Preko 60, imaju dvoje djece i Bosanci su da.Veca wrote: 17 Feb 2018, 10:00Divlja_u_srcu wrote: 17 Feb 2018, 09:20 Boze dragi..
Kako mi je zao jedne osobe..sad kad treba da uživa u životu, u starosti..njen muž nju maltretira..ne mislim da je tuče, nego sve mora da bude po njegovom, suti i muti, i kad nešto progovori to je uglavnom negativno, smrknut stalno, gospodin sa velikim S. Sve dobiva na gotovo, ručak frisak svaki dan, ne sklanja za sobom ne pere za sobom.,
Cijela famelija mora da svira kako on hoće, svi se moraju njemu prilagođavati.. A ona sve to kupi, trpi..ne može ga ostavit u starim godinama.. Ja to sve gledam a duša me boli. Uvjek kažem nikad ne reci nikad, i neću reci sada nikad sli ja ne bih to durala. Danas niko nikoga ne treba da trpi. Molim Boga da joj da snage.
...koliko im je godina, imaju li djece, jesu li nasi, mislim balkanci?![]()
Svi igraju koli kako on hoće, dok cerka je skroz drugačija. Ona ne da na se već podase.
Njemu to ne pase isto..ali nju nije briga.
Oboje se se skrasili, imaju porodicu. On sa zetom odjednom ne priča, i njih dvoje se ubise tražeći razlog. Nije ni njoj lako, da otac ne priča sa njezinim mužem.
Jesam se zapetljala, ali valjda si pofatala.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)