Kakav vam je bio dan?
Moderator: VIP
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1672 times
- Been thanked: 1505 times
- Status: Offline
Re: Kakav vam je bio dan?
s obzirom da je bio kišoviti ponedjeljak,dan je bio više nego dobar... 
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4235 times
- Been thanked: 4412 times
Ja se nekako bolje s tetkom razumem nego s majkom, tako da to nije pravilo
i baš volim da odem kod njih, sličnije smo po karakteru, možda ima veze što smo obe škorpije
, mami je bio termin sa mnom za porođaj na isti dan kad je tetka rođena, ali sam ja ipak zakasnila 3 dana.
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
kad me vodisMaja wrote: 06 Nov 2017, 23:43Vjerovatno misliš na Daorson. Ja sam mislila na stari grad iznad Stoca.Konsultant wrote: 06 Nov 2017, 05:11Naravno, nekada je to bila pomorska luka i veliki drevni pomorski trgovacki grad.
![]()
🐽
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Socrates wrote: 06 Nov 2017, 20:21 Ne, stvarno nisam razumio, Chloe, nisam te zezao.![]()
Da, poznajem dosta oko prava. Bas sam jucer to pricao Heidi.
To je i zbog obrazovanja, a i zbog sadasnjeg posla, na kojem moram znati dosta o dobrom broju zakona.
A malo i sto me zaista interesuje. Ja ne upadam ni u jednu situaciju oko medjuljudskih odnosa a da ne znam zakon koji uredjuje tu materiju.
Tako, npr. posto radim, znam zakone o radu. Kad sam kao student rentao stan, znao sam sve o zakonu koji uredjuje izdavanje stanova.
Pa kažem ti da sam uočila poznavanje prava. Podržavam tu vrstu informisanosti, i sama sam takva.
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 905 times
radni do daske.....sve do sad.
cekam da zvoni.
kada dodjem kuci ima da sat i po pijem kafu i odmaram.
ima da trazim masazu ramena i stopala....
ako dobijem pravicu da se jede
ako ne dobijem ....napravicu kupovnu supu od paradajza ( 5 min ) i posuti svjezim persunom
cekam da zvoni.
kada dodjem kuci ima da sat i po pijem kafu i odmaram.
ima da trazim masazu ramena i stopala....
ako dobijem pravicu da se jede
ako ne dobijem ....napravicu kupovnu supu od paradajza ( 5 min ) i posuti svjezim persunom
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
Jako produktivan, sto volim.
Sredila dva dokumenta, napokon lice na nesto. 10 mjeseci nisam radila i niko ih ni pipnuo nije, cisti bezobrazluk. A milion infomarcija koje su se trebale promijeniti
Zato je "mama" sad tu, i sve ce da sredi
Sredila dva dokumenta, napokon lice na nesto. 10 mjeseci nisam radila i niko ih ni pipnuo nije, cisti bezobrazluk. A milion infomarcija koje su se trebale promijeniti
Zato je "mama" sad tu, i sve ce da sredi
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Femea
- Propala kaladontašica

- Been thanked: 2 times
Blesav 
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
Bio je jedan od onih dana za koje nema objašnjenja osim da se sam svemir urotio protiv tebe. Jučer se prvi put nakon mnogo vremena ponadam da je krenulo na bolje i dozvolim si biti sretna jedan mizerni dan, i spuštanje na dno utrobe Zemlje nastupa odmah idući dan.
Prvo me auto opet poče zajebavat a nemam više para za popravke, al hajde preživim ja tu vožnju, i cijeli dan sam uz mobitel jer čekam jako važan poziv sa burze, u vezi nekih bitnih informacija koje mi javljaju naravno u zadnji čas. Trebaju mi za sutra. Odem na kat objesiti veš i ponesem mobitel sa sobom, jer nikad ne znaš kad će se oni sjetit nazvat, i dok sam se sagnula ispade mi mobitel iz džepa i op, razbijem mobitel par mjeseci star, koji sam ionako uzela jedva nekako na pretplatu i na rate. Eno ga promijenio je ekran sto boja. I što je najgore od svega i dalje ja meditiram ostatak dana kraj tog, sad već razbijenog mobitela, lamentirajući nad vlastitom sudbinom, i izađem van iz kuće nešto pogledati u autu, na pet minuta, na prokletih PET MINUTA od cijelog jebenog dana što sam stražarila kaj mobitela, i baš u tih pet minuta me nazovu s burze i ja se naravno nisam stigla javiti. Nije prošlo ni par minuta od poziva odmah sam ih nazvala i zovem ja i zovem jedno pet puta i nitko mi se nije javio.
Baš si jučer razmišljam što ću sad s ovim nekim parama koje bi trebala dobiti od burze, eto što ću, dat ću ih za popravak mobitela, ako ih uopće i dobijem. Eto bolje da sam prespavala cijeli dan. Ma, bolje bi mi bilo da sam se zatvorila u neki podrum i da uopće ne pokušavam ništa sa sobom
Prvo me auto opet poče zajebavat a nemam više para za popravke, al hajde preživim ja tu vožnju, i cijeli dan sam uz mobitel jer čekam jako važan poziv sa burze, u vezi nekih bitnih informacija koje mi javljaju naravno u zadnji čas. Trebaju mi za sutra. Odem na kat objesiti veš i ponesem mobitel sa sobom, jer nikad ne znaš kad će se oni sjetit nazvat, i dok sam se sagnula ispade mi mobitel iz džepa i op, razbijem mobitel par mjeseci star, koji sam ionako uzela jedva nekako na pretplatu i na rate. Eno ga promijenio je ekran sto boja. I što je najgore od svega i dalje ja meditiram ostatak dana kraj tog, sad već razbijenog mobitela, lamentirajući nad vlastitom sudbinom, i izađem van iz kuće nešto pogledati u autu, na pet minuta, na prokletih PET MINUTA od cijelog jebenog dana što sam stražarila kaj mobitela, i baš u tih pet minuta me nazovu s burze i ja se naravno nisam stigla javiti. Nije prošlo ni par minuta od poziva odmah sam ih nazvala i zovem ja i zovem jedno pet puta i nitko mi se nije javio.
Baš si jučer razmišljam što ću sad s ovim nekim parama koje bi trebala dobiti od burze, eto što ću, dat ću ih za popravak mobitela, ako ih uopće i dobijem. Eto bolje da sam prespavala cijeli dan. Ma, bolje bi mi bilo da sam se zatvorila u neki podrum i da uopće ne pokušavam ništa sa sobom
somehow I manage
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Ako zanemarim kritike, pa incident kolegice i neke tete, glavobolju, umor .... extra dan
... elhamdulillah. 
Nadati se da je to vrhunac nekog lošeg perioda i da će ti krenuti nabolje.Znaš kako kažu,nesreća nikad ne dolazi sama,.Kad krene,kako kažu,jedno za drugim,ali jednom mora stati i poći po nekim našim očekivanjima.gospođa Brams wrote: 14 Dec 2017, 18:24 Bio je jedan od onih dana za koje nema objašnjenja osim da se sam svemir urotio protiv tebe. Jučer se prvi put nakon mnogo vremena ponadam da je krenulo na bolje i dozvolim si biti sretna jedan mizerni dan, i spuštanje na dno utrobe Zemlje nastupa odmah idući dan.
Baš si jučer razmišljam što ću sad s ovim nekim parama koje bi trebala dobiti od burze, eto što ću, dat ću ih za popravak mobitela, ako ih uopće i dobijem. Eto bolje da sam prespavala cijeli dan. Ma, bolje bi mi bilo da sam se zatvorila u neki podrum i da uopće ne pokušavam ništa sa sobom![]()
Mora biti gore da bi bilo bolje
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Nadam se i ja da je svo zlo u tomeNice try wrote: 15 Dec 2017, 08:25 Nadati se da je to vrhunac nekog lošeg perioda i da će ti krenuti nabolje.Znaš kako kažu,nesreća nikad ne dolazi sama,.Kad krene,kako kažu,jedno za drugim,ali jednom mora stati i poći po nekim našim očekivanjima.
Mora biti gore da bi bilo bolje![]()
Nije ni danas nista bolje, jednostavno kao da mi nesto ne da da iskoristim priliku koja mi se pruzila. Valjda ce biti bolje.
somehow I manage
Naiđe takav period,čini ti se da uhvatiš za zelenu granu da bi se i ona osušila.Ali,biće bolje,ne daj se crnim mislima 
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10093 times
- Been thanked: 17092 times
@ Brams, krenulo te, valja izdurat.A onda ce doci period kad ce sve ici kao po loju I tako se to smjenjuje.Bez onoga loseg ne bismo cijenili sve ono dobro sto nam se dogadja.
Nek ne potraje dugo.
Nek ne potraje dugo.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Hvala. Podsjecam se stalno da ima puno gorih stvari u zivotu i da ovo sve nije vrijedno zivciranja. Jako sam bila zivcana ova dva dana al necu vise svoje zdravlje trositi. Ako ne ide, ne ide, treba to prihvatit i ic dalje. Nadam se da ce nesto krenuti na bolje. Samo da je zdravlja a sve drugo se nekako sredi.spacebound wrote: 15 Dec 2017, 13:14 @ Brams, krenulo te, valja izdurat.A onda ce doci period kad ce sve ici kao po loju I tako se to smjenjuje.Bez onoga loseg ne bismo cijenili sve ono dobro sto nam se dogadja.
Nek ne potraje dugo.
somehow I manage
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Ne. Dakle zovem tu zenu od 8 ujutro cijeli dan i nije mi se javila. Odem na burzu nitko ne zna sta je i zasto mi nitko nista ne javlja. Cirkus.
Bila sam i u servisu za mobitel skoro pala u nesvijest kad su mi rekli koliko kosta popravak. Cuvajte ekrane. Meni je krivo sto si nisam uzela neku masku, kad nisam navikla na to. Al nisam nikad prije razbila mobitel. Do sad. Sad kad skupim za novi nosit cu ga okolo u zastitnoj kacigi. Ma u sefu.
somehow I manage