Tko je napisao da je OK udariti muskarca, al nije OK udariti zenu.Mutevelija wrote: 10 Dec 2017, 15:31 Gledam duple aršine zašto je uredu curi udariti momka, zasto se diže frka kad muskarac ženu a kad žena muskarca uredu je zaslužio je
Toliko o ravnopravnosti.
Drug me udario
Moderator: spacebound
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
- Status: Offline
Re: Drug me udario
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Ne biste nikog udarili da vam počne psovati majku?
Mora da su vam majke još uvijek među živima.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3197 times
Ma nije napisao ali se zna i to i svi filmovi i serije podrzavaju.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
-
Venera
- Seksologinja

ne seruckajČarobni wrote: 10 Dec 2017, 15:34 Ne biste nikog udarili da vam počne psovati majku?
- Mutevelija
- Selonačelnik

Znam doba pričali a i vidio na internetu da su u 70 im i 80 im se crijeva po putu mogla proliti zbog toga, samo čakiju dobiješ u trbuh.Čarobni wrote: 10 Dec 2017, 15:34 Ne biste nikog udarili da vam počne psovati majku?
To je pitanje časti i obraza.
Last edited by Mutevelija on 10 Dec 2017, 15:38, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
-
Venera
- Seksologinja

filmovi i serije nisu mjerilo , imas druge izvore koji su suprotnog stavaMutevelija wrote: 10 Dec 2017, 15:35 Ma nije napisao ali se zna i to i svi filmovi i serije podrzavaju.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Jesu mainstream koji mlade zene prate sapunice pogotovo
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
-
Venera
- Seksologinja

Mala Mu, moja oba roditelja nisu ziva, ne razumijem, poantu tvoje reakcije 
Slažem se.Smatram da te niko ne može iznervirati da ti digneš ruku na njega (pogotovo ne na nekoga fizički slabijeg). Pritom mu ništa nisam psovala(nisam u tom fazonu)gospođa Brams wrote: 10 Dec 2017, 14:34 Rijeci ne mogu biti opravdanje za udarac
Da mi neko opsuje majku nema sanse da bi se isla uopce spustati na taj nivo da takvoj budali i njegovim rijecima uopce pridadnem toliku vaznost da ga pocastim sa ikakvim udarcem
A moja majka ima vrijednost koja je tolika da ju zasigurno rijeci neke random budaletine ne mogu obezvrijediti
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Ne volim takav nacin komunikacijestatebriga wrote: 10 Dec 2017, 15:50 Mala Mu, moja oba roditelja nisu ziva, ne razumijem, poantu tvoje reakcije![]()
Slagala se s njim ili ne.
-
Venera
- Seksologinja

ali nisi kliknula na njegov post , da li njegov stav podrzavas, mislis da je OKMala_Mu wrote: 10 Dec 2017, 15:54Ne volim takav nacin komunikacijestatebriga wrote: 10 Dec 2017, 15:50 Mala Mu, moja oba roditelja nisu ziva, ne razumijem, poantu tvoje reakcije![]()
Slagala se s njim ili ne.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10067 times
- Been thanked: 17062 times
- Status: Online
Racuna li se otac, kad pricamo ziv-neziv
Moj otac nije medju zivima, muzevi nijedno.Prva komsinica psuje nam oboma od-do.Zatvorimo vrata i pustimo muziku, nju njena zloba i mrznja pojedose, a jos gore kad ne izazove zeljenu reakciju.Nisko se ne spustam.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Iz ovog ugla se ne slazem.statebriga wrote: 10 Dec 2017, 15:56ali nisi kliknula na njegov post , da li njegov stav podrzavas, mislis da je OKMala_Mu wrote: 10 Dec 2017, 15:54Ne volim takav nacin komunikacijestatebriga wrote: 10 Dec 2017, 15:50 Mala Mu, moja oba roditelja nisu ziva, ne razumijem, poantu tvoje reakcije![]()
Slagala se s njim ili ne.![]()
Al nisam bila u toj situaciji i nadam se da necu biti, ne mogu znati kako bih odreagovala(a da pritom nisu medju zivima(ovo je kljucno, nee daj Boze)
Da to uradi stranac, nebitna osoba i nekako, al kad bi neko bitniji, neko do koga mi jee stalo.. Ne kazem da bi al ne mogu ni sa sigurnoscu reci da ne bi
Ali udaljili ste se od teme, ovdje to svakako nije slucaj a i ja sam svoj stav iznjela u prvom postu
-
Venera
- Seksologinja

Mala Mu, ne moras se sloziti, jer imas zive roditelje, je nemam, zato znam, o cemu pisemMala_Mu wrote: 10 Dec 2017, 16:07Iz ovog ugla se ne slazem.statebriga wrote: 10 Dec 2017, 15:56ali nisi kliknula na njegov post , da li njegov stav podrzavas, mislis da je OKMala_Mu wrote: 10 Dec 2017, 15:54Ne volim takav nacin komunikacijestatebriga wrote: 10 Dec 2017, 15:50 Mala Mu, moja oba roditelja nisu ziva, ne razumijem, poantu tvoje reakcije![]()
Slagala se s njim ili ne.![]()
Al nisam bila u toj situaciji i nadam se da necu biti, ne mogu znati kako bih odreagovala(a da pritom nisu medju zivima(ovo je kljucno, nee daj Boze)
Da to uradi stranac, nebitna osoba i nekako, al kad bi neko bitniji, neko do koga mi jee stalo.. Ne kazem da bi al ne mogu ni sa sigurnoscu reci da ne bi
Ali udaljili ste se od teme, ovdje to svakako nije slucaj a i ja sam svoj stav iznjela u prvom postu![]()
- Cvrle
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
A u tvom jevu redu da ti neko psuje majku, dijete, hljeb?statebriga wrote: 10 Dec 2017, 15:26ne gledas, jer u tvom svijetu je OK udariti osobu radi psovkeCvrle wrote: 10 Dec 2017, 13:31
Moj stav je u stvari da niti jedno normalno ljudsko bice na svijetu, nece dici ruku na sagovornika sve dok je taj razgovor u granicama normale. A granice su vrijedjanje u bilo kom smislu, psovke i uvrede.
To je moj stav, al nismo svi isti.
Ja npr. ne gledam cim udaram kad mi ko majku opsuje.![]()
Ne kontam... Vjerovatno sam u vasim ocima nasilnik, ali kad mi neko nesto opsuje, osjetim se kao Melek kad ga je grana udarila u oko...
Zato ne dovodim se u situaciju da me neko udari, ili nesto opsuje. Znam prepoznati granicu i kad trebam zacepiti.
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
-
Venera
- Seksologinja

a ne zmam, sto reci, psovke i njihova upotreba bi trebale iamti manji efkat na ljudespacebound wrote: 10 Dec 2017, 15:57 Racuna li se otac, kad pricamo ziv-nezivMoj otac nije medju zivima, muzevi nijedno.Prva komsinica psuje nam oboma od-do.Zatvorimo vrata i pustimo muziku, nju njena zloba i mrznja pojedose, a jos gore kad ne izazove zeljenu reakciju.Nisko se ne spustam.
-
Venera
- Seksologinja

palite se kao hepo kocke na psovkeCvrle wrote: 10 Dec 2017, 16:14A u tvom jevu redu da ti neko psuje majku, dijete, hljeb?statebriga wrote: 10 Dec 2017, 15:26ne gledas, jer u tvom svijetu je OK udariti osobu radi psovkeCvrle wrote: 10 Dec 2017, 13:31
Moj stav je u stvari da niti jedno normalno ljudsko bice na svijetu, nece dici ruku na sagovornika sve dok je taj razgovor u granicama normale. A granice su vrijedjanje u bilo kom smislu, psovke i uvrede.
To je moj stav, al nismo svi isti.
Ja npr. ne gledam cim udaram kad mi ko majku opsuje.![]()
Ne kontam... Vjerovatno sam u vasim ocima nasilnik, ali kad mi neko nesto opsuje, osjetim se kao Melek kad ga je grana udarila u oko...
Zato ne dovodim se u situaciju da me neko udari, ili nesto opsuje. Znam prepoznati granicu i kad trebam zacepiti.
- Cvrle
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
Statebriga, iskreno palim se ko sijalica. Pazi, u ovm konkretnom slucaju u pitanju je DRUG. Sta jevto sto je moglo navesti DRUGA da je osamari? U pitanju je OBICNA konverzacija? Nelogicno...
Ako se vodimo onom "nije bitno sta ti kaze, vec ko ti kaze" komsinica je neprimjetna i nema vaznosti u mom zivotu, tako da njenu psovku ne cujem. Ali DRUG koji je tu samnom dal skla, posao, drustvo... On je drug, dakle zahtjeva moju paznju i pazim da ga sta ne povrijedim.
Na, kraju krajeva, culi smo dio jedne strane price, a sta kaze druga?
Ako se vodimo onom "nije bitno sta ti kaze, vec ko ti kaze" komsinica je neprimjetna i nema vaznosti u mom zivotu, tako da njenu psovku ne cujem. Ali DRUG koji je tu samnom dal skla, posao, drustvo... On je drug, dakle zahtjeva moju paznju i pazim da ga sta ne povrijedim.
Na, kraju krajeva, culi smo dio jedne strane price, a sta kaze druga?
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata