igra riječi jer je to uvijek kao lijepa želja
i onda začinjeno tvojim kontekstom totalno se obrne
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

procitaj ovaj drugi post pa da vidis sta sam jos bacila

lijevom ili desnom?

Tigris wrote: 07 Sep 2017, 14:29 ...svojevremeno pojavili su mi se problemi sa tenom ..pubertet davno prosao sve bilo ok ugl. bas neke potkozne...upaljeno ovako onako....
1. prvi kozmeticki salon : savijala sam se od bola od trog tretmana koji ce cuda da napravi samo treba izdrzati i ici ce brzo sve nabolje....ok. izdrzavala sam
pri tome ti na racunaru prikase slike djevojaka itd. kojima je lice bilo kao novo poslije itd.
pa onda jos ti proda famozne preparate nebitno cijena kolika je ali nimalo jeftino.
prestanem dolaziti vidim nista se ne popravlja a ti bolovi - e ne mogu vise.
2. odlazim kod neke famozne dermatologinje koja mi propise jedno ravno 5-6 avene preparata ....najeftiniji gel za pranje lica je tada kostao 20,000 KM ostalo da ne spominjem ....
koristim uredno nista se ne desava....
odem joj...tako tako....hladno kulturno ti kaze nemoguce bla bla idite vi vadite hormone .....nije do nje.
3. ne znam od koga ovaj treci put..dobijam neke antibiotike i zaista popjem ih sve se smiri .....
proslo dva mjeseca opet sve krece ....ponovo problemi
4. apoteka na katedrali : ma neeeeema, rajski preparati .....pa prica .....prvo kaze nanosite ovaj koji je lijek ...nakon njega taj drugi itd.
izlazim sa kesom najmanje sam dala za to sve 160,00 KM .
kako sam rijesila problem .....slucajno od osobe kojoj vjerujem cujem za kozmeticarku . kada sam dosla na pregled ...jedina ona od svih gore koje sam nabrojala je pitala : sta ti djevojko jedes. ?
itd. uz njene pristojne cijene i bez price o ikakvim preparatima ali uz tjeranje sta mi skodi licu i sta se desava.......sad mogu reci ....moje lice nije idealno....ali kakvo je bilo sad je super.
Ne znam za salu u ozbiljnim argumentima....Bla wrote: 07 Sep 2017, 11:20 ma daj, pa zezam se
igra riječi jer je to uvijek kao lijepa želja
i onda začinjeno tvojim kontekstom totalno se obrne![]()

Ako je rijec o helico bakteriji, ona ti moze izazvati rak.Tigris wrote: 07 Sep 2017, 14:29 ...svojevremeno pojavili su mi se problemi sa tenom ..pubertet davno prosao sve bilo ok ugl. bas neke potkozne...upaljeno ovako onako....
1. prvi kozmeticki salon : savijala sam se od bola od trog tretmana koji ce cuda da napravi samo treba izdrzati i ici ce brzo sve nabolje....ok. izdrzavala sam
pri tome ti na racunaru prikase slike djevojaka itd. kojima je lice bilo kao novo poslije itd.
pa onda jos ti proda famozne preparate nebitno cijena kolika je ali nimalo jeftino.
prestanem dolaziti vidim nista se ne popravlja a ti bolovi - e ne mogu vise.
2. odlazim kod neke famozne dermatologinje koja mi propise jedno ravno 5-6 avene preparata ....najeftiniji gel za pranje lica je tada kostao 20,000 KM ostalo da ne spominjem ....
koristim uredno nista se ne desava....
odem joj...tako tako....hladno kulturno ti kaze nemoguce bla bla idite vi vadite hormone .....nije do nje.
3. ne znam od koga ovaj treci put..dobijam neke antibiotike i zaista popjem ih sve se smiri .....
proslo dva mjeseca opet sve krece ....ponovo problemi
4. apoteka na katedrali : ma neeeeema, rajski preparati .....pa prica .....prvo kaze nanosite ovaj koji je lijek ...nakon njega taj drugi itd.
izlazim sa kesom najmanje sam dala za to sve 160,00 KM .
kako sam rijesila problem .....slucajno od osobe kojoj vjerujem cujem za kozmeticarku . kada sam dosla na pregled ...jedina ona od svih gore koje sam nabrojala je pitala : sta ti djevojko jedes. ?
itd. uz njene pristojne cijene i bez price o ikakvim preparatima ali uz tjeranje sta mi skodi licu i sta se desava.......sad mogu reci ....moje lice nije idealno....ali kakvo je bilo sad je super.

Marka metak.

zaboravio si napisati "nazalost"
Ne brzaj sa zakljućcima