Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mene je strah dodatno zbog ledja, slomila sam drugi prsljen, pa me to koci.. Jest proslo dvije ipo godine od toga al svakako.. da ne bi opet nesto zeznula
Mala Mu, NE molim te ne isporbavaj, jer na ledu, napo cetku klizanja moras par puta pasti,a led je izuzetno tvrd, ne igraj se sa vlastitim zdravljem, moj prijateljski savjet, ne prospustas nesto posebno
Vjerovatno si upravu.. :/
Ma to ja samo mastam, mami me
A ne vjerujem da bi se usudila..
znam, razumijem, svi imamo zelje i mastamo
nemoj, kazem ti , pad na ledu boli uzasno
ja sam sve probala, i zakljucila sam da je najbolja setnja , nema forisaranj tijela, jdnsotano odmaras i treniras tijelo istovremeno zato volim pitales, eh to probaj
To svakako moze proci
Cvrsto na zemlji, nema opasnosti
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata