Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Prvo da kazem da je Cvrle napisala 10 000-ti post na ovoj temi.
A onda da mi je za rucak bio preslan grah.
Kupio tata suhe braveće kosti. Uvijek kad donese meso oprobam da znam koliko cu poslije soliti grah. Vidim rasol. Ubacim u grah dva komada i trun vegete. Znaci so nikako. Nije se mogao jesti Mada smo pojeli. Sta ces.
Maja wrote: 30 Nov 2017, 17:17
Kupio tata suhe braveće kosti. Uvijek kad donese meso oprobam da znam koliko cu poslije soliti grah. Vidim rasol. Ubacim u grah dva komada i trun vegete. Znaci so nikako. Nije se mogao jesti Mada smo pojeli. Sta ces.
Htjedoh reći da se varivo soli desetak minuta pred kraj kuhanja ali bi svejedno bio preslan i da nisi nimalo solila. Jedino, drugi put manje kostiju. Ja isto ne volim jak grah.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
to se i meni desavalo ...
nasuo bih casu-dvije vode,i samo da provre....
To vam nije dobro tako preslano,odose bubrezi ...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Majo hvala na obavjestenju
Meni za nagradu, Rumu za kaznu jer nije upratio remek djelo, ima da me casti gala ruckom
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
A pola ona napisala, o lazanjama
Hajde kulinarska faco, da te vidim, ispisi ti ovoliko postova za samo jedno jelo... Haaaaa
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata