A sve kazes, kako ti to nije bitno.
I ko ce ti sad vjerovati
Moderators: spacebound, Duminjo

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nisi upravu, vidiš li da bi se i kupalaKrokodil Behko wrote:E pa Julia, ti bi samo nesto spavala.
I ko ce ti sad vjerovati
tako je , silence! kako si ti to lijepo upratila...a sad ce on garant da iscita sve, i da podeblja one na koje sam mrdala obrvamasilence wrote:Nisi upravu, vidiš li da bi se i kupalaKrokodil Behko wrote:E pa Julia, ti bi samo nesto spavala.
I ko ce ti sad vjerovati

Necu ja njih podebljati nego isprasiti. samo na mene mozes mrdati ...znas vec cimJulia-Klara wrote:tako je , silence! kako si ti to lijepo upratila...a sad ce on garant da iscita sve, i da podeblja one na koje sam mrdala obrvamasilence wrote:Nisi upravu, vidiš li da bi se i kupalaKrokodil Behko wrote:E pa Julia, ti bi samo nesto spavala.
I ko ce ti sad vjerovati

Necu ja njih podebljati nego isprasiti. samo na mene mozes mrdati ...znas vec cimJulia-Klara wrote:tako je , silence! kako si ti to lijepo upratila...a sad ce on garant da iscita sve, i da podeblja one na koje sam mrdala obrvama
salis se???lola wrote:ja bi s adactom....
Nisam upratila, nego čitala gornjie postove...i vidjela da ti ne smeta mastan burekJulia-Klara wrote:tako je , silence! kako si ti to lijepo upratila...a sad ce on garant da iscita sve, i da podeblja one na koje sam mrdala obrvamasilence wrote:Nisi upravu, vidiš li da bi se i kupalaKrokodil Behko wrote:E pa Julia, ti bi samo nesto spavala.
I ko ce ti sad vjerovati