Eto,ja sam kriv za to!Krokodil Behko wrote: 18 Feb 2018, 11:12 Veseli se, veseli.
Nek privredno najjači kanton potone, nema većeg razloga za slavlje.
Dabogda im se (SDA) sjeme zatrlo!
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Eto,ja sam kriv za to!Krokodil Behko wrote: 18 Feb 2018, 11:12 Veseli se, veseli.
"objesit ga odmah,jer njegov grijeh nije samo to,napljačkao se on,debilna faca.što trošiti vrijeme i novac na istrage."KOMESAR wrote: 20 Feb 2018, 09:03 Uhapšen Nermin Drnda (SDA), direktor Direkcije za puteve Kantona Sarajevo i njegov pomoćnik Hajrudin Djedović.
- Riječ je o predmetu na kojem Tužilaštvo KS radi u saradnji s FUP-om još od juna prošle godine. Uhapšeni Nermin Drnda i njegov pomoćnik Hajrudin Djedović osumnjičeni su da su od septembra 2016. do kraja 2017. od firmi koje su angažirali na održavanju puteva uzimali tri posto od naplaćenih faktura .

KOMESAR JE CINI MI SE U PRAVU ...Krokodil Behko wrote: 18 Feb 2018, 11:12 Veseli se, veseli.
Problem je u logistici!gaga wrote: 20 Feb 2018, 22:38 Zastupnik SDA u Parlamentu BiH Šemsudin Mehmedović oglasio se danas na svom Facebook profilu povodom teksta objavljenog na portalu Klix pod naslovom “Lokalni moćnici od kojih zavisi SDA: Kukić, Mehmedović i Kamber su stranka za sebe”.
Za Šehića… Uporedimo samo općine Tešanj i Tuzlu. U Tešnju, koji je bio jedna od najnerazvijenijih općina u BiH, rekoste da Mehmedović ima snažan utjecaj, a Tešanj je nešto najbolje što trenutno ima i SDA i BiH. S druge strane Tuzla je bila jedna od razvijenijih općina u BiH, u kojoj vaša politička opcija cijelo vrijeme ima dominantan utjecaj i koja je iznjedrila također respektabilne političke ličnosti, je pojam za štrajkove i nezadovoljstvo… pa u čemu je onda problem!? U meni ili Vama!?

KOMESAR wrote: 21 Feb 2018, 09:50Problem je u logistici!gaga wrote: 20 Feb 2018, 22:38 Zastupnik SDA u Parlamentu BiH Šemsudin Mehmedović oglasio se danas na svom Facebook profilu povodom teksta objavljenog na portalu Klix pod naslovom “Lokalni moćnici od kojih zavisi SDA: Kukić, Mehmedović i Kamber su stranka za sebe”.
Za Šehića… Uporedimo samo općine Tešanj i Tuzlu. U Tešnju, koji je bio jedna od najnerazvijenijih općina u BiH, rekoste da Mehmedović ima snažan utjecaj, a Tešanj je nešto najbolje što trenutno ima i SDA i BiH. S druge strane Tuzla je bila jedna od razvijenijih općina u BiH, u kojoj vaša politička opcija cijelo vrijeme ima dominantan utjecaj i koja je iznjedrila također respektabilne političke ličnosti, je pojam za štrajkove i nezadovoljstvo… pa u čemu je onda problem!? U meni ili Vama!?
I nas general je odmah poslije rata investirao milione u hotele i poslovne objekte.
Imas jedan hotel u Orahovici donjoj.Krokodil Behko wrote: 21 Feb 2018, 09:54KOMESAR wrote: 21 Feb 2018, 09:50Problem je u logistici!gaga wrote: 20 Feb 2018, 22:38 Zastupnik SDA u Parlamentu BiH Šemsudin Mehmedović oglasio se danas na svom Facebook profilu povodom teksta objavljenog na portalu Klix pod naslovom “Lokalni moćnici od kojih zavisi SDA: Kukić, Mehmedović i Kamber su stranka za sebe”.
I nas general je odmah poslije rata investirao milione u hotele i poslovne objekte.
Koja logistika, koji general, koji milioni, koji hoteli, koji poslovni objekti?
Sve fino i do u detalje, ne troši vrijeme uzalud, ni sebi ni nama.
Ja pričam o raznim logističarima,među koje spada i naš general.Socrates wrote: 21 Feb 2018, 10:08 E za to ga treba urazumiti. A ne zato što ima hotel.
Svejedno bi hotel propao da ga niko ne posjeduje. To jest da ga država posjeduje.