ja uvjek pišem sa moba.
Sve je stvar navike, draga moja.

Moderator: VIP
ja uvjek pišem sa moba.
Ako mu se ne svidja nek on kuhaTigris wrote: 17 Feb 2018, 09:08 boze space.......necu reci da mrzim kuhanje.....ali ne vojiiiim. kad mi ulje jednom prsnu po ruci....ooooo ma recept mi sav osto poprskan uljem.....al odusilo se. sacuvala sam. hahaaaaaa
neko vece sam pravila sendvice.......i nasao je komadic onog staznam papira od salame....skupa sa salamom u tom fakin sendvicu. sta cu ....film je pocinjao zurila sam.
al eto.....famozni grah sam savladala i tak.
zato mu daj ujutroTigris wrote: 17 Feb 2018, 09:24 tu imam i srece.......i voli i hoce.....tako da se vecinom uspijem i izvuci.![]()
ali red je i oc3kuje se i od mene nekad nesto![]()
Ne hvali se toliko, zovi ga 'vamo da njega upitamoTigris wrote: 17 Feb 2018, 09:59 i radi i cisti....i priprema famozne noci. i inenadjuje.....i smisla i svasta . trus me.
sad forumam i pusim da dragi moze sto sto duze da otspava jer tako voli......da nema buke.
dok spava ni muha da se ne cuje.
mislim da sam sjajna![]()
p.s. nakupovala sam vesa samo takvog.![]()
sto se mene tice licno dakle.........ves cuda cini......i svjece stapici.....muzika......ples......striptiz.
sve moze osim jutarnje.![]()
nisi mene pitala, ali svejedno da odgovorimTigris wrote: 17 Feb 2018, 10:121jutro nice...
sta midlis.....ako se sad skinem sva gola i tako ga probudim napadnem i usrecim.....
hoce li oprat prozore...sta velis![]()