A ne kao kod nas
Jel se ijedna razbila?
Moderator: VIP

Nije za čudo

koliko je kcerki godina

13 samo

Meni nije, mada me nakon današnjeg dana malo bole zglobovi, pretjerala sam

statebriga wrote: 25 Dec 2017, 17:56 ako imate iskustvo sa skijanjem, klizanje na ledu je tad lakse
roslanje je teze na betonu , radi otpora povrsine/trenje
ja volim biciklic i setnje

Mala Mu, jedino je opsano pasti i tokom pada povrijediti glavu, moja kolegica je jednom nezogdno pala, doslovno joj je pocrnilo pred ocima

Mene je strah dodatno zbog ledja, slomila sam drugi prsljen, pa me to koci.. Jest proslo dvije ipo godine od toga al svakako..statebriga wrote: 25 Dec 2017, 17:59Mala Mu, jedino je opsano pasti i tokom pada povrijediti glavu, moja kolegica je jednom nezogdno pala, doslovno joj je pocrnilo pred ocima
nakon takvog njengo dogadjaja bi svi treebali nositi kacige![]()

Mala Mu, NEMala_Mu wrote: 25 Dec 2017, 18:04Mene je strah dodatno zbog ledja, slomila sam drugi prsljen, pa me to koci.. Jest proslo dvije ipo godine od toga al svakako..statebriga wrote: 25 Dec 2017, 17:59Mala Mu, jedino je opsano pasti i tokom pada povrijediti glavu, moja kolegica je jednom nezogdno pala, doslovno joj je pocrnilo pred ocima
da ne bi opet nesto zeznula
![]()

nas Hani ima iste probleme ....

Vjerovatno si upravu.. :/statebriga wrote: 25 Dec 2017, 18:07Mala Mu, NEMala_Mu wrote: 25 Dec 2017, 18:04Mene je strah dodatno zbog ledja, slomila sam drugi prsljen, pa me to koci.. Jest proslo dvije ipo godine od toga al svakako..statebriga wrote: 25 Dec 2017, 17:59Mala Mu, jedino je opsano pasti i tokom pada povrijediti glavu, moja kolegica je jednom nezogdno pala, doslovno joj je pocrnilo pred ocima
![]()
molim te ne isporbavaj, jer na ledu, napo cetku klizanja moras par puta pasti,a led je izuzetno tvrd, ne igraj se sa vlastitim zdravljem, moj prijateljski savjet, ne prospustas nesto posebno
![]()
![]()

Znam kako joj je,ali hajd biće i to gotovo uskoro, tješim se

znam, razumijem, svi imamo zelje i mastamoMala_Mu wrote: 25 Dec 2017, 18:21Vjerovatno si upravu.. :/statebriga wrote: 25 Dec 2017, 18:07Mala Mu, NEMala_Mu wrote: 25 Dec 2017, 18:04Mene je strah dodatno zbog ledja, slomila sam drugi prsljen, pa me to koci.. Jest proslo dvije ipo godine od toga al svakako..statebriga wrote: 25 Dec 2017, 17:59
Mala Mu, jedino je opsano pasti i tokom pada povrijediti glavu, moja kolegica je jednom nezogdno pala, doslovno joj je pocrnilo pred ocima
![]()
molim te ne isporbavaj, jer na ledu, napo cetku klizanja moras par puta pasti,a led je izuzetno tvrd, ne igraj se sa vlastitim zdravljem, moj prijateljski savjet, ne prospustas nesto posebno
![]()
![]()
Ma to ja samo mastam, mami me
A ne vjerujem da bi se usudila..