IMG_6010.JPG
IMG_6011.JPG
IMG_6012.JPG
IMG_6013.JPG
IMG_6014.JPG
I druga muska kombinacija je lijepa.
I ja bih ali s nekim drugim cipelama i bluzom.
... meni ne stoji ta dužina ali je i stvar je ukusa,
U uskim (pencil) suknjama te dužine do izražaja mi dođu obli bokovi. Nekom je to lijepo i sexy, kolegice me uvijek kritikujuina wrote: 29 Jan 2018, 10:03 Visoka si i imas duge noge. Zato ne kontam zasto ti ta duzina ne stoji.![]()
Generalno mislim da je vise stvar ukusa, i poruke koju cesto odjecom zelimo prenijeti, ili ne.
Chloe wrote: 29 Jan 2018, 10:12U uskim (pencil) suknjama te dužine do izražaja mi dođu obli bokovi. Nekom je to lijepo i sexy, kolegice me uvijek kritikujuina wrote: 29 Jan 2018, 10:03 Visoka si i imas duge noge. Zato ne kontam zasto ti ta duzina ne stoji.![]()
Generalno mislim da je vise stvar ukusa, i poruke koju cesto odjecom zelimo prenijeti, ili ne.ali ja se neugodno osjećam, dovoljno je tik iznad koljena da bude dužina i da dođe do nekakvog balansa, dok lepršave suknje punog kruga već ok, ali isto samo do ispod koljena, i onda dolazi u obzir maxi dužina.
Ali se naslucuju neke ravne (mozda).
Ja ne bih. Meni je ovo idealna duzina. Imam jednu u beige boji, mozda cak malo i duzu. Slikat cu kad je budem nosila za outfit.
navika wrote: 05 Feb 2018, 13:55Ja ne bih. Meni je ovo idealna duzina. Imam jednu u beige boji, mozda cak malo i duzu. Slikat cu kad je budem nosila za outfit.