statebriga wrote: 10 Dec 2017, 16:28
Cvrle wrote: 10 Dec 2017, 16:23
Statebriga, iskreno palim se ko sijalica. Pazi, u ovm konkretnom slucaju u pitanju je DRUG. Sta jevto sto je moglo navesti DRUGA da je osamari? U pitanju je OBICNA konverzacija? Nelogicno...
Ako se vodimo onom "nije bitno sta ti kaze, vec ko ti kaze" komsinica je neprimjetna i nema vaznosti u mom zivotu, tako da njenu psovku ne cujem. Ali DRUG koji je tu samnom dal skla, posao, drustvo... On je drug, dakle zahtjeva moju paznju i pazim da ga sta ne povrijedim.
Na, kraju krajeva, culi smo dio jedne strane price, a sta kaze druga?
a sto bi ti uradila da ti muz tako reagira psovakama i nasiljem

istukla, izbacila na ulicu , uradila razvod braka
Logicno - razvod braka, namah.
Ali, da bi uopste doslo do toga, morala bih dobro razvuci jezicinu i izvuci mu iz petnih zila zivac da mi okrene fijugu po licu... Al izleda da ti mene ne kontas o cemu pricam...
Da se razumijemo, ne branim njegov postupak, ali nije ni njeno maslo za Ramazana...
Moj stav je dakle: da bi neko nekome (nije bitno da li muskarac zeni ili zena muskarcu) udario samar, potrebna je jako velika provokacija odnosno verbalno a mozda i fizicko izazivanje.
Eto ja bih bas voljela da nam forumasica napise sta je ona njemu uradila tacno da je on tako reagovao?
Ti sjedila i pricala normalno, on ustao i spucao ti samar? ILI
Ti sjedila, drobila, nesto ga vrijedjala, gurkala ga, psovala, nazivala grdnim imenima, govorila da je glup i nesposoban, pa on reagovao?
Al nemoj lagati!