Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Oni koji vole vise životinje od prijatelja, mogu reci da i nemaju pravih prijatelja.. imala sam psa i mačku ali mi oni nisu zamjenjivali prijatelje, niti sam ih mogla podrediti sa istim...
Čupava wrote: 26 Jan 2018, 13:11
Oni koji vole vise životinje od prijatelja, mogu reci da i nemaju pravih prijatelja.. imala sam psa i mačku ali mi oni nisu zamjenjivali prijatelje, niti sam ih mogla podrediti sa istim...
Zato i velim da je besmisleno porediti. ( a imala sam i ja psa i beskrajno sam ga voljela)
Zamisli da mi je cuko drazi od tebe ma ajde
Zato i velim da je besmisleno porediti. ( a imala sam i ja psa i beskrajno sam ga voljela)
Ma ljudi porede sve i svašta sa svačim bez obzira imalo to smisla ili ne.. takode i za smartphone su rekli da su im draži od prijatelja
Ma aj ne bi se ja ljutila i da jeste ti cuko draži od mene
Ma ljudi porede sve i svašta sa svačim bez obzira imalo to smisla ili ne.. takode i za smartphone su rekli da su im draži od prijatelja
Ja bih se bome naljutila na tebe, da je tako
Al to je nemoguce, znam da sam ti na prvom mjestu
E pa nemaš potrebe se ljutiti.. Na prvom mjestu jedna i jedina Mala
Nice try wrote: 26 Jan 2018, 08:46
Čovjek je čovjek, pas je pas.
Prijatelja voliš, poštujes i druzis se s njim na jedan način, a sa psom na drugi.
Jedno ne može zamijeniti drugo, a najidealnije je upoznati obe ljubavi i uživati u njima.
Stoji to i neusporedivo je svakako...
Mislim da hoce tu neki forumasi reci, a i ja...
Psu ako se das 100% najmanje toliko ces i dobiti od njega...
Za covjeka se to i ne moze reci...
Znamo i za jednu i za drugu tvrdnju da nije potpuno tačna
Ne znači da ljudi koji se daju 100% ne postoje ako se ti ili neko drugi niste do sad susreli s takvima.
Opet, nije ni svakome psu vjerovati.
Ima bezbroj slučaja gdje pas napadne vlasnika, izgrize njegovu bebu i sl. Bez vidljivog povoda, možda iz ljubomore ili mu prorade zovotinjski instinkti.
Znači, ne možemo ići u krajnosti jer ima dokaza u suprotno čiju god tvrdnju da zagovaramo.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Brinem se za Pembu.Nesto je cudna,Bezvoljna, samo lezi, a kad hoda hoda polako i kao da je boli donji dio ledja. primijetila sam da se grci kad je tu pipam
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
spacebound wrote: 26 Jan 2018, 19:36
Brinem se za Pembu.Nesto je cudna,Bezvoljna, samo lezi, a kad hoda hoda polako i kao da je boli donji dio ledja. primijetila sam da se grci kad je tu pipam
.... A nema vidljivih ozljeda?
Zbilja, jesi li ti njih cijepila?
Nema.Nisam.Evo trazim broj veterinarske stanice da ih sutra nazovem ako ne bude bolje.
Mada mi se cini da se meni malo mazi
Ja maloprije sjedim za laptopom,a muz s njom na podu i kaze da lijepo hoda i gleda ga sa zanimanjem, ja dodjoh da vidim, a ona leze.Maloprije opet, nisam je mogla vidjeti od stola, ustala sam da nesto uradim kad ona stoji i sapom gura igracku, okrenu se, ugleda me pa leze i poce zmirkat
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Prijatelja voliš, poštujes i druzis se s njim na jedan način, a sa psom na drugi.
Jedno ne može zamijeniti drugo, a najidealnije je upoznati obe ljubavi i uživati u njima.
Ne znači da ljudi koji se daju 100% ne postoje ako se ti ili neko drugi niste do sad susreli s takvima.
Ima bezbroj slučaja gdje pas napadne vlasnika, izgrize njegovu bebu i sl. Bez vidljivog povoda, možda iz ljubomore ili mu prorade zovotinjski instinkti.
Znači, ne možemo ići u krajnosti jer ima dokaza u suprotno čiju god tvrdnju da zagovaramo.
Apsolutno nisi u pravu.
To su jako rijetki slučajevi i kad se dese, preplave internet pa izgleda kao senzacija.
To i ako urade, isključivi je krivac covjek koji je tako "naučio" psa. Pas kojeg agresivno odgaja vlasnik, spreman je na sve, isto kao i pas koji završi na ulici i dozivi torturu i zlostavljanje od istih tih ljudi.
Evo vuk je najbliži rodjak psa, jaci i divlji pa kad je zadnji put zabilježen napad vuka na covjeka?
Apsolutno nisi u pravu.
To su jako rijetki slučajevi i kad se dese, preplave internet pa izgleda kao senzacija.
To i ako urade, isključivi je krivac covjek koji je tako "naučio" psa. Pas kojeg agresivno odgaja vlasnik, spreman je na sve, isto kao i pas koji završi na ulici i dozivi torturu i zlostavljanje od istih tih ljudi.
Evo vuk je najbliži rodjak psa, jaci i divlji pa kad je zadnji put zabilježen napad vuka na covjeka?
Ne misliš da možda i prijatelja koji nas ujede, isto tako, možda mi naučimo na takvo ponašanje?
Kažem, sve što kažemo i mislimo temelji se na onom što smo uspjeli doživjeti i vidjeti, svjedočiti ili čuti.
Prema tome, tacan je i tvoj post i moj, nijedno ne griješi, niti tvrdi nešto neutemeljeno.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."