Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Sheval wrote: 15 Feb 2018, 09:35
Citam o masovnoj deaktivaciji FB profila. Upravo onakav scenarij kakvog sam i zamisljao. Dolazi do zasićenja. Ljudi su generalno postali zombiji i mislim da će ih sve vise traziti pomoc. Ili medicinsku ili ce sami kroz neke aktivnosti (tipa sport) traziti bijeg od virtuale.
Zato je invazija na Instagramu, samo što brzo odustaju jer ne mogu se "hraniti"
životima drugih ... ili nemaju wooow pažnju kao na FB ...
FB jos uvijek drzim zbog kontakta sa skolama Inace vec odavno mi bas nije interesantan i nisam bas aktivna.
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Sheval wrote: 15 Feb 2018, 09:35
Citam o masovnoj deaktivaciji FB profila. Upravo onakav scenarij kakvog sam i zamisljao. Dolazi do zasićenja. Ljudi su generalno postali zombiji i mislim da će ih sve vise traziti pomoc. Ili medicinsku ili ce sami kroz neke aktivnosti (tipa sport) traziti bijeg od virtuale.
Zato je invazija na Instagramu, samo što brzo odustaju jer ne mogu se "hraniti"
životima drugih ... ili nemaju wooow pažnju kao na FB ...
Moguće, ne pratim.
Ali, generalno, trazice se i trazi se bijeg od društvenih mreža. Gledam ljude tu, pravi tech freakovi...ali uvijek nadju vremena da barem par sati odu u prirodu, setaju, skijaju ili voze biciklo... bas su opsjednuti rekreacijom. Problem nastaje kada i rekreacija postane virtu.
spacebound wrote: 15 Feb 2018, 07:48
O greski Skupila sam snagu i stala na vagu, a ona je potvrdila ono sto sam znala.+2 kg
Kad sam najdeblja bila nisam stajala na vagu. Odjeća mi je govorila dovoljno i bez mase ...
Zimski period je takav da se udebljamo po par kg. Nisu 2 kg alarmantna ...
svake zime ista prica:123 Na tvoju visinu vjerovatno da se i ne primijeti, na moju s druge strane...
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
O greski Skupila sam snagu i stala na vagu, a ona je potvrdila ono sto sam znala.+2 kg
Kad sam najdeblja bila nisam stajala na vagu. Odjeća mi je govorila dovoljno i bez mase ...
svake zime ista prica:123 Na tvoju visinu vjerovatno da se i ne primijeti, na moju s druge strane...
Nije ista ... ja sam omršavila ...
mislila sam kod mene ista prica, a da se na tebi 2 kg ne primijete.Ako si voljna da izvrsimo transfer
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata