Kakve to veze ima?
Nešto govore da može razrijediti krv, ako se svakodnevno upotrebljava.storm wrote: 21 Dec 2017, 20:24 Jedan struk, dva....ja mislim da ne mogu štetiti....razmišljam to uvesti u ishranu
Efektno se riješiš mnogih gluposti![]()
Moderator: VIP

Kakve to veze ima?
Nešto govore da može razrijediti krv, ako se svakodnevno upotrebljava.storm wrote: 21 Dec 2017, 20:24 Jedan struk, dva....ja mislim da ne mogu štetiti....razmišljam to uvesti u ishranu
Efektno se riješiš mnogih gluposti![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ima veze. Ako ne ideš onda možeš jesti luk, ako ideš onda će ti hodža zamjeriti.

Ne može ako paziš na količinu.Hahik wrote: 21 Dec 2017, 20:22 Može li bijeli luk biti štetan i opasan za zdravlje, ako se uzima svaki dan? Za smrad i gubitak prijatelja ne pitam.

Imaš kapsule na prirodnoj bazi.Hahik wrote: 21 Dec 2017, 20:50 Hvala.![]()
Nikakve kapsule. Čim to čujem, odmah mi na pamet padne hemija. Samo prirodno. Isto tako i riblje ulje pijem tečno.![]()
Znači dva čehneta su previše?![]()
Evo odoh ih sad naguliti za cijeli tjedanChloe wrote: 21 Dec 2017, 20:40Ne može ako paziš na količinu.Hahik wrote: 21 Dec 2017, 20:22 Može li bijeli luk biti štetan i opasan za zdravlje, ako se uzima svaki dan? Za smrad i gubitak prijatelja ne pitam.
Ako želiš izbjeći neugodan miris možeš ga nabaviti u kapsolama na prirodnoj bazi. Malo skuplja varijanta.
- štite krvne žile i srce
- reguliraju krvni tlak
- reguliraju razinu kolesterola u krvi
- štite stjenke krvnih žila
- sprječavaju stvaranje krvnih ugrušaka i ovapnjenje krvnih žila
- potiču cirkulaciju krvi te pojačavaju prokrvljenost organizma
- jačaju obrambene snage organizma
- pomažu u borbi protiv bakterija, gljivica i crijevnih nametnika
- jačaju probavu i obnavljaju crijevnu floru
- pomažu kod grčeva u trbuhu
- pomažu rad jetre i endokrinih organa
- imaju antioksidativno djelovanje
- jačaju imunitet
- doprinose održavanju vitalnosti i općem zdravlju organizma
- jačaju organizam u starosti
Ovo sam kopirala za kapsule bijelog luka
Ako imaš dobar želudac, probaj cijelu čehnicu luka piti ujutro kao tabletu. Znam nekoliko osoba koje to rade. Bar se s njima pričati može.![]()

Ahaa, dobro.Chloe wrote: 21 Dec 2017, 20:56 Imaš kapsule na prirodnoj bazi.
Domaći luk pokušaj nabaviti, čehnice su manje ali i jače.
Probaj jednom na dan.
ja kapsule pijem dvije na dan.

A ne, nemoj, pa ujutro je to čas posla, svježa čehna ...

Opaaa, još jedan bjelolukaš ....Bla wrote: 21 Dec 2017, 21:05 ili odstraniš onu zelenu sredinu i nemaš problem s posljedicama po okolinu![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)