Presuda šefovima zloglasne Herceg Bosne

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

C12H22O11
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Presuda šefovima zloglasne Herceg Bosne

Post by C12H22O11 »

Julia-Klara wrote: 30 Nov 2017, 14:34 meni ne treba bijelog :medi
Ni ja vala ne volim sijede a ni plavuše, samo crno i garavo. :ha
Ontopic, mogla bi baš tema na lock.
Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Konsultant »

Ne treba zakljucavanje.

Ako se nekom bori, raspravlja i sl. na ovoj temi nek plete. Kome se ne cita, gadi i sl. ne zalazite i rjeseno. Demokratija, dok se ne pocnete vrijedjati.

Ostali, ako cete nesto pisati, de konkretno, dajte neki link, neku referencu za sta tvrdite bilo ovako ili onako ili ako ste bas prosli kroz nesto onda stanite iza toga.
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1631 times
Been thanked: 3038 times

Post by Mutevelija »

Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija »

Tigris wrote: 30 Nov 2017, 14:13
Rum wrote: 29 Nov 2017, 19:17 moj zivot su ljubav zene alkohol ostalo me ne zanima
:haha

ne lazi :pusi :sado

i bijelo ...i bijelooooooooooooo !!!!!! :ideja

mislim da svi zajedno ....srbi hrvati i muslimani trebamo uzimati ravnomjerne kolicine svega navedenog i da jedino tako mozemo biti smireni i cool izmedju sebe i krenuti zajedno u novu buducnost.

takodje, predlazem da se tema zatvori . :jutarnja
Tigris u sado izdanju :sok :noga :br

Šta je ovo ...
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Konsultant »

Mutevelija, ta prica ti ne pije vode. Tada se zveckalo oruzjem. Trenutno je mirno opet i ne mozes promjeniti situaciju tako lako. Neko je tada ljude huskao. Komanda nije odozdo prema gore vec od gore prema dole.

Glede Tigrisa... ogladnila.
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija »

Kaze da su Srbi napali RBiH i kasnije dobili entiteta :cudi
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 37 times
Been thanked: 834 times

Post by Sibila »

Konsultant wrote: 30 Nov 2017, 14:43 Ne treba zakljucavanje.

Ako se nekom bori, raspravlja i sl. na ovoj temi nek plete. Kome se ne cita, gadi i sl. ne zalazite i rjeseno. Demokratija, dok se ne pocnete vrijedjati.

Ostali, ako cete nesto pisati, de konkretno, dajte neki link, neku referencu za sta tvrdite bilo ovako ili onako ili ako ste bas prosli kroz nesto onda stanite iza toga.
ti volis hranu......ti si zaljubljen u hranu pite kolace janjetinu ....

jes vidio kakav sam hljeb ispekla .....idi izjavi mi ljubaf ....i drugim forumasicama tako radis :jutarnja :pusi

i necu vise u off - obecavam :ooo :cvijece
Čarobni
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 13 times

Post by Čarobni »

Čitajući izjave ljudi, koji negiraju Praljkovu krivicu za ratne zločine, na društvenim mrežama, uvidio sam da postoji fascinantna logika:

"Prošle godine sam ti dao tanjir graha kad si bio gladan i sad me kriviš što sam ti, na pravdi Boga, pokl'o i zapalio članove porodice, jesi nezahvalan."

Vjerujem da na svijetu ne postoji čovjek koji je 100% loš ili 100% dobar, ali koliko god bio dobar, ako si načinio neko zlo, moraš stati iza toga.

Pretpostavimo da je Praljak donirao 500 šlepera Bošnjacima, pretpostavimo da je Hrvatska primila na hiljade izbjeglica iz BiH, hoće li to promijeniti činjenicu da je hrvatska vojska, pod njegovom komandom ratovala i činila zločine na području BiH?
Hoće li to promijeniti činjenicu da je HVO počinio zločine nad Bošnjacima?

Ako pobiješ 200 ljudi, ali daš 10 šlepera robe, nema zločina, nije se desio, ne pikaju se oni koje si pokl'o i popalio, nisi kriv, kakva je to logika?
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija »

Tigris wrote: 30 Nov 2017, 15:19
Konsultant wrote: 30 Nov 2017, 14:43 Ne treba zakljucavanje.

ti volis hranu......ti si zaljubljen u hranu pite kolace janjetinu ....

jes vidio kakav sam hljeb ispekla .....idi izjavi mi ljubaf ....i drugim forumasicama tako radis :jutarnja :pusi

i necu vise u off - obecavam :ooo :cvijece
Ja sam ti pohvalio hljeb.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14327 times
Been thanked: 9931 times

Post by Julia-Klara »

Tigris wrote: 30 Nov 2017, 14:37
to vazi za nas sto zivimo ovdje.... :o

tebi cemo sasut u kafu kada budes dolazila, pa ces vidjet da treba :ha
Zajebi, zivjela sam i ja tu do prije par godina
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Konsultant »

Mutevelija wrote: 30 Nov 2017, 15:21 Ja sam ti pohvalio hljeb.
De preuzmi dalje, Tigris je ogladnila.
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija »

Moze na meni :sado svoje apetite upraznjavati :pusi
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Sibila »

Julia-Klara wrote: 30 Nov 2017, 15:28
Tigris wrote: 30 Nov 2017, 14:37
to vazi za nas sto zivimo ovdje.... :o

tebi cemo sasut u kafu kada budes dolazila, pa ces vidjet da treba :ha
Zajebi, zivjela sam i ja tu do prije par godina

ok. zajebacu :plavi
:pusa :pusa
Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Sibila »

Konsultant wrote: 30 Nov 2017, 15:29
Mutevelija wrote: 30 Nov 2017, 15:21 Ja sam ti pohvalio hljeb.
De preuzmi dalje, Tigris je ogladnila.
skru ju :o ....drugima slinis nad zeljanicama....moj prvi uspjeli hljeb neces da pogledas. :pusi

al ok. tema je ozbiljna i tenzije valja smirit pa odlazim :jutarnja :noga
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija »

Ode :place
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Sibila »

Mutevelija wrote: 30 Nov 2017, 15:39 Ode :place
sa teme jeboga ti :o

ne peglaj me :place
Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates »

zloćko tokmak wrote: 30 Nov 2017, 13:13
Maja wrote: 30 Nov 2017, 10:45
zloćko tokmak wrote: 30 Nov 2017, 08:20

http://poskok.info/wp/video-evo-kako-se ... ni-mostar/

Mučenik i Svetac.
Nikola Zrinjski 21. stoljeća.
Hrvati ga nikada neće zaboraviti.

:hoi :hoi :hoi
Suska se po kuloarima da ce ga papa Franjo proglasiti svecem.
Bice rame uz rame s majkom Terezom.
naravno da ga neće proglasiti ovaj masonski papa...o njemu i njegovoj pravoj ulozi sam već ranije pisao...
nego tek kad opet dođe pravi papa na čelo Rimokatoličke crkve... :pivo

moram reći da ja iz svog nepopravljivog romantičarskog kuta gledanja sam smatrao da ovakav herojski čin neću doživjeti za života...
godinama sam čitao o viteštvu Zrinjskoga sigetskog kada je stavio u džep 300 dukata i krenuo u proboj i sigurnu smrt...kao i o Juri vitezu Francetiću krilniku, i njegovom pismu Poglavniku u kojem ga obavještava da putuje u Liku i prelazi na partizansku stranu zbog zločina četnika nad Hrvatima,potpomognutih Talijanima...
a da sam u pravu o njegovom hrabrom činu svjedoče i gotovo svi Srbi koji su komentirali...
posebno bih istakao forumaša @džonijabg :hoi(ti znaš o kome se radi)...pa i jedan notorni Šešelj se divi Praljkovom činu,Aleksandar Vučić izjavljuje da se ne želi ismijavati,zločinac Šljivančanin je u šoku i žali...iako na suprotnim stranama u ratu,pokazali su se kao ljudi...

želim još reći da i oni koji dosada nisu vidjeli u Hrvatskoj su progledali...
zalupili ste guzicom vrata i na Pantovčaku i u Banskim dvorima,a trebat će vam Hrvati itekako,ali više neće biti pomoći... :jok

postoji nešto što Crnogorci zovu čojstvo,a vi ste pali na tom ljudskom ispitu...

@Behko,pošto ti voliš linkovlje,sad ja tebi kažem da staviš link kakvo mišljenje Abdulah Sidran ima o generalu Praljku i upitaj Dragana Vikića tko mu je dostavio šlepere protuoklopne municije u vrijeme najžešćih sukoba Armije i HVO-a... :mah
Zlocko stigao do velicanja Seselja I Sljivancanina. Koliko sutra, i Mladic ce se oglasiti povodom Praljkovog performansa, pa ce Zlocko da pozdravi i Ratka sa Sieg Hail. :D.

Kome bolan prijetis vec drugi (ili treci) post zaredom? Pod jedan, ti ne predstavljas nikako sve Hrvate, nego si neki poluizgubljeni lik koji ne zna da razlikuje osnovne stvari sto se tice zakona, morala i svijesti. Pokusaj, prvo polako, da razbistris sve svoje moralne i druge norme, pa onda pricaj o nekim cojstvima i junacima.

Pod dva, po svemu sto pises, trebao bi da sagledas svoj potpis malo realnije, jer si ti, po svemu sudeci izdajica svoje jedine domovine, a to je, da te podsjetim, Bosna i Hercegovina. Ti mozes vjerovati da ti je i hrvatska domovina, i imas to pravo, ali u ratu je hrvatska drzava izdala sve Hrvate Bosne i Hercegovine, jer ih je prakticno svela na manjinu koja pokusava da srusi medjunarodno priznatu drzavu.

Nisu svi Hrvati ucestvovali u tome, naravno, ali je sama hadezeovska odluka da rusi tu drzavu pod okriljem hrvatstva nanijela dovoljno stete svim Hrvatima Bosne i Hercegovine. Covic nastavlja sa idiotizmom. Takva politika, vidimo gdje vodi, posto je Hrvata sve manje u Bosni. A vi hrvatajte do Sudnjeg Dana, sve sto se broji je realnost.

Pod tri, Praljka i ostale idiote nisu osudili Bosnjaci nego Medjunarodni Sud uspostavljen od UN-a. Da je bilo kakve pameti i cojstva, kako ti kazes, osudio bi ga hrvatski sud u Zagrebu. Medjutim, posto je cilj HDZ-a a bogami ni druge partije nisu u dovoljnoj mjeri drugacije, da idiotizira Hrvatsku do kraja, iluzorno je bilo to ocekivati.

Zato je pomalo nejasno zasto (manje-vise) prijetis Bosnjacima. Jesi to popio malo? Nemoj samo otrov. :pivo
. . . . . . . . .
Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Konsultant »

Kad ste vec otvorili temu o uspjesnim glavonjama... trazite na YTubu o besjedama Domagoja Margetic. Ko je u vrhu koliko gdje zavrnuo.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7755 times
Been thanked: 18240 times

Post by Maja »

naravno da ga neće proglasiti ovaj masonski papa...o njemu i njegovoj pravoj ulozi sam već ranije pisao...
nego tek kad opet dođe pravi papa na čelo Rimokatoličke crkve...
Zar i kod vas kao kod nas samoubistvo nije veliki grijeh. Bez obzira sta covjeka gonilo samo bog ima pravo covjeku uzeti zivot :hm
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14327 times
Been thanked: 9931 times

Post by Julia-Klara »

Socrates wrote: 30 Nov 2017, 15:43
zloćko tokmak wrote: 30 Nov 2017, 13:13
Maja wrote: 30 Nov 2017, 10:45
zloćko tokmak wrote: 30 Nov 2017, 08:20

http://poskok.info/wp/video-evo-kako-se ... ni-mostar/

Mučenik i Svetac.
Nikola Zrinjski 21. stoljeća.
Hrvati ga nikada neće zaboraviti.

:hoi :hoi :hoi
Suska se po kuloarima da ce ga papa Franjo proglasiti svecem.
Bice rame uz rame s majkom Terezom.
nego tek kad opet dođe pravi papa na čelo Rimokatoličke crkve... :pivo

moram reći da ja iz svog nepopravljivog romantičarskog kuta gledanja sam smatrao da ovakav herojski čin neću doživjeti za života...
godinama sam čitao o viteštvu Zrinjskoga sigetskog kada je stavio u džep 300 dukata i krenuo u proboj i sigurnu smrt...kao i o Juri vitezu Francetiću krilniku, i njegovom pismu Poglavniku u kojem ga obavještava da putuje u Liku i prelazi na partizansku stranu zbog zločina četnika nad Hrvatima,potpomognutih Talijanima...
a da sam u pravu o njegovom hrabrom činu svjedoče i gotovo svi Srbi koji su komentirali...
posebno bih istakao forumaša @džonijabg :hoi(ti znaš o kome se radi)...pa i jedan notorni Šešelj se divi Praljkovom činu,Aleksandar Vučić izjavljuje da se ne želi ismijavati,zločinac Šljivančanin je u šoku i žali...iako na suprotnim stranama u ratu,pokazali su se kao ljudi...

želim još reći da i oni koji dosada nisu vidjeli u Hrvatskoj su progledali...
zalupili ste guzicom vrata i na Pantovčaku i u Banskim dvorima,a trebat će vam Hrvati itekako,ali više neće biti pomoći... :jok

postoji nešto što Crnogorci zovu čojstvo,a vi ste pali na tom ljudskom ispitu...

@Behko,pošto ti voliš linkovlje,sad ja tebi kažem da staviš link kakvo mišljenje Abdulah Sidran ima o generalu Praljku i upitaj Dragana Vikića tko mu je dostavio šlepere protuoklopne municije u vrijeme najžešćih sukoba Armije i HVO-a... :mah
Zlocko stigao do velicanja Seselja I Sljivancanina. Koliko sutra, i Mladic ce se oglasiti povodom Praljkovog performansa, pa ce Zlocko da pozdravi i Ratka sa Sieg Hail. :D.

Kome bolan prijetis vec drugi (ili treci) post zaredom? Pod jedan, ti ne predstavljas nikako sve Hrvate, nego si neki poluizgubljeni lik koji ne zna da razlikuje osnovne stvari sto se tice zakona, morala i svijesti. Pokusaj, prvo polako, da razbistris sve svoje moralne i druge norme, pa onda pricaj o nekim cojstvima i junacima.

Pod dva, po svemu sto pises, trebao bi da sagledas svoj potpis malo realnije, jer si ti, po svemu sudeci izdajica svoje jedine domovine, a to je, da te podsjetim, Bosna i Hercegovina. Ti mozes vjerovati da ti je i hrvatska domovina, i imas to pravo, ali u ratu je hrvatska drzava izdala sve Hrvate Bosne i Hercegovine, jer ih je prakticno svela na manjinu koja pokusava da srusi medjunarodno priznatu drzavu.

Nisu svi Hrvati ucestvovali u tome, naravno, ali je sama hadezeovska odluka da rusi tu drzavu pod okriljem hrvatstva nanijela dovoljno stete svim Hrvatima Bosne i Hercegovine. Covic nastavlja sa idiotizmom. Takva politika, vidimo gdje vodi, posto je Hrvata sve manje u Bosni. A vi hrvatajte do Sudnjeg Dana, sve sto se broji je realnost.

Pod tri, Praljka i ostale idiote nisu osudili Bosnjaci nego Medjunarodni Sud uspostavljen od UN-a. Da je bilo kakve pameti i cojstva, kako ti kazes, osudio bi ga hrvatski sud u Zagrebu. Medjutim, posto je cilj HDZ-a a bogami ni druge partije nisu u dovoljnoj mjeri drugacije, da idiotizira Hrvatsku do kraja, iluzorno je bilo to ocekivati.

Zato je pomalo nejasno zasto (manje-vise) prijetis Bosnjacima. Jesi to popio malo? Nemoj samo otrov. :pivo
:klanja
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Post Reply

Return to “Politika u BiH”