hahha koji si ti kraljKrokodil Behko wrote:Anonimus 9 wrote:Mene više stid koliko imam kazni![]()
ja u zadnjih 4-5 mjeseci,nisam imao nijednu kaznu!
Jer sam polupao auto

Moderator: Krokodil Behko
hahha koji si ti kraljKrokodil Behko wrote:Anonimus 9 wrote:Mene više stid koliko imam kazni![]()
ja u zadnjih 4-5 mjeseci,nisam imao nijednu kaznu!
Jer sam polupao auto
Ne bih volio da me ti vozis..gejsha wrote:Nisam nikada kažnjavana
Ne brini se, ne bih te ja ni primila za suvozačaKrokodil Behko wrote:Ne bih volio da me ti vozis..gejsha wrote:Nisam nikada kažnjavana
Potrajalo bi to duze od tri godine,kad bi posli u carigrad po dunje,na primjer
a mene ?gejsha wrote:Ne brini se, ne bih te ja ni primila za suvozačaKrokodil Behko wrote:Ne bih volio da me ti vozis..gejsha wrote:Nisam nikada kažnjavana
Potrajalo bi to duze od tri godine,kad bi posli u carigrad po dunje,na primjer
the_gamer wrote:kada smo vec kod kazni da se i ja pridruzim.....
prije 10-tak dana placena kazna na autoputu u Madjarskoj 150eura radarska kontrola ogranicenje 130km,a moja voznja je bila 209km po radaru,placanje je bilo izvrseno u Budimpesti morao se vratiti da platim u postu....
Mislim da je posteno kada covjek napravi neki ispad za volanom i da plati kaznu bar ja tako radim mada nepravim cesto kazne jer kada te par puta ono sto se kaze opuca po djepu onda ces dobro da mislis....pozzzz
Pa koliko bi ti ogranicenje stavio po gradu? Nemoj mi reci samo da bilo gdje moze 90 kroz naseljeno mjesto.Pasaga wrote:Jes dole tesko prekoracit brzinu u p.m.
Pozivaju se na zakone,a sve rade da sto vise kazni naplate.
Pozivaju se na EU,kopiraju...
U tom slucaju ce i da obezbjede da covjek bar negdje moze voziti
ali sigurno 90,oni se bave raznim smicalicama kako ljudima uzeti lovu.
To je krajnje provokativno i bezobrazno.
Nela wrote:Od Jablanice prema Mostaru
Od Banjaluke prema Bihacu krasna dionica![]()
Od Doboja kraj Gracanice prema Tuzli
Od Ljubuskog preko Vitine do Vrgorca
kad dodjem dole vozim ko mrav.harlekin wrote:ma kakvi strani vozaci
to ovi nase domace seljacine odu u svijet,dignu kredit za mečku ili neku makinu pa dodju u bosnu frajke glumit,
isti ti vozaci voze ko pickice po evropi i nema sanse da ce stisnut gas,a cim udju kroz nasu granicu sve sumaheri neki postanu,
pa ja bi mu oteo vozilo,vozacku,i premlatio ko vola a ne kaznu napisao
Eh to... Odlicno!mrki62 wrote:Neka uvedu zakon kao i Hrvati i to sve ove godine; oduzme ti dokumente, pošalje te na sud, sud odredi kaznu i kad platiš, tek onda dobiješ dokumente.
Veoma jednostavno a ako je manji prekršaj,onda se plaća na licu mjesta a ako nema peneza,.... pa policija ti ne da dokumente a ti govori kako nemaš, zovi nekoga radi šta hoćeš al dokumente ne dobiješ.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests