Veca wrote: 25 Nov 2017, 08:53 ...hvala ti..........ali ja ne znam gdje da nadjem na netu, doduse vec dugo nisam vise ni pokusavala, ako imas neki fin link, poceraj ga!
![]()
Mislim da imaš na balkanje.com
Ja sam tu odgledala,,
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Veca wrote: 25 Nov 2017, 08:53 ...hvala ti..........ali ja ne znam gdje da nadjem na netu, doduse vec dugo nisam vise ni pokusavala, ako imas neki fin link, poceraj ga!
![]()

Moja preporuka ti je serija Kad lisce padaChloe wrote: 15 Feb 2018, 15:45 A ja se nikako ne mogu sjetiti kad sam uopće neku sapunicu pratila ...![]()

spacebound wrote: 15 Feb 2018, 19:41Moja preporuka ti je serija Kad lisce padaChloe wrote: 15 Feb 2018, 15:45 A ja se nikako ne mogu sjetiti kad sam uopće neku sapunicu pratila ...![]()
Radjena po knjizi.Divna i tuzna prica o odrastanju djece i rasipanju porodice, razlikama izmedju njih, sukobu genaracija, tradicionalnom ocevom pogledu na svijet, koji je hranitelj i glava porodice i njegovim kcerkama koje ga razocaraju svojim izborima te problemima sa snahom.Serija je stvarno fenomenalna.

Pridruzujem se Space da pogledaš seriju Kad lisce pada. Ja sam je gledala cijelu 2009 kad je išla direkt i opet sada, po drugi put na Prvoj TV. Pola sadržaja sam zaboravila pa ponavljam gradivo. I sto je interesantno je to sto imam drugačija mišljenja i osjećaje za likove nego onda te 2009. Ja imam net TV plus, i imam mogućnost sedam dana vraćanja unazad, tako da nikad ne gledam termine, nego kad ja imam vremena, tad gledam.Chloe wrote: 15 Feb 2018, 20:02spacebound wrote: 15 Feb 2018, 19:41Moja preporuka ti je serija Kad lisce padaChloe wrote: 15 Feb 2018, 15:45 A ja se nikako ne mogu sjetiti kad sam uopće neku sapunicu pratila ...![]()
Radjena po knjizi.Divna i tuzna prica o odrastanju djece i rasipanju porodice, razlikama izmedju njih, sukobu genaracija, tradicionalnom ocevom pogledu na svijet, koji je hranitelj i glava porodice i njegovim kcerkama koje ga razocaraju svojim izborima te problemima sa snahom.Serija je stvarno fenomenalna.
Mislim da sam te serije nešto malo pogledala na preskoke u vrijeme kad sam bila na trudničkom sa mlađom kćerkom i to pred kraj serije.
Meni je termina preko glave, tako da se ne vežem za termine pred TV-om, jednostavno ne mogu svaki dan biti u određeno vrijeme slobodna da sjedim i gledam, a po netu da ganjam tolike epizode, nema šanse ...![]()

Hvala Divlja ...Divlja_u_srcu wrote: 16 Feb 2018, 08:37Pridruzujem se Space da pogledaš seriju Kad lisce pada. Ja sam je gledala cijelu 2009 kad je išla direkt i opet sada, po drugi put na Prvoj TV. Pola sadržaja sam zaboravila pa ponavljam gradivo. I sto je interesantno je to sto imam drugačija mišljenja i osjećaje za likove nego onda te 2009. Ja imam net TV plus, i imam mogućnost sedam dana vraćanja unazad, tako da nikad ne gledam termine, nego kad ja imam vremena, tad gledam.Chloe wrote: 15 Feb 2018, 20:02spacebound wrote: 15 Feb 2018, 19:41Moja preporuka ti je serija Kad lisce padaChloe wrote: 15 Feb 2018, 15:45 A ja se nikako ne mogu sjetiti kad sam uopće neku sapunicu pratila ...![]()
Mislim da sam te serije nešto malo pogledala na preskoke u vrijeme kad sam bila na trudničkom sa mlađom kćerkom i to pred kraj serije.
Meni je termina preko glave, tako da se ne vežem za termine pred TV-om, jednostavno ne mogu svaki dan biti u određeno vrijeme slobodna da sjedim i gledam, a po netu da ganjam tolike epizode, nema šanse ...![]()
Ima na internetu Prva TV stranica, i tu imaš seriju Kad lisce pada, sve epizode. Ako hoces mogu ti proslijediti link?
Često poželim da je nikad nisam gledala pa da mi je neko Preporuči. Serija je vrh vrhova.
Ni jaspacebound wrote: 16 Feb 2018, 08:46 Da, divna prica, ja je ne bih svrstala u sapunice.
Uvijek mi je bilo zao Nedzle i krivo sto su vecinom stali uz Lejlu.
Da, Chloe, i ja sam se sjetila da je pocela sa prikazivanjem kad sam bila trudna.
Imam ja i tu knjigu![]()

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests