Ne znam ni jednu stranku koja je na nekoj crnoj listi osim SDS-a koji je jos na americkoj crnoj listi sa Dodikom i ostalim kriminalcima.
To o "zlocinackom"SDA prvi put cujem.To si mozda cuo na nekim sijelima kad ste igrali karte.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Ne znam ni jednu stranku koja je na nekoj crnoj listi osim SDS-a koji je jos na americkoj crnoj listi sa Dodikom i ostalim kriminalcima.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Hoćeš li da ti nabrojim zločine koje su počinili?gaga wrote: 21 Feb 2018, 17:02Ne znam ni jednu stranku koja je na nekoj crnoj listi osim SDS-a koji je jos na americkoj crnoj listi sa Dodikom i ostalim kriminalcima.
To o "zlocinackom"SDA prvi put cujem.To si mozda cuo na nekim sijelima kad ste igrali karte.![]()
Radije pokazi presude,sudske.KOMESAR wrote: 21 Feb 2018, 17:35Hoćeš li da ti nabrojim zločine koje su počinili?gaga wrote: 21 Feb 2018, 17:02Ne znam ni jednu stranku koja je na nekoj crnoj listi osim SDS-a koji je jos na americkoj crnoj listi sa Dodikom i ostalim kriminalcima.
To o "zlocinackom"SDA prvi put cujem.To si mozda cuo na nekim sijelima kad ste igrali karte.![]()
Misliš ako nema presuda nema ni zločina?gaga wrote: 21 Feb 2018, 17:38Radije pokazi presude,sudske.KOMESAR wrote: 21 Feb 2018, 17:35Hoćeš li da ti nabrojim zločine koje su počinili?gaga wrote: 21 Feb 2018, 17:02Ne znam ni jednu stranku koja je na nekoj crnoj listi osim SDS-a koji je jos na americkoj crnoj listi sa Dodikom i ostalim kriminalcima.
Sudovi su ti koji presudjuju,mi smo sitna boranija za to.Kod nas bi svako da bude sudija.KOMESAR wrote: 21 Feb 2018, 21:15Misliš ako nema presuda nema ni zločina?gaga wrote: 21 Feb 2018, 17:38Radije pokazi presude,sudske.KOMESAR wrote: 21 Feb 2018, 17:35Hoćeš li da ti nabrojim zločine koje su počinili?gaga wrote: 21 Feb 2018, 17:02
Tad niko nije bio presudjen za genocid.Pa nije Alija bio toliko jak da ima uticaj na sve dogadjaje.KOMESAR wrote: 21 Feb 2018, 22:48 Alija je priznao genocidnu tvorevinu,a nije osuđen za to?
Hoćeš reći da nije trebao biti obješen za takvo nedjelo?
Nemoj se naljutiti,vidim da to posmatras iz tlocrta.
Ukupno postova:

Ima,samo sto ga je kurir progutao,kad je zagustilo.Krokodil Behko wrote: 22 Feb 2018, 17:55 A jel ima dokaz, da su te Čampare to naredile?
Po mogućnosti neki audio, ili video snimak, neki papir s pečatima i sl?

... he...heeee ....haman da mu nije niko ni na dzenazu smio doc .....KOMESAR wrote: 22 Feb 2018, 18:28Ima,samo sto ga je kurir progutao,kad je zagustilo.Krokodil Behko wrote: 22 Feb 2018, 17:55 A jel ima dokaz, da su te Čampare to naredile?
Po mogućnosti neki audio, ili video snimak, neki papir s pečatima i sl?
p.s.
A,jel ima kakav dokaz da se je akademik Sulejman Redzic stvarno utopio u tom potocicu?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest