kao trokut.
reci mi sta osjecas ?
Trebao si ga najmanje 2 minute drzati dok nedobijes osjecaj,kao da ti mravi hodaju po celu.
Onda bi trebala faza 2 krenti,tu bi osjetio kako se stvara neka toplina na prsima ( ja mislim da je to Chi )
koja polako krece gore prema glavu.Kad stigne do glave onda bi osjetio jedan hicaj u glavi,kao da ti je
neko gruhno jednu iglu u mozek.To bi ti bio zadnji stepen,ako bi primjetio jedan jaki ton kao jedan visoki ultrazvuk,onda
si aktivirao svoj Fenom za daljneg pokreta i istrage.
frekvencija izmedju 6600 - 7200 Hz
Po sto svaki insan ima svoj individualni talent,trebao bi ti sam pronaci svoju moc.
PS: ako pane jedan Avion,onda je to moj izvor zato sto moja vremenska variablnost krece izmedju 3 do 11 dana.A najvise
treba 3 dana,dok moja sile krene u pokret.Inace za prva 3 dana se nedesava nista.
- Remzudin
- Inventar foruma
...ali,vidi sta ja slucajno pronadje !!!
Zasto nisam nista cuo u Njemackoj o ovom slucaju ?
Katastrofa: U padu aviona poginuli svi putnici
http://avaz.ba/globus/svijet/322095/kat ... vi-putnici
dali je to istina,ili Avaz laze ?
Zasto nisam nista cuo u Njemackoj o ovom slucaju ?
Katastrofa: U padu aviona poginuli svi putnici
http://avaz.ba/globus/svijet/322095/kat ... vi-putnici
dali je to istina,ili Avaz laze ?