Ovo još niste znali o meni
Moderator: Krokodil Behko
-
- Na probnom
- Status: Offline
Re: Ovo još niste znali o meni
Sreca pa svi pisu sta ne vole tako da ce ova tema potrajati ... Znajuci sebe, puno necega mi nije drago .....
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7533 times
- Been thanked: 17634 times
Jadan ne bio proćeraće teBy the way ... wrote:Volim piti toplo i jakoooooo zasecereno mlijeko ... Pod zasecerenoooooo se podrazumijeva da nakon desetominutnog mijesanja na dnu solje ostane prst secera ...
![]()
![]()
![]()

- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
kojim?MORENA wrote:dilujem
al ne drogom vec zacinima
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
uhh djesi brate rodjeniburek67 wrote:ne volim rano ustajat osim ako moram

hajde ljeti,ali zima

o meni jos niste znali ovo:kad stavim

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
-
imam dve drugarice iz tunezije,,oni koriste razlicite zacine (zamisli one pijace sa sarenim zacinima u dzakovima), dosta je papreno...oglavnom, ja dobijem od njih bas puno, jer im majke budu cesto u Tuneziji pa donesu i ja raspodelim malo, ali samo maloLuna. wrote:kojim?MORENA wrote:dilujem
al ne drogom vec zacinima

- gejsha
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
Mrzim jesti pizzu viljuškom i nožem!Slađe je rukama 

Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
Volim da pravim Sajtove i Forume svih kategorija,pocev od Free foruma-PHP BB, PHPBB2 i 3 ,kao i malo ako tako mogu reci komplikovanije SMF 2.0.1 forume.To mi je omiljena stvar da ih napravim i uredim sam Dizajn pa da ih poklonim prijateljima.
Ali takodje volim pisati na forumima posebno teme o Informatici.
Ali takodje volim pisati na forumima posebno teme o Informatici.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
znam imitirat miroslava ilica
(ovo nisam ni ja znala do sinoc
)

(ovo nisam ni ja znala do sinoc

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Zagorka
zivim sa insanom sto nebi ni za zivu glavu pojeo nesto bez koristenja escajgagejsha wrote:Mrzim jesti pizzu viljuškom i nožem!Slađe je rukama

Nemojte da vas iznenadi ili začudi, ali obzoirom da sam na moru rođena i odrasla u dosta liberalnoj obitelji, moja sklonost prema nudizmu nema granica. Dakle, otkad znam za sebe prakticiram nudizam a kupaći kostim obučem u prosjeku dva-tri puta na godinu. A i tad su to najčešće samo tange slično ka na mom avataru. Neki to odobravaju, neki baš i ne ali nije me baš puno briga za to. Meni je tako ugodno i nemam namjeru minjat to zbog nekih moralista.
- Jaca
- Inventar foruma
znam da imitiram ljude i vidim sitnice koje covjeka cine prepoznatljivim sto mnogi drugi ne vide 

bolje biti malo lud nego malo pametan
- Sheval
- Forum [Bot]
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 870 times
I ja sam na plaži uglavnom...ono...slobodan...ne tamo sa masnim đuturumima(starcima)nego na mojim 'mjestima'Melgirl wrote:Nemojte da vas iznenadi ili začudi, ali obzoirom da sam na moru rođena i odrasla u dosta liberalnoj obitelji, moja sklonost prema nudizmu nema granica. Dakle, otkad znam za sebe prakticiram nudizam a kupaći kostim obučem u prosjeku dva-tri puta na godinu. A i tad su to najčešće samo tange slično ka na mom avataru. Neki to odobravaju, neki baš i ne ali nije me baš puno briga za to. Meni je tako ugodno i nemam namjeru minjat to zbog nekih moralista.

- Zagorka
Ne iznenadjuje nas nista,a prihvatamo svakog onakav kakav jeMelgirl wrote:Nemojte da vas iznenadi ili začudi, ali obzoirom da sam na moru rođena i odrasla u dosta liberalnoj obitelji, moja sklonost prema nudizmu nema granica. Dakle, otkad znam za sebe prakticiram nudizam a kupaći kostim obučem u prosjeku dva-tri puta na godinu. A i tad su to najčešće samo tange slično ka na mom avataru. Neki to odobravaju, neki baš i ne ali nije me baš puno briga za to. Meni je tako ugodno i nemam namjeru minjat to zbog nekih moralista.

nemam nista protiv nudizma
i sam sam nekada bio nudista
medjutim da se bas slike ili slika postavi na net-u
hmm
i sam sam nekada bio nudista
medjutim da se bas slike ili slika postavi na net-u
hmm
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
Pa net je pun slika sa FKK plaža. Ako je na slici neka cura ili dečko ili par, kakve veze ima jesam li to ja ili neka ko zna koja? Golo tijelo je golo tijelo, ma kome pripadalo. Znan da masu ljudi gleda na nudizam malo popriko, ali kod nas to nije slučaj. Odgojene smo tako odmalena i naše poimanje nudizma, ljudske spolnosti i uopće golog ljudskog tijela se ponešto razlikuje od većine mojih vršnjaka i ovde u Hrvatskoj. Ima njih koji me podržavaju, ali to su uglavnom oni koji bi na FKK išli samnom samo zato da bi mi u prvoj prilici pokušali raširit noge. To je tako, mogu ih razumit ali na tome sve ostaje. Za takvo nešto triba ipak potražit lakši plijen Oni stvarni nudisti se prepoznaju odma, njihov pristup, spika, teme, sve je drukčije od ovih kvazinudista koji tamo idu samo radi seksuanih pobuda i osobnih frustracija koje se tamo ipak ne mogu izličit. Zato mislim da fotke sa nudističke ne treba poistovjećivat sa bilo kakvim seksualnim insinuacijama.
Npr..kakve veze ima ova fotka sa nekim seksualnim insinuacijama i po čemu se cura sa ove fotke razlikuje od neke druge cure te dobi? Žensko je ipak samo žensko. Sve ostalo su samo nevažni detalji.

Npr..kakve veze ima ova fotka sa nekim seksualnim insinuacijama i po čemu se cura sa ove fotke razlikuje od neke druge cure te dobi? Žensko je ipak samo žensko. Sve ostalo su samo nevažni detalji.

-
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9281 times
- Been thanked: 11037 times
Melgirl wrote:Pa net je pun slika sa FKK plaža. Ako je na slici neka cura ili dečko ili par, kakve veze ima jesam li to ja ili neka ko zna koja? Golo tijelo je golo tijelo, ma kome pripadalo. Znan da masu ljudi gleda na nudizam malo popriko, ali kod nas to nije slučaj. Odgojene smo tako odmalena i naše poimanje nudizma, ljudske spolnosti i uopće golog ljudskog tijela se ponešto razlikuje od većine mojih vršnjaka i ovde u Hrvatskoj. Ima njih koji me podržavaju, ali to su uglavnom oni koji bi na FKK išli samnom samo zato da bi mi u prvoj prilici pokušali raširit noge. To je tako, mogu ih razumit ali na tome sve ostaje. Za takvo nešto triba ipak potražit lakši plijen Oni stvarni nudisti se prepoznaju odma, njihov pristup, spika, teme, sve je drukčije od ovih kvazinudista koji tamo idu samo radi seksuanih pobuda i osobnih frustracija koje se tamo ipak ne mogu izličit. Zato mislim da fotke sa nudističke ne treba poistovjećivat sa bilo kakvim seksualnim insinuacijama.![]()
Npr..kakve veze ima ova fotka sa nekim seksualnim insinuacijama i po čemu se cura sa ove fotke razlikuje od neke druge cure te dobi? Žensko je ipak samo žensko. Sve ostalo su samo nevažni detalji.![]()
Nema problema. Mozemo to rijesiti, na adekvatan nacin. Mogu se postavljati slike
u posebnu temu (ili teme) a kome se ne svidja, nek ne otvara temu i nek ne dosadjuje,
kao sto je bio slucaj sa temom "Behkov penis".
Sto se ostalih tice, ovo nije ni vjerski ni komunisticki forum, pa prema tome,.......