..a jutros Aja ujela macu jer je htjela k meni
u krevet I ja galamila na nju, a macku uzela
sebi I ona spavala sa mnom dok nisam ustala.

Kako je Aji bilo krivo.
Evo, nece da me pogleda citav dan.

Moderator: spacebound

:
:

pomislim da mi je ovo imat, a onda skontam da mi da je imat i mopsa i bernskog planinskog i bernandinca i pit bula, i crnog labradora i njemackog ovcara i .. .i .... i ....
 pomislim da mi je ovo imat, a onda skontam da mi da je imat i mopsa i bernskog planinskog i bernandinca i pit bula, i crnog labradora i njemackog ovcara i .. .i .... i ....  

Imam pse vec dugo i mogu samo najbolje za rota...niti laje, ne naskakuje na prolaznike, samouvjeren, ne trza na one male drekavce, karakter celican, odan bezuvjetno...oni koji ga se boje totalno su mu nezanimljivi...cak sam sa Britney par osoba donekle rijesio straha od pasa.spacebound wrote: 06 Jan 2018, 13:04 Predivna je.Neki dan vidim rota u gradupomislim da mi je ovo imat, a onda skontam da mi da je imat i mopsa i bernskog planinskog i bernandinca i pit bula, i crnog labradora i njemackog ovcara i .. .i .... i ....

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
plus Vajmarancaspacebound wrote: 06 Jan 2018, 13:04 Predivna je.Neki dan vidim rota u gradupomislim da mi je ovo imat, a onda skontam da mi da je imat i mopsa i bernskog planinskog i bernandinca i pit bula, i crnog labradora i njemackog ovcara i .. .i .... i ....

bravo storm
 bravo storm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest