Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mutevelija wrote: 13 Dec 2017, 18:06
Evolucija ne postoji idi vidi arhelogiju i pogledaj kakve su kosti kod čovjeka ble.
Uzmi Dinaride za primjer uzimaš kepece za primjer kako bi svoju tvrdnju potvrdio kao tačnom.
Ljudi su nastali od Adema i Eve a ne da imaju istog pretka kao majmun i počeli hodati na dvije noge.
Procitaj The Fixation of Belief by Charles S. Peirce.
Muslimani u velikom broju islamskih zemalja smatraju da je evolucija cinjenica.
Mutevelija wrote: 13 Dec 2017, 18:06
Evolucija ne postoji idi vidi arhelogiju i pogledaj kakve su kosti kod čovjeka ble.
Uzmi Dinaride za primjer uzimaš kepece za primjer kako bi svoju tvrdnju potvrdio kao tačnom.
Ljudi su nastali od Adema i Eve a ne da imaju istog pretka kao majmun i počeli hodati na dvije noge.
Procitaj The Fixation of Belief by Charles S. Peirce.
Muslimani u velikom broju islamskih zemalja smatraju da je evolucija cinjenica.
Ma to su murtedi jer negiraju Kuran.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Ej sad na rijeci nije u mene mjesto tako zaostalo kao što ti misliš,
Da si rekla prati u leđenu naruke ili u kadi pa haj.
A to što ja emitujem o ženama brigu je posljedica što živim sa dvije žene već 20 godinai onda sa još trećom 4 godine.
PA tako da nije ni čudno, a opet moje razmišljanje je posljedica ženskog vaspitavanja mene samog.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Mutevelija wrote: 13 Dec 2017, 13:00
Prije su se više sexali, muškarci alate duže imali
Hadise,kako ti to znas?
Pričao mi jedan Hrvat Mijo da je bolje bilo u bolnici kad sam bio , kaže nosale se pelengaće, otac mu jači bio muškarci snažniji prije stotinu godina, obdareniji, a i po selu predaje su da kad su se pelengaće nosale moglo se normalno razvijati, muškarci npr u srednjem vijeku i ovi sad ni nebo i zemlja, bili su inteligentniji i snažniji, više koristili mozak eno idi dalje gledaj kako su piramide izgrađene, kineski zid.
Ko bi sad mogao nositi one mačeve oklope štit i jurišati ni najbolji gimnastičar ne bi moga.
I od Adama pa nadalje ljudi su se smanjivali , kažu da je i Adem bio visok čovjek, pa uzet ćemo za primjer srpsku Dušanovu zastavu kolika je bila. Nije svako mogao nositi taj bajrak, I sam Dušan silni je bio 214 centimetara. Uzmite vikinge bilo koje narode i uporedite ih sada sa ovim.
Pa ćete vidjeti rezultat.
pa i danas su pojedinci isto obdareni kao i ranije,tj. Dinaridi...
ako su drugi opali u evoluciji,mi im nismo tkrivi zbog toga...
i nije kletva kralja Tomislava nego kralja Zvonimira...