Moderator: Krokodil Behko
A neka toyotica?Melek wrote: 12 Jan 2018, 09:55 Ja sam razmatrao da kupim jednog Pola pored ovog auta sto imam, ili jos bolje Skodu Fabiju (to je u principu isto VW auto) zbog voznje do posla i nazad, ali me prepade statistika.. Tvrde da u VW dizel auta puca onaj lanac (umjesto klinastog remena) tako da ce na kraju biti Renault Clio ili Audi a3 dizel.. Uglavnom mi treba zvjercica sto trosi oko 3l na 100km, a za lova i to imam onaj SUV. To tvrde osiguravajuci zavodi, statistika im je jako gadna po tom pitanju. A kad to pukne, sve ode.. Premda mozda Polo jos uvijek ima remen?![]()
Ma sta ja znam.. Alternativa je toyota hibrid (SUV mi je vec toyota, RAV4) ali su stráha skupistorm wrote: 12 Jan 2018, 09:56A neka toyotica?Melek wrote: 12 Jan 2018, 09:55 Ja sam razmatrao da kupim jednog Pola pored ovog auta sto imam, ili jos bolje Skodu Fabiju (to je u principu isto VW auto) zbog voznje do posla i nazad, ali me prepade statistika.. Tvrde da u VW dizel auta puca onaj lanac (umjesto klinastog remena) tako da ce na kraju biti Renault Clio ili Audi a3 dizel.. Uglavnom mi treba zvjercica sto trosi oko 3l na 100km, a za lova i to imam onaj SUV. To tvrde osiguravajuci zavodi, statistika im je jako gadna po tom pitanju. A kad to pukne, sve ode.. Premda mozda Polo jos uvijek ima remen?![]()
Pola sam vozila 10 godina i nikad nista puklo nijeMelek wrote: 12 Jan 2018, 09:55 Ja sam razmatrao da kupim jednog Pola pored ovog auta sto imam, ili jos bolje Skodu Fabiju (to je u principu isto VW auto) zbog voznje do posla i nazad, ali me prepade statistika.. Tvrde da u VW dizel auta puca onaj lanac (umjesto klinastog remena) tako da ce na kraju biti Renault Clio ili Audi a3 dizel.. Uglavnom mi treba zvjercica sto trosi oko 3l na 100km, a za lova i to imam onaj SUV. To tvrde osiguravajuci zavodi, statistika im je jako gadna po tom pitanju. A kad to pukne, sve ode.. Premda mozda Polo jos uvijek ima remen?![]()
To jesu...a znam da su popularni gore...i zahvalni.Melek wrote: 12 Jan 2018, 09:57Ma sta ja znam.. Alternativa je toyota hibrid (SUV mi je vec toyota, RAV4) ali su stráha skupistorm wrote: 12 Jan 2018, 09:56A neka toyotica?Melek wrote: 12 Jan 2018, 09:55 Ja sam razmatrao da kupim jednog Pola pored ovog auta sto imam, ili jos bolje Skodu Fabiju (to je u principu isto VW auto) zbog voznje do posla i nazad, ali me prepade statistika.. Tvrde da u VW dizel auta puca onaj lanac (umjesto klinastog remena) tako da ce na kraju biti Renault Clio ili Audi a3 dizel.. Uglavnom mi treba zvjercica sto trosi oko 3l na 100km, a za lova i to imam onaj SUV. To tvrde osiguravajuci zavodi, statistika im je jako gadna po tom pitanju. A kad to pukne, sve ode.. Premda mozda Polo jos uvijek ima remen?![]()
![]()