Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Najgore je kad nekog pozdravis a nit' ti nit' pozdravljeni ne znate tacno ni sta ste to rekli, nit' da li ste to izrekli korektno niti sta to 100% znaci
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
storm wrote: 03 Jan 2018, 07:56
Sad ovako.....koja je razlika između harullah i najrosum .....sabaha
Nikakva... Ha rekao "ćao" ha rekao "vozdra" ha "zdravo" isto ti ga dodje...
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Melek wrote: 03 Jan 2018, 08:10
Najgore je kad nekog pozdravis a nit' ti nit' pozdravljeni ne znate tacno ni sta ste to rekli, nit' da li ste to izrekli korektno niti sta to 100% znaci
Sabah-hajrullah znaci "Allah ti dao svako dobro ovog jutra"
Aksam-hajrullah znaci "Allah ti dao svako dobro ove veceri"
Merhaba znaci "Dobro mi dosao"
Es-sellamu-alejkum znaci "Neka je na tebe Allahov mir i spas"
Melek wrote: 03 Jan 2018, 08:10
Sabah-hajrullah znaci "Allah ti dao svako dobro ovog jutra"
Aksam-hajrullah znaci "Allah ti dao svako dobro ove veceri"
Merhaba znaci "Dobro mi dosao"
Es-sellamu-alejkum znaci "Neka je na tebe Allahov mir i spas"
A I Ehlen ve sehlen znaci dobro došao.
Allahimanet znači ostavljam te Bogu na amanet, da te Bog čuva.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Mutevelija wrote: 03 Jan 2018, 14:55
Ja se pravim važan a za Cvrle ne znam
Nisam kuca da se pravim... Ja jesam vazna
Moj prvi radni dan u novoj godini je zavrsio. Odlazim svome domu, svome miru i galami... Imate od mene do nekog slijedeceg tipkanja