Otkud ste i čime se bavite
Moderator: Krokodil Behko
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
- Status: Offline
Re: Otkud ste i čime se bavite
grcka banka? ispunjavas samo formulare za dugove, a 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- nezaboravna
- Aktivni forumaš
Rodzena u Sarajevu ,i volim putovat 

Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
Zao mi je sto si napravila gresku pa tvoja procena mog posla u banci je tako lepa da sam se slatko Nasmejao.Inace samo za one Neverice reci cu opet da zivim u Beogradu i da u Grckoj banci radim na poslovima ,,Sistem Administratora,, (Posao Programera),Heidi wrote:grcka banka? ispunjavas samo formulare za dugove, a

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Prestalo me je zanimati,cim sam shvatila da mislis da se udate ne vole stipati :zijevaANDJEO82 wrote:Reci cu nekoliko reci o sebi -Rodjen sam u Smederevu ali zivim i radim u Beogradu u jednoj od Grckih Banki(Pireus) na poslovima informatike odnosno kao Sistem Aminitrator Dewelopen.Pozao mi je zanimljiv i nemogu da se pozalim oko niokocega.Toliko o meni a ako nekoga jos nesto zanima moze pitati koliko zeli.Hvala.
ali ipak cu te pitati,cisto da zapodjenem konverzaciju:
1.Da li se zaista u Beogradu kaze:"oko niokocega"

2.Da li brojevi 8 i 2,predstavljaju godinu tvog rodjenja?

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Luna.
- Inventar foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
kad je to rekomadam Bovary wrote:Prestalo me je zanimati,cim sam shvatila da mislis da se udate ne vole stipati :zijevaANDJEO82 wrote:Reci cu nekoliko reci o sebi -Rodjen sam u Smederevu ali zivim i radim u Beogradu u jednoj od Grckih Banki(Pireus) na poslovima informatike odnosno kao Sistem Aminitrator Dewelopen.Pozao mi je zanimljiv i nemogu da se pozalim oko niokocega.Toliko o meni a ako nekoga jos nesto zanima moze pitati koliko zeli.Hvala.
1.Da li se zaista u Beogradu kaze:"oko niokocega"![]()
![]()

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Zagorka
Nije doslovce rekao,ali smo izvukli iz kontekstaLuna. wrote:kad je to rekomadam Bovary wrote:Prestalo me je zanimati,cim sam shvatila da mislis da se udate ne vole stipati :zijevaANDJEO82 wrote:Reci cu nekoliko reci o sebi -Rodjen sam u Smederevu ali zivim i radim u Beogradu u jednoj od Grckih Banki(Pireus) na poslovima informatike odnosno kao Sistem Aminitrator Dewelopen.Pozao mi je zanimljiv i nemogu da se pozalim oko niokocega.Toliko o meni a ako nekoga jos nesto zanima moze pitati koliko zeli.Hvala.
1.Da li se zaista u Beogradu kaze:"oko niokocega"![]()
![]()

Nikada nisam rekao da udate ne vole stipati za guzu.
1.Neu u Beogradu se nepise ,,oko niokocega,,(samo mala nepotrebna digresija) pa ako cete mi svaku slucajnu rec napisanu pogresno citirati onda ste zaista trebate zvati ,,Profesor Pravopisa,,.
2.Prvog trenutka sam hteo da vas uskratim davanjem odgovora ,ali zasto skrivati jer kako ste poceli mozda ce te traziti da idem na Policiski Detektor da bi se uverili u istinu.Pogledajte sta pise u Profilu to ce vam mozda reci odgovor na vase pitanje@@@...
P.S.Mozda zelite i da skeniram licnu kartu pa da vam posaljem licno ili postavim na stranicu foruma???
1.Neu u Beogradu se nepise ,,oko niokocega,,(samo mala nepotrebna digresija) pa ako cete mi svaku slucajnu rec napisanu pogresno citirati onda ste zaista trebate zvati ,,Profesor Pravopisa,,.
2.Prvog trenutka sam hteo da vas uskratim davanjem odgovora ,ali zasto skrivati jer kako ste poceli mozda ce te traziti da idem na Policiski Detektor da bi se uverili u istinu.Pogledajte sta pise u Profilu to ce vam mozda reci odgovor na vase pitanje@@@...

P.S.Mozda zelite i da skeniram licnu kartu pa da vam posaljem licno ili postavim na stranicu foruma???

- Zagorka
Pih,jesi mi neki andjeo,imamo mi takvih "andjela" josANDJEO82 wrote:Nikada nisam rekao da udate ne vole stipati za guzu.

Niko nije rekao da si rekao da se udate ne stipaju,ali si rekao nesto sto je navodilo na to,na temi koju spo pomenuli vec....

Cemu ona tvoja recenica:ko zeli,moze me pitati sta i koliko hoce,ako se srdis na upit o godinama

p.s.slijedeci put budem nosila transparent :segacina
Odgovoricu vam odmah jer se vise necemo pisati - Da li vi imate takve Andjele jos ,to je licno vasa stvar i nebih da u to zalazim,to sto mi namecete da vas neke recenice navode na odgovore za koje vi licno imate vasa tumacenja to je velika neistina.madam Bovary wrote:Pih,jesi mi neki andjeo,imamo mi takvih "andjela" josANDJEO82 wrote:Nikada nisam rekao da udate ne vole stipati za guzu.
P.S.Mozda zelite i da skeniram licnu kartu pa da vam posaljem licno ili postavim na stranicu foruma???brisi taj nick odmah,ni salu primiti ne znas....
Niko nije rekao da si rekao da se udate ne stipaju,ali si rekao nesto sto je navodilo na to,na temi koju spo pomenuli vec....![]()
Cemu ona tvoja recenica:ko zeli,moze me pitati sta i koliko hoce,ako se srdis na upit o godinama![]()
Tu recenicu o kojoj pisete a koju sam ja napisao na forumu predvidjenom zato ima sasvim drugacijeg znacaja nego vi to umisljate a to je da svako ima nesto o sebi sto nije napisao ali bi mozda to nekoga interesovalo pa je moje pisanje te recenice bilo tome upuceno.Nije istina da sam bezao od toga koje sam godiste nikada jer sam video kada sam popunjavao svoj profil da veliki broj osoba to nije uradio pa je to bio razlog.Ali se zato pitam takodje i vas pitam Zasto i vi Krijete godine???
Ostajte mi dobro postovana gospo.

- Luna.
- Inventar foruma
jako opusten forumas sa smislom za humorANDJEO82 wrote:Odgovoricu vam odmah jer se vise necemo pisati - Da li vi imate takve Andjele jos ,to je licno vasa stvar i nebih da u to zalazim,to sto mi namecete da vas neke recenice navode na odgovore za koje vi licno imate vasa tumacenja to je velika neistina.madam Bovary wrote:Pih,jesi mi neki andjeo,imamo mi takvih "andjela" josANDJEO82 wrote:Nikada nisam rekao da udate ne vole stipati za guzu.
P.S.Mozda zelite i da skeniram licnu kartu pa da vam posaljem licno ili postavim na stranicu foruma???brisi taj nick odmah,ni salu primiti ne znas....
Niko nije rekao da si rekao da se udate ne stipaju,ali si rekao nesto sto je navodilo na to,na temi koju spo pomenuli vec....![]()
Cemu ona tvoja recenica:ko zeli,moze me pitati sta i koliko hoce,ako se srdis na upit o godinama![]()
Tu recenicu o kojoj pisete a koju sam ja napisao na forumu predvidjenom zato ima sasvim drugacijeg znacaja nego vi to umisljate a to je da svako ima nesto o sebi sto nije napisao ali bi mozda to nekoga interesovalo pa je moje pisanje te recenice bilo tome upuceno.Nije istina da sam bezao od toga koje sam godiste nikada jer sam video kada sam popunjavao svoj profil da veliki broj osoba to nije uradio pa je to bio razlog.Ali se zato pitam takodje i vas pitam Zasto i vi Krijete godine???
Ostajte mi dobro postovana gospo.

Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
porijeklom i rodjenjem Tz kanton,zivim u Germaniji...bavim se trenutno prodajom farbane magle,one kvalitetnije...

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
ANDJEO82 wrote:Zao mi je sto si napravila gresku pa tvoja procena mog posla u banci je tako lepa da sam se slatko Nasmejao.Inace samo za one Neverice reci cu opet da zivim u Beogradu i da u Grckoj banci radim na poslovima ,,Sistem Administratora,, (Posao Programera),Heidi wrote:grcka banka? ispunjavas samo formulare za dugove, a![]()
nisam imala namjeru da omalovazavam tvoje zanimanje, aludirala sam samo na dugove zemlje grcke

ajde da poravnamo ovo, castim te u birtiji, andjele

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Gračanica, VSS FKN, radim potcjenjen posao trgovačkog putnika (komercijalista, ako ćete modernije)...
Podbacio u životu i kao sin i kao otac i kao brat i kao muž i kao zet...
Jedino sam dobar jaran...
Ne da se usranom do potoka...

- Luna.
- Inventar foruma
probaj popravni za ovo podebljano...faust wrote:Gračanica, VSS FKN, radim potcjenjen posao trgovačkog putnika (komercijalista, ako ćete modernije)...

Djole
Djole
-
Rodjena, zavrsila skolu, udala, dobila 3 dece, razvela...sve u Nemackoj, zemlja mojih snova
Poreklom sa Kosova
Poreklom sa Kosova
Pokušavam zaista...Luna. wrote:probaj popravni za ovo podebljano...faust wrote:Gračanica, VSS FKN, radim potcjenjen posao trgovačkog putnika (komercijalista, ako ćete modernije)...
Jah, u paketu podbačaja sam zaboravio i kao muž... U stvari za sve ovo je kriva karijera koju nikako da ustabilim...

Ne da se usranom do potoka...

- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
faust wrote:Gračanica, VSS FKN, radim potcjenjen posao trgovačkog putnika (komercijalista, ako ćete modernije)...
bit ce da je do tebe,il' si lijen il te "flasha" handri

moras imat ozbiljnost,sistem i organizaciju i onad ide bolan...

a za zenu tu ti niko ne moze pomoc,mozda ti pumpa slaba...herc-hidraulika ukhu..cu

- Zagorka
Inace kazu ko je dobar jaran,nije dobar sve ovo nabrojano....faust wrote:Gračanica, VSS FKN, radim potcjenjen posao trgovačkog putnika (komercijalista, ako ćete modernije)...

Valjda zato sto su cesto jarani na prvom mjestu...

Sve se popraviti da,ako se hoce....ako nece,naci cemo opravdanje

(btw ovu zadnju od bureka-ignorisi

Izvini molim te ali ni trenutak nisam pomislio na tvoje reci koje si napisala na forumu da me podcenjuju ili vredjaju.Slazem se sa tobom oko dugova jedne nase susedne Drzave u kojoj za sada radim ali to je vec stvar Drzavne politike u koju nebih da zalazim.Heidi wrote:ANDJEO82 wrote:Zao mi je sto si napravila gresku pa tvoja procena mog posla u banci je tako lepa da sam se slatko Nasmejao.Inace samo za one Neverice reci cu opet da zivim u Beogradu i da u Grckoj banci radim na poslovima ,,Sistem Administratora,, (Posao Programera),Heidi wrote:grcka banka? ispunjavas samo formulare za dugove, a![]()
nisam imala namjeru da omalovazavam tvoje zanimanje, aludirala sam samo na dugove zemlje grcke![]()
ajde da poravnamo ovo, castim te u birtiji, andjele
P.S. sto se tice poravnanja i cascavanja u birtiji,podrzavam taj tvoj predlog i samo sam se zbog toga i vratio na Forum da bih ti odgovorio i dogovorio za jedno prijateljsko pice.