Dosta sam ih ja uvjerio na forumu kako smo specifični i ti dođeš i to potvrdiš

Moderator: spacebound
Mutevelija wrote: 10 Dec 2017, 21:03 I baš si Džejla morala reći da dolaziš iz Tuzle i TK šta će narod sad o nama misliti da smo zatucani nedaj Bože.
Dosta sam ih ja uvjerio na forumu kako smo specifični i ti dođeš i to potvrdiš![]()
nije to dovoljno za jedan ispravan odgovor od neutralni ljudi !Dzejla wrote: 10 Dec 2017, 00:05 E ovako,iskreno nisam znala ni u šta da svrstam ovu temu pa sam uzela ljubav i prijateljstvo ahaha.Ovako jučer sam se posvadjala sam drugom,to jest bila je u pitanju obicna rasprava ali pošto sam verbalno mnogo jača od njega riječima mi nije mogao parirati već me ošamario toliko jako da sam sve zvjezde vidjela i bukvano su mi suze krenule što od bola što od toga koliko sam bila emotivno povrijedjena u tom trenutku jer sam mislila da se on nikada tako ne bi ponio.Poslije me zvao i izvinjavao se.Šta da radim,šta sam u tom trenutku trebala uraditi i da li da mu oprostim?
Da se izvinim zato što je on nedovoljno jaka ličnost da neku raspravu završi verbalno??Pritom mu nikoga nisam uvrijedila!I ti mi kažeš kako sam zaslužila i više nego šamar!A ovaj video što si postavio apsolutno nema dodirnih tačaka sa mojim načinom rasprave s njim.Remzudin wrote: 10 Dec 2017, 21:20nije to dovoljno za jedan ispravan odgovor od neutralni ljudi !Dzejla wrote: 10 Dec 2017, 00:05 E ovako,iskreno nisam znala ni u šta da svrstam ovu temu pa sam uzela ljubav i prijateljstvo ahaha.Ovako jučer sam se posvadjala sam drugom,to jest bila je u pitanju obicna rasprava ali pošto sam verbalno mnogo jača od njega riječima mi nije mogao parirati već me ošamario toliko jako da sam sve zvjezde vidjela i bukvano su mi suze krenule što od bola što od toga koliko sam bila emotivno povrijedjena u tom trenutku jer sam mislila da se on nikada tako ne bi ponio.Poslije me zvao i izvinjavao se.Šta da radim,šta sam u tom trenutku trebala uraditi i da li da mu oprostim?
1.nisi rekla o cemu ste se svadjali,nit...
2.nisi rekla kakve verbalne rijeci su ispali
ja mislim da ti jos nesto krijes ? sad si dobila iskustvo ako predjes neke granice.
Trebala si bolje mucanti svojom tikvom sta kazes,nije uopsta trebalo doci do toga,sama si za to kriva.
Dobro si ti jos i prosla,da si ti meni nesto u pogresnom vremenu nesto bez misla rekla,dobila bi od mene
jednu saku da se izvrnes samo tako.
Ja sam mislim da si ti ona,koja se treba izvinti
ti si zasluzila samar od nas na temi, jer nam nisi napisala cijelu pricuDzejla wrote: 10 Dec 2017, 21:31
Da se izvinim zato što je on nedovoljno jaka ličnost da neku raspravu završi verbalno??Pritom mu nikoga nisam uvrijedila!I ti mi kažeš kako sam zaslužila i više nego šamar!A ovaj video što si postavio apsolutno nema dodirnih tačaka sa mojim načinom rasprave s njim.
Dzejla wrote: 10 Dec 2017, 21:31
Da se izvinim zato što je on nedovoljno jaka ličnost da neku raspravu završi verbalno??Pritom mu nikoga nisam uvrijedila!I ti mi kažeš kako sam zaslužila i više nego šamar!A ovaj video što si postavio apsolutno nema dodirnih tačaka sa mojim načinom rasprave s njim.
E to je problem o kojim ja pričam
Ne mogu ja biti do kraja zatucan a ne mogu ni feministkinje biti upravu.
Nice try wrote: 11 Dec 2017, 08:36Ne mogu ja biti do kraja zatucan a ne mogu ni feministkinje biti upravu.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests