Ni ja vala ne volim sijede a ni plavuše, samo crno i garavo.

Ontopic, mogla bi baš tema na lock.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Ni ja vala ne volim sijede a ni plavuše, samo crno i garavo.
Tigris u sado izdanjuTigris wrote: 30 Nov 2017, 14:13![]()
ne lazi![]()
![]()
i bijelo ...i bijelooooooooooooo !!!!!!![]()
mislim da svi zajedno ....srbi hrvati i muslimani trebamo uzimati ravnomjerne kolicine svega navedenog i da jedino tako mozemo biti smireni i cool izmedju sebe i krenuti zajedno u novu buducnost.
takodje, predlazem da se tema zatvori .![]()
ti volis hranu......ti si zaljubljen u hranu pite kolace janjetinu ....Konsultant wrote: 30 Nov 2017, 14:43 Ne treba zakljucavanje.
Ako se nekom bori, raspravlja i sl. na ovoj temi nek plete. Kome se ne cita, gadi i sl. ne zalazite i rjeseno. Demokratija, dok se ne pocnete vrijedjati.
Ostali, ako cete nesto pisati, de konkretno, dajte neki link, neku referencu za sta tvrdite bilo ovako ili onako ili ako ste bas prosli kroz nesto onda stanite iza toga.
Ja sam ti pohvalio hljeb.Tigris wrote: 30 Nov 2017, 15:19ti volis hranu......ti si zaljubljen u hranu pite kolace janjetinu ....Konsultant wrote: 30 Nov 2017, 14:43 Ne treba zakljucavanje.
Ako se nekom bori, raspravlja i sl. na ovoj temi nek plete. Kome se ne cita, gadi i sl. ne zalazite i rjeseno. Demokratija, dok se ne pocnete vrijedjati.
Ostali, ako cete nesto pisati, de konkretno, dajte neki link, neku referencu za sta tvrdite bilo ovako ili onako ili ako ste bas prosli kroz nesto onda stanite iza toga.
jes vidio kakav sam hljeb ispekla .....idi izjavi mi ljubaf ....i drugim forumasicama tako radis![]()
![]()
i necu vise u off - obecavam![]()
![]()
Zajebi, zivjela sam i ja tu do prije par godinaTigris wrote: 30 Nov 2017, 14:37to vazi za nas sto zivimo ovdje....![]()
tebi cemo sasut u kafu kada budes dolazila, pa ces vidjet da treba![]()
Julia-Klara wrote: 30 Nov 2017, 15:28Zajebi, zivjela sam i ja tu do prije par godinaTigris wrote: 30 Nov 2017, 14:37to vazi za nas sto zivimo ovdje....![]()
tebi cemo sasut u kafu kada budes dolazila, pa ces vidjet da treba![]()
skru ju
Zlocko stigao do velicanja Seselja I Sljivancanina. Koliko sutra, i Mladic ce se oglasiti povodom Praljkovog performansa, pa ce Zlocko da pozdravi i Ratka sa Sieg Hail.zloćko tokmak wrote: 30 Nov 2017, 13:13naravno da ga neće proglasiti ovaj masonski papa...o njemu i njegovoj pravoj ulozi sam već ranije pisao...Maja wrote: 30 Nov 2017, 10:45Suska se po kuloarima da ce ga papa Franjo proglasiti svecem.zloćko tokmak wrote: 30 Nov 2017, 08:20
http://poskok.info/wp/video-evo-kako-se ... ni-mostar/
Mučenik i Svetac.
Nikola Zrinjski 21. stoljeća.
Hrvati ga nikada neće zaboraviti.
![]()
![]()
![]()
Bice rame uz rame s majkom Terezom.
nego tek kad opet dođe pravi papa na čelo Rimokatoličke crkve...![]()
moram reći da ja iz svog nepopravljivog romantičarskog kuta gledanja sam smatrao da ovakav herojski čin neću doživjeti za života...
godinama sam čitao o viteštvu Zrinjskoga sigetskog kada je stavio u džep 300 dukata i krenuo u proboj i sigurnu smrt...kao i o Juri vitezu Francetiću krilniku, i njegovom pismu Poglavniku u kojem ga obavještava da putuje u Liku i prelazi na partizansku stranu zbog zločina četnika nad Hrvatima,potpomognutih Talijanima...
a da sam u pravu o njegovom hrabrom činu svjedoče i gotovo svi Srbi koji su komentirali...
posebno bih istakao forumaša @džonijabg(ti znaš o kome se radi)...pa i jedan notorni Šešelj se divi Praljkovom činu,Aleksandar Vučić izjavljuje da se ne želi ismijavati,zločinac Šljivančanin je u šoku i žali...iako na suprotnim stranama u ratu,pokazali su se kao ljudi...
želim još reći da i oni koji dosada nisu vidjeli u Hrvatskoj su progledali...
zalupili ste guzicom vrata i na Pantovčaku i u Banskim dvorima,a trebat će vam Hrvati itekako,ali više neće biti pomoći...![]()
postoji nešto što Crnogorci zovu čojstvo,a vi ste pali na tom ljudskom ispitu...
@Behko,pošto ti voliš linkovlje,sad ja tebi kažem da staviš link kakvo mišljenje Abdulah Sidran ima o generalu Praljku i upitaj Dragana Vikića tko mu je dostavio šlepere protuoklopne municije u vrijeme najžešćih sukoba Armije i HVO-a...![]()
Zar i kod vas kao kod nas samoubistvo nije veliki grijeh. Bez obzira sta covjeka gonilo samo bog ima pravo covjeku uzeti zivotnaravno da ga neće proglasiti ovaj masonski papa...o njemu i njegovoj pravoj ulozi sam već ranije pisao...
nego tek kad opet dođe pravi papa na čelo Rimokatoličke crkve...
Socrates wrote: 30 Nov 2017, 15:43Zlocko stigao do velicanja Seselja I Sljivancanina. Koliko sutra, i Mladic ce se oglasiti povodom Praljkovog performansa, pa ce Zlocko da pozdravi i Ratka sa Sieg Hail.zloćko tokmak wrote: 30 Nov 2017, 13:13naravno da ga neće proglasiti ovaj masonski papa...o njemu i njegovoj pravoj ulozi sam već ranije pisao...Maja wrote: 30 Nov 2017, 10:45Suska se po kuloarima da ce ga papa Franjo proglasiti svecem.zloćko tokmak wrote: 30 Nov 2017, 08:20
http://poskok.info/wp/video-evo-kako-se ... ni-mostar/
Mučenik i Svetac.
Nikola Zrinjski 21. stoljeća.
Hrvati ga nikada neće zaboraviti.
![]()
![]()
![]()
Bice rame uz rame s majkom Terezom.
nego tek kad opet dođe pravi papa na čelo Rimokatoličke crkve...![]()
moram reći da ja iz svog nepopravljivog romantičarskog kuta gledanja sam smatrao da ovakav herojski čin neću doživjeti za života...
godinama sam čitao o viteštvu Zrinjskoga sigetskog kada je stavio u džep 300 dukata i krenuo u proboj i sigurnu smrt...kao i o Juri vitezu Francetiću krilniku, i njegovom pismu Poglavniku u kojem ga obavještava da putuje u Liku i prelazi na partizansku stranu zbog zločina četnika nad Hrvatima,potpomognutih Talijanima...
a da sam u pravu o njegovom hrabrom činu svjedoče i gotovo svi Srbi koji su komentirali...
posebno bih istakao forumaša @džonijabg(ti znaš o kome se radi)...pa i jedan notorni Šešelj se divi Praljkovom činu,Aleksandar Vučić izjavljuje da se ne želi ismijavati,zločinac Šljivančanin je u šoku i žali...iako na suprotnim stranama u ratu,pokazali su se kao ljudi...
želim još reći da i oni koji dosada nisu vidjeli u Hrvatskoj su progledali...
zalupili ste guzicom vrata i na Pantovčaku i u Banskim dvorima,a trebat će vam Hrvati itekako,ali više neće biti pomoći...![]()
postoji nešto što Crnogorci zovu čojstvo,a vi ste pali na tom ljudskom ispitu...
@Behko,pošto ti voliš linkovlje,sad ja tebi kažem da staviš link kakvo mišljenje Abdulah Sidran ima o generalu Praljku i upitaj Dragana Vikića tko mu je dostavio šlepere protuoklopne municije u vrijeme najžešćih sukoba Armije i HVO-a...![]()
![]()
Kome bolan prijetis vec drugi (ili treci) post zaredom? Pod jedan, ti ne predstavljas nikako sve Hrvate, nego si neki poluizgubljeni lik koji ne zna da razlikuje osnovne stvari sto se tice zakona, morala i svijesti. Pokusaj, prvo polako, da razbistris sve svoje moralne i druge norme, pa onda pricaj o nekim cojstvima i junacima.
Pod dva, po svemu sto pises, trebao bi da sagledas svoj potpis malo realnije, jer si ti, po svemu sudeci izdajica svoje jedine domovine, a to je, da te podsjetim, Bosna i Hercegovina. Ti mozes vjerovati da ti je i hrvatska domovina, i imas to pravo, ali u ratu je hrvatska drzava izdala sve Hrvate Bosne i Hercegovine, jer ih je prakticno svela na manjinu koja pokusava da srusi medjunarodno priznatu drzavu.
Nisu svi Hrvati ucestvovali u tome, naravno, ali je sama hadezeovska odluka da rusi tu drzavu pod okriljem hrvatstva nanijela dovoljno stete svim Hrvatima Bosne i Hercegovine. Covic nastavlja sa idiotizmom. Takva politika, vidimo gdje vodi, posto je Hrvata sve manje u Bosni. A vi hrvatajte do Sudnjeg Dana, sve sto se broji je realnost.
Pod tri, Praljka i ostale idiote nisu osudili Bosnjaci nego Medjunarodni Sud uspostavljen od UN-a. Da je bilo kakve pameti i cojstva, kako ti kazes, osudio bi ga hrvatski sud u Zagrebu. Medjutim, posto je cilj HDZ-a a bogami ni druge partije nisu u dovoljnoj mjeri drugacije, da idiotizira Hrvatsku do kraja, iluzorno je bilo to ocekivati.
Zato je pomalo nejasno zasto (manje-vise) prijetis Bosnjacima. Jesi to popio malo? Nemoj samo otrov.![]()