ova je bas po mom ukusututnplock wrote:
Guze
Moderators: spacebound, Duminjo
Re: Guze
Laurenina zadnjica nekoliko puta proglašavana najboljom na svijetu
Lauren Frison je francuski model čija je zadnjica nekoliko puta bila proglašavana najljepšom na svijetu.
Kada je otišla u kupovina naišla je na probleme, jer moderni krojevi hlača nisu namjenjeni ženama sa oblinama, pa tako Larina seksi guza nije mogla da stane u jedan takav kroj.

[media]N6AF7AUv9uU[/media]
[media]jmO_S2mVmbU[/media]

Lauren Frison je francuski model čija je zadnjica nekoliko puta bila proglašavana najljepšom na svijetu.
Kada je otišla u kupovina naišla je na probleme, jer moderni krojevi hlača nisu namjenjeni ženama sa oblinama, pa tako Larina seksi guza nije mogla da stane u jedan takav kroj.

[media]N6AF7AUv9uU[/media]
[media]jmO_S2mVmbU[/media]

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39949 times
- Been thanked: 25974 times
- Status: Online

Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
- Status: Offline
Da ne otvaram novu temu o guzicama,nadovezacu se na ovu....ne znam kad i kako guzice pocese zauzimati tako vazno mjesto u zivotu ljudi
Uvijek se sjetim jednog starijeg filma od Mel Gibsona kad kaze:(parafraziram):sta je to u guzicama...mislim,zar ne sluze sve u istu svrhu...guzica...svasta...otkad se to gleda...pa bilo je zubi,lice,brada,osmjeh,kosa....guzica..hmmm(okrece se kolegi)sta mislis kakva je moja?Ovaj zagleda....:aa,sta znam,normalna,valjda,dobra....Mislis?....da......i odlaze

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
-
- Na probnom
veće:P pod tim ne mislim debele ni popunjene etc nego široki kukovi i skladno s njima guza 

╔══╦═╦══╦═╦╗
║║║║╩╬╗╔╣╩║╚╗
╚╩╩╩═╝╚╝╚╩╩═╝
It's not about the meaning of life, it's about the feeling of life.
(\_/)
(O.o)
(> <)This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
║║║║╩╬╗╔╣╩║╚╗
╚╩╩╩═╝╚╝╚╩╩═╝
It's not about the meaning of life, it's about the feeling of life.
(\_/)
(O.o)
(> <)This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7444 times
- Been thanked: 17302 times
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7444 times
- Been thanked: 17302 times
Vjeruješ li K kad sam vidjela ovu sliku na netu, znala sam da će se tebi svidjeti, pa sam je i postavila 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9160 times
- Been thanked: 10878 times
Negdje poodavno procitah da ovaj znak
inace potice jos iz perioda
anticke grcke a osmisljen je upravo, na njihovom vidjenju, savrsene guze.

anticke grcke a osmisljen je upravo, na njihovom vidjenju, savrsene guze.
Može malo guza sa domaćih plaža? Makarska rivijera, ima stvarno puno lipih mista di se možeš skinit i uživat u suncu i moru.

Ima i na Braču, blizu Supetra lipih mista, samo znaju se uvalit kibiceri i onda bulje ka da nikad nisu vidili golu curu. Meni ne smetaju, ali vidila san da se neke cure ipak obuku i odu.

Iman ja toga još, ali neka najprije admini i modovi kažu svoje pa ćemo vidit oće li ovo bit obrisano ili se može nastavit.

Ima i na Braču, blizu Supetra lipih mista, samo znaju se uvalit kibiceri i onda bulje ka da nikad nisu vidili golu curu. Meni ne smetaju, ali vidila san da se neke cure ipak obuku i odu.

Iman ja toga još, ali neka najprije admini i modovi kažu svoje pa ćemo vidit oće li ovo bit obrisano ili se može nastavit.

Samo nastavi, evo od mene imaš dozvolu 

Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

A šta ti je to "loša guza"? Kako to uopće možeš i promislit? Kakav je tvoj "problem", koji usput, sigurno samo ti vidiš? I ja sam za svoju mislila slično, ali srećom, imam dobru mamu koja me uvjerila da nije baš tako kako ja mislim. I nekim svojim savjetima mi pomogla da postignem nešto s čim sam osobno zadovoljna. Ali, najprije bi tribalo znat nešto o samom "problemu".
Usput, neke slike su takve da se "pikica" jednostavno vidi, ali jeli to neki problem? Ne mislim da je, ali ako vi kažete da je onda OK.

Usput, neke slike su takve da se "pikica" jednostavno vidi, ali jeli to neki problem? Ne mislim da je, ali ako vi kažete da je onda OK.
mislim da ovo postaje neukusno
ne mislim da bi ovaj forum trebao sluziti za reklamu tvoje guze
meni su izbrisali avatar zato sto su mislili da je nepristojan
pa jeste malo bio nepristojan ali u poredjenju sa tvojim slikama je pristojan i za maloljetnike
usput nemas losu guzu ali nista extra
jedna od onih za koje ja kazem da ne bih trcao za njima ali ne bih ni pobjegao sa bojnog polja
ne mislim da bi ovaj forum trebao sluziti za reklamu tvoje guze
meni su izbrisali avatar zato sto su mislili da je nepristojan
pa jeste malo bio nepristojan ali u poredjenju sa tvojim slikama je pristojan i za maloljetnike
usput nemas losu guzu ali nista extra
jedna od onih za koje ja kazem da ne bih trcao za njima ali ne bih ni pobjegao sa bojnog polja
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
Morena, ima toliko vježbi za učvrščivanje i podizanje guze da jednostavno nećeš virovat sama sebi ako samo dnevno pola sata posvetiš svojoj pozadini.
Blento...ima dosta tema na ovom forumu koje mi se ne sviđaju i ja ih na svoj način smatram jednako neukusnim. Ali nigdi nećeš vidit ni pročitat neki moj post ili komentar da ja tako o tome razmišljam. Jednostavno tamo ne idem, ne pratim i ne pišem ništa o tome. Mislim da to spada u elementarnu ljudsku kulturu. Šta se tiče maloljetnika, ni ti ni ja ni bilo ko drugi ih neće spriječit da gledaju gole guze, pikice ili pimpače ako to oni žele. Šta se tiče tvog eventualnog trčanja...isto bi ti bilo, trča ili ne. Sad je kasno za to, triba si ranije na to mislit. Neko je već uskočija na to misto.
Blento...ima dosta tema na ovom forumu koje mi se ne sviđaju i ja ih na svoj način smatram jednako neukusnim. Ali nigdi nećeš vidit ni pročitat neki moj post ili komentar da ja tako o tome razmišljam. Jednostavno tamo ne idem, ne pratim i ne pišem ništa o tome. Mislim da to spada u elementarnu ljudsku kulturu. Šta se tiče maloljetnika, ni ti ni ja ni bilo ko drugi ih neće spriječit da gledaju gole guze, pikice ili pimpače ako to oni žele. Šta se tiče tvog eventualnog trčanja...isto bi ti bilo, trča ili ne. Sad je kasno za to, triba si ranije na to mislit. Neko je već uskočija na to misto.

neka mu je bog na pomoci
ne znam sta administratori i moderatori o tome misle
ovakva vrsta reklame nece poboljsati finansijsku situaciju foruma
ne znam koliko bi bilo ukusno da neko iz redova muske populacije ovog foruma pocne da postavlja slike svoje muskosti
ne znam sta administratori i moderatori o tome misle
ovakva vrsta reklame nece poboljsati finansijsku situaciju foruma
ne znam koliko bi bilo ukusno da neko iz redova muske populacije ovog foruma pocne da postavlja slike svoje muskosti
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
Nemoj blenti tako, kud će ti duša, pusti ženu nek nas duhovno hrani, meni je potrebna katarza i to što prije 

Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!