nisu oni odustali od Erde...Krokodil Behko wrote: 13 Feb 2018, 20:56 Sve mi se čini, da se Jenkiji vraćaju u igru.
Odustali su od Erdogana i sad će teško naoružati Kurde.
tek ce ga o jadu zabavit,ako kurdima daju tesko oruzje ...
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
nisu oni odustali od Erde...Krokodil Behko wrote: 13 Feb 2018, 20:56 Sve mi se čini, da se Jenkiji vraćaju u igru.
Kurdi nisu nikakav narod ni nacija,nikad nece dobiti drzavu,bez obzira ko im pomaze,cak ni Amerika,djavolji segrt.Pasaga wrote: 13 Feb 2018, 21:04nisu oni odustali od Erde...Krokodil Behko wrote: 13 Feb 2018, 20:56 Sve mi se čini, da se Jenkiji vraćaju u igru.
A tko si ti, da utvrdis, kako 35 milijuna ljudi nisu ono sto osjećaju?gaga wrote: 13 Feb 2018, 21:09Kurdi nisu nikakav narod ni nacija,nikad nece dobiti drzavu,bez obzira ko im pomaze,cak ni Amerika,djavolji segrt.Pasaga wrote: 13 Feb 2018, 21:04nisu oni odustali od Erde...Krokodil Behko wrote: 13 Feb 2018, 20:56 Sve mi se čini, da se Jenkiji vraćaju u igru.
gaga wrote: 13 Feb 2018, 21:06 Ta truhla drzava koja od svog postanka ratuje 220 godina.Jedino priznaju silu zato sto su silnici.Kad neko spomene Ameriku,dode mi da povratim.
Neko je rekao....nisu opasni zli ljudi,nego oni sto im se ne suprostavljaju.Cak i onaj obelisk,stub,kod Bijele kuce su ukrali.Vidjelo se da je Amerika truhla kad joj se mala Sjeverna Koreja suprostavila sa ono malo nuklearnog oruzja.Amerika napada samo slabije i nemocne,sjetite se Burme,Vijetnama,drzave koje se nisu mogle odbraniti.Svaki posten covjek ne moze postovati AmerikuKrokodil Behko wrote: 13 Feb 2018, 21:25gaga wrote: 13 Feb 2018, 21:06 Ta truhla drzava koja od svog postanka ratuje 220 godina.Jedino priznaju silu zato sto su silnici.Kad neko spomene Ameriku,dode mi da povratim.
Bgm, daleko su oni od truhlog.![]()
Što se Koreje tiče, USA je postupila čist ok unatoč debilu Trumpu....gaga wrote: 13 Feb 2018, 21:41Neko je rekao....nisu opasni zli ljudi,nego oni sto im se ne suprostavljaju.Cak i onaj obelisk,stub,kod Bijele kuce su ukrali.Vidjelo se da je Amerika truhla kad joj se mala Sjeverna Koreja suprostavila sa ono malo nuklearnog oruzja.Amerika napada samo slabije i nemocne,sjetite se Burme,Vijetnama,drzave koje se nisu mogle odbraniti.Svaki posten covjek ne moze postovati AmerikuKrokodil Behko wrote: 13 Feb 2018, 21:25gaga wrote: 13 Feb 2018, 21:06 Ta truhla drzava koja od svog postanka ratuje 220 godina.Jedino priznaju silu zato sto su silnici.Kad neko spomene Ameriku,dode mi da povratim.
Bgm, daleko su oni od truhlog.![]()
Ja sam ,kao i ti,neko ko komentarise,a ne odlucuje.Kakve veze ima koliko ima nekoga?Kina ima vise od milijardu stanovnika,ali samo jedanaest igraca u fudbalu imaju mandat da izadju na teren.Kurdi nemaju mandat ni u jednoj zemlji da osnuju drzavu.Sto ne probaju to u Njemackoj,na demokratski nacin?Ne mozes porediti Tursku,drzavu sa bogatom istorijom i Ameriju koja nije drzava,nego institucija.Da ne govorimo o otetoj zemlji i indijancima u rezervatima,uzimanju skalpova,a i atomskoj bombi koja je ubila desetine hiljada civila za jedan dan.storm wrote: 13 Feb 2018, 21:22A tko si ti, da utvrdis, kako 35 milijuna ljudi nisu ono sto osjećaju?gaga wrote: 13 Feb 2018, 21:09Kurdi nisu nikakav narod ni nacija,nikad nece dobiti drzavu,bez obzira ko im pomaze,cak ni Amerika,djavolji segrt.Pasaga wrote: 13 Feb 2018, 21:04nisu oni odustali od Erde...Krokodil Behko wrote: 13 Feb 2018, 20:56 Sve mi se čini, da se Jenkiji vraćaju u igru.
I po čemu su ti tvoji turci bolji od amera...kako nekad, tako i sada?
aha....a nećemo o haranju balkanom, nećemo o genocidu nad armencima, nećemo o prljavom petljanju u sirijski rat i usputnom obračunu sa kurdima....gaga wrote: 13 Feb 2018, 21:50Ja sam ,kao i ti,neko ko komentarise,a ne odlucuje.Kakve veze ima koliko ima nekoga?Kina ima vise od milijardu stanovnika,ali samo jedanaest igraca u fudbalu imaju mandat da izadju na teren.Kurdi nemaju mandat ni u jednoj zemlji da osnuju drzavu.Sto ne probaju to u Njemackoj,na demokratski nacin?Ne mozes porediti Tursku,drzavu sa bogatom istorijom i Ameriju koja nije drzava,nego institucija.Da ne govorimo o otetoj zemlji i indijancima u rezervatima,uzimanju skalpova,a i atomskoj bombi koja je ubila desetine hiljada civila za jedan dan.storm wrote: 13 Feb 2018, 21:22A tko si ti, da utvrdis, kako 35 milijuna ljudi nisu ono sto osjećaju?
Bolje biti komican nego nemati osjeca za pravdu i realnost.Turci su vladali 500 godina ali nisu ubijali 2000 dnevno kao Srbi u Srebrenici ili Hrvati u NDH.Zamisli da su Turci ubijali tim intezitetom 500 godina.Ili jos bolje,Hitler uzorni krscanin,vegeterijanac,nije pusio,smjeran ucinio da nestane 50 miliona ljudi za nekoliko godina.storm wrote: 13 Feb 2018, 21:52aha....a nećemo o haranju balkanom, nećemo o genocidu nad armencima, nećemo o prljavom petljanju u sirijski rat i usputnom obračunu sa kurdima....gaga wrote: 13 Feb 2018, 21:50Ja sam ,kao i ti,neko ko komentarise,a ne odlucuje.Kakve veze ima koliko ima nekoga?Kina ima vise od milijardu stanovnika,ali samo jedanaest igraca u fudbalu imaju mandat da izadju na teren.Kurdi nemaju mandat ni u jednoj zemlji da osnuju drzavu.Sto ne probaju to u Njemackoj,na demokratski nacin?Ne mozes porediti Tursku,drzavu sa bogatom istorijom i Ameriju koja nije drzava,nego institucija.Da ne govorimo o otetoj zemlji i indijancima u rezervatima,uzimanju skalpova,a i atomskoj bombi koja je ubila desetine hiljada civila za jedan dan.storm wrote: 13 Feb 2018, 21:22A tko si ti, da utvrdis, kako 35 milijuna ljudi nisu ono sto osjećaju?gaga wrote: 13 Feb 2018, 21:09
Kurdi nisu nikakav narod ni nacija,nikad nece dobiti drzavu,bez obzira ko im pomaze,cak ni Amerika,djavolji segrt.
to se ne priča
prilično si komičan al dobro de...tvoj stav
Pa moras biti prilično glup, pa pobijati radnu snagu, kad si zavladao jednomgaga wrote: 13 Feb 2018, 21:58Bolje biti komican nego nemati osjeca za pravdu i realnost.Turci su vladali 500 godina ali nisu ubijali 2000 dnevno kao Srbi u Srebrenici ili Hrvati u NDH.Zamisli da su Turci ubijali tim intezitetom 500 godina.Ili jos bolje,Hitler uzorni krscanin,vegeterijanac,nije pusio,smjeran ucinio da nestane 50 miliona ljudi za nekoliko godina.storm wrote: 13 Feb 2018, 21:52aha....a nećemo o haranju balkanom, nećemo o genocidu nad armencima, nećemo o prljavom petljanju u sirijski rat i usputnom obračunu sa kurdima....gaga wrote: 13 Feb 2018, 21:50Ja sam ,kao i ti,neko ko komentarise,a ne odlucuje.Kakve veze ima koliko ima nekoga?Kina ima vise od milijardu stanovnika,ali samo jedanaest igraca u fudbalu imaju mandat da izadju na teren.Kurdi nemaju mandat ni u jednoj zemlji da osnuju drzavu.Sto ne probaju to u Njemackoj,na demokratski nacin?Ne mozes porediti Tursku,drzavu sa bogatom istorijom i Ameriju koja nije drzava,nego institucija.Da ne govorimo o otetoj zemlji i indijancima u rezervatima,uzimanju skalpova,a i atomskoj bombi koja je ubila desetine hiljada civila za jedan dan.storm wrote: 13 Feb 2018, 21:22
A tko si ti, da utvrdis, kako 35 milijuna ljudi nisu ono sto osjećaju?
to se ne priča
prilično si komičan al dobro de...tvoj stav
A tko to negira glede nacista?gaga wrote: 13 Feb 2018, 22:15 Turska,pa skoro ni jedna drzava sa muslimanskom vecinom nije ucestvovala u klanju civila i osnivanju koncetracionih logora u drugom svjetskom ratu sto je NAJVECA CIVILIZACIJSKA SRAMOTA.Ta zvjerstva su uradili krscani apropo i u kontekstu sadasnjeg spominjanja muslimana u vrsenju terorizma.
Pa i sad se kaze.....Nijemci su ubijali i napravili holokaust,znaci kolektivitet.Pri tome se ne misli na tamo nekog strazara,nego sistem koji je tada vladao u Njemackoj.
Ne bih znao...meni je kolijevka raspala 1974 godinegaga wrote: 13 Feb 2018, 22:18Toliko glede promicanja Turske.Neki tvrde da od kolijevke pa do groba najljepse je tursko doba.
Tito,bravar ti je razvalio
Jest...p mu m....ernagaga wrote: 13 Feb 2018, 22:23Tito,bravar ti je razvalioinace,tvoj zemljak,a i topografski rodjen blizu tebe
Nemoj tako,njegov general je ispunio tisucljetnji san Hrvata o nezavisnoj drzavi.
Čisti offtopicgaga wrote: 13 Feb 2018, 22:29Nemoj tako,njegov general je ispunio tisucljetnji san Hrvata o nezavisnoj drzavi.Koliko se sjecam general se zvao Franjo.
Kurdi su tu kolateralna steta, obican upaljac i potrosna roba.Pasaga wrote: 13 Feb 2018, 21:04nisu oni odustali od Erde...Krokodil Behko wrote: 13 Feb 2018, 20:56 Sve mi se čini, da se Jenkiji vraćaju u igru.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests