Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
toxic wrote: 15 Dec 2017, 23:28
Ja sam pricala o tome ko me karakterno (ne)podseca na iste.
Sto se tice dublje analize predlazem ti da otvoris temu o zenama ratnicama
Ako naletiš avatar za mene, zakači ga tamo na temu. Ako, bez obaveze ...
Neeeeee, taj ne diraj
... juutrooo curice.
Jedinoj tebi se dopada, a bveć dugo razmišljam da ga skinem ali nemam kad tražiti drugi.
toxic wrote: 15 Dec 2017, 23:28
Ja sam pricala o tome ko me karakterno (ne)podseca na iste.
Sto se tice dublje analize predlazem ti da otvoris temu o zenama ratnicama
Ako naletiš avatar za mene, zakači ga tamo na temu. Ako, bez obaveze ...
Neeeeee, taj ne diraj
... juutrooo curice.
Jedinoj tebi se dopada, a bveć dugo razmišljam da ga skinem ali nemam kad tražiti drugi.
Miška moja,,meni je od jedan od najboljih ovdje,,bas ti pase u svakom smislu te rijeci, nzm zamišljam te bas takvu kao na avataru..uvjek nasmijanu i punu života.
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Dobar jutar
Sinoc sam se komirala u 22 h. Ali svu noc sam se budila i slusala vjetar i kisu. Pa me onda ludi snovi safatali, umorna sam ko pseto.
Space i Chloe, avatari su vam za 10 i ne dirati
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Krokodil Behko wrote: 16 Dec 2017, 10:42
Sta bi reko Davis Miles
sta bi rekao Coltrain
u kafani sviras bas
with a bi-bop in your vein
with a bi-bop in your vein
Sta sad vredi tehnika
okreces tri akorda
sta sad vrede svetske zvake
kad svirate narodnjake
dobro jutro dzezeri
behko
Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.
Pravio smjesu od soli i slatkog sirupa, vidio negdje na Youtube.. Kazu naspes kilu soli u pet flasu i dodas jedno 30% sirupa na to i to se k'o biva stvrdne i bude neka vrsta sweet-sour mineralnog polukamena koje privlaci divljac. Medjutim runi se, nesto nisam kako treba napravio
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Melek wrote: 16 Dec 2017, 12:00
Pravio smjesu od soli i slatkog sirupa, vidio negdje na Youtube.. Kazu naspes kilu soli u pet flasu i dodas jedno 30% sirupa na to i to se k'o biva stvrdne i bude neka vrsta sweet-sour mineralnog polukamena koje privlaci divljac. Medjutim runi se, nesto nisam kako treba napravio
Ovdje nabacaju soli ide srna i vepar
Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata