Drug me udario
Moderator: spacebound
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1638 times
- Been thanked: 3059 times
- Status: Online
Re: Drug me udario
Hanibalu zamisli da je neko od muskaraca otvorio temu ošamarila me drugarica , kakve bi reakcije bile.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
- Status: Offline
zato je najpametnije udaljiti se od rasprave, ako osjetis da izmice kontorli vlastitog ponasanjaCvrle wrote: 10 Dec 2017, 18:15Svaki covjek, bio to suprug ili drug ili radni kolega, a Boga mi i zena, ima prag tolerancije. Svaka zena ima "jezik" kojim moze isprovocirati. A isto tako, svaka osoba bi trebala da zna granice "provokacije" i trebala bi da zna kad da zavrsi raspravu.statebriga wrote: 10 Dec 2017, 18:11Da li, ti vjerujes da bi tako mogla "isprovocirati" vlastitog supruga, ili znas da bi ga tako definifivno mogla isprovocirati jezikom na samaraCvrle wrote: 10 Dec 2017, 17:36
Logicno - razvod braka, namah.
Ali, da bi uopste doslo do toga, morala bih dobro razvuci jezicinu i izvuci mu iz petnih zila zivac da mi okrene fijugu po licu... Al izleda da ti mene ne kontas o cemu pricam...![]()
Ja svoga supruga, barem do sada, nikad nisam toliko isprovocirala do te granice da digne ruku na mene. Normalno je da rasprava ima, da sukoba misljenja ima, da provokacija ima, ali sve u granicama.
Jer ako ne znas svoju granicu, tesko da ces znati i tudju.

problem je sto osobe ne zele odustati od rasprave, iako osjete da im vlastito ponasanje izmice od samokontorle

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
- Seksologinja
steta, preduhitirla te DjejlaMutevelija wrote: 10 Dec 2017, 18:39 Hanibalu zamisli da je neko od muskaraca otvorio temu ošamarila me drugarica , kakve bi reakcije bile.

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
O tome cijelo vrijeme i pisemstatebriga wrote: 10 Dec 2017, 18:39zato je najpametnije udaljiti se od rasprave, ako osjetis da izmice kontorli vlastitog ponasanjaCvrle wrote: 10 Dec 2017, 18:15Svaki covjek, bio to suprug ili drug ili radni kolega, a Boga mi i zena, ima prag tolerancije. Svaka zena ima "jezik" kojim moze isprovocirati. A isto tako, svaka osoba bi trebala da zna granice "provokacije" i trebala bi da zna kad da zavrsi raspravu.statebriga wrote: 10 Dec 2017, 18:11Da li, ti vjerujes da bi tako mogla "isprovocirati" vlastitog supruga, ili znas da bi ga tako definifivno mogla isprovocirati jezikom na samaraCvrle wrote: 10 Dec 2017, 17:36
Ali, da bi uopste doslo do toga, morala bih dobro razvuci jezicinu i izvuci mu iz petnih zila zivac da mi okrene fijugu po licu... Al izleda da ti mene ne kontas o cemu pricam...![]()
Ja svoga supruga, barem do sada, nikad nisam toliko isprovocirala do te granice da digne ruku na mene. Normalno je da rasprava ima, da sukoba misljenja ima, da provokacija ima, ali sve u granicama.
Jer ako ne znas svoju granicu, tesko da ces znati i tudju.![]()
problem je sto osobe ne zele odustati od rasprave, iako osjete da im vlastito ponasanje izmice od samokontorle![]()

Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
-
- Seksologinja
ali, ima vjerovatno situacija, u kojim postoje prebrze preagresivne reakcije, ne treba ni dug jezik, ni poviseni ton debate, taj dio iz uvodne price upravo mene zabrinjavaCvrle wrote: 10 Dec 2017, 18:43O tome cijelo vrijeme i pisemstatebriga wrote: 10 Dec 2017, 18:39
zato je najpametnije udaljiti se od rasprave, ako osjetis da izmice kontorli vlastitog ponasanja![]()
problem je sto osobe ne zele odustati od rasprave, iako osjete da im vlastito ponasanje izmice od samokontorle![]()
![]()

- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
jel' te fakat zabrinjava ili samo tako kažeš? 

ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1638 times
- Been thanked: 3059 times
- Status: Online
Maltretira me morat ću srculence na terapije

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
-
- Seksologinja
forumam

- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
Zabrinjavajuce jeste to sto danas konverzacije skoro pa nema... Sve se svodi na "ja sam u pravu i moja mora biti zadnja"... U tom smislu upravo se i dogadjaju ovakve situacije. Niko nema zivaca da razgovara, da iznosi svoje misljenje, da zauzima neki stav... Najlakse je reci "sta me briga" ili donijeti zakljucak na precac...statebriga wrote: 10 Dec 2017, 18:46ali, ima vjerovatno situacija, u kojim postoje prebrze preagresivne reakcije, ne treba ni dug jezik, ni poviseni ton debate, taj dio iz uvodne price upravo mene zabrinjavaCvrle wrote: 10 Dec 2017, 18:43O tome cijelo vrijeme i pisemstatebriga wrote: 10 Dec 2017, 18:39
zato je najpametnije udaljiti se od rasprave, ako osjetis da izmice kontorli vlastitog ponasanja![]()
![]()
![]()
Zasto je ova osoba (pokretac teme) verbalno jaca od druga? Jel zato sto je stvarno toliko elokventna da joj niko ne moze parirati? Ili je toliko bezobrazna da ne zna granice? Da li je on bas nasilnik? Da li u stvari sve to mozemo znati i zakljuciti iz samo jednog dijela price?!
Ovo ne pisem da bih sad ovdje nesto pametovala, jer nisam toliko pametna da bih mogla dati odgovore na sva ova moja pitanja. Samo se slazem da sam i ja zabrinuta zbog sveopste situacije u drustvu i zbog svoje djece, jer ko mi moze garantovati da sutra moje dijete nece biti u drustvu nasilnika, odnsono da ce biti dovoljno pametna da zna kad se treba povuci iz razgovora

Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
-
- Seksologinja
da, ali mnogi ste kategoricno i agresivno skocili kad se spomenula psovka i psovanjeCvrle wrote: 10 Dec 2017, 18:57Zabrinjavajuce jeste to sto danas konverzacije skoro pa nema... Sve se svodi na "ja sam u pravu i moja mora biti zadnja"... U tom smislu upravo se i dogadjaju ovakve situacije. Niko nema zivaca da razgovara, da iznosi svoje misljenje, da zauzima neki stav... Najlakse je reci "sta me briga" ili donijeti zakljucak na precac...statebriga wrote: 10 Dec 2017, 18:46ali, ima vjerovatno situacija, u kojim postoje prebrze preagresivne reakcije, ne treba ni dug jezik, ni poviseni ton debate, taj dio iz uvodne price upravo mene zabrinjavaCvrle wrote: 10 Dec 2017, 18:43O tome cijelo vrijeme i pisemstatebriga wrote: 10 Dec 2017, 18:39
![]()
![]()
Zasto je ova osoba (pokretac teme) verbalno jaca od druga? Jel zato sto je stvarno toliko elokventna da joj niko ne moze parirati? Ili je toliko bezobrazna da ne zna granice? Da li je on bas nasilnik? Da li u stvari sve to mozemo znati i zakljuciti iz samo jednog dijela price?!
Ovo ne pisem da bih sad ovdje nesto pametovala, jer nisam toliko pametna da bih mogla dati odgovore na sva ova moja pitanja. Samo se slazem da sam i ja zabrinuta zbog sveopste situacije u drustvu i zbog svoje djece, jer ko mi moze garantovati da sutra moje dijete nece biti u drustvu nasilnika, odnsono da ce biti dovoljno pametna da zna kad se treba povuci iz razgovora![]()

- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
Ja sam prva i napisala da bih reagovala kao drug na psovku.
-
- Seksologinja
to je preludo

- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
Vracamo se na pocetak.
Nismo svi isti i ne reagujemo svi isto. Nemamo svi iste stavove i ne razmisljamo isto.

-
- Seksologinja
reagirti na psovku fizickim malteriranjemCvrle wrote: 10 Dec 2017, 19:11Vracamo se na pocetak.
Nismo svi isti i ne reagujemo svi isto. Nemamo svi iste stavove i ne razmisljamo isto.![]()

preludo

- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Da te ošamari (ne daj Bože ) prijateljica kako bi reagovao?Mutevelija wrote: 10 Dec 2017, 18:39 Hanibalu zamisli da je neko od muskaraca otvorio temu ošamarila me drugarica , kakve bi reakcije bile.
Hanni, isto pitanje i za tebe.

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
ne smije niko a ne drugarica al eto kad bi se desilo iso bi jedan aperkat u bradu aaa
🐽
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9838 times
- Been thanked: 16584 times
Pa ima muzeva koje ce isprovocirat sto se supruga nasmijala komsiji. Kriva je za samar.Cvrle wrote: 10 Dec 2017, 18:15Svaki covjek, bio to suprug ili drug ili radni kolega, a Boga mi i zena, ima prag tolerancije. Svaka zena ima "jezik" kojim moze isprovocirati. A isto tako, svaka osoba bi trebala da zna granice "provokacije" i trebala bi da zna kad da zavrsi raspravu.statebriga wrote: 10 Dec 2017, 18:11Da li, ti vjerujes da bi tako mogla "isprovocirati" vlastitog supruga, ili znas da bi ga tako definifivno mogla isprovocirati jezikom na samaraCvrle wrote: 10 Dec 2017, 17:36
Jer ako ne znas svoju granicu, tesko da ces znati i tudju.
Ima muzeva koje ce isprovocirat sto rucak nije vruc i na stolu.Kriva je za samar.
Ima muzeva kojim ce smetat jer je dozvolila djeci da skacu dok on spava.Kriva je za samar.
Ima muzeva koji ce doci pjani pa ce ih isprovocirat nacin na koji dise.Naravno da je kriva za samar.
Nastavite niz.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ako se nasmije komšiji, šamar je opravdan.
Sve ostalo, muške sovinisticke svinje su gamad obična.
Samar je opravdan još u jednom slučaju - kad žena napravi krompirusu umjesto bureka. To je civilizacijski neprihvatljivo.
Sve ostalo, muške sovinisticke svinje su gamad obična.
Samar je opravdan još u jednom slučaju - kad žena napravi krompirusu umjesto bureka. To je civilizacijski neprihvatljivo.
. . . . . . . . .
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9838 times
- Been thanked: 16584 times
A ako je sareni burek
?

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.