HDZ i hrvatsko nacionalno pitanje u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25244 times
- Been thanked: 6631 times
- Status: Offline
Re: HDZ i hrvatsko nacionalno pitanje u BiH
...vidjecete dokle ce vas stozernik dobacit'! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
zloćko tokmak wrote: 23 Feb 2018, 15:27 čim je ovoliko napadan,znači da stožernik radi odličan posao...![]()
moram mu prenijeti da ovako nastavi i dalje...![]()
Obavezno i pozdravi ga s moje strane.
Niko ne raseljava Hrvate tako brzo i tako dobro, kao on.
Sačekaj par sedmica, da katolička crkva objavi rezultate svog popisa.
Kitu siječem ako bude više od 400.000, a to znači da je za 5 godina, usfalilo svega 150.000.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Kakvih bolan 400.000? Da je i upola bilo bi vise nego dobro.Krokodil Behko wrote: 23 Feb 2018, 17:25zloćko tokmak wrote: 23 Feb 2018, 15:27 čim je ovoliko napadan,znači da stožernik radi odličan posao...![]()
Kitu siječem ako bude više od 400.000, a to znači da je za 5 godina, usfalilo svega 150.000.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1661 times
- Been thanked: 1493 times
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Šta konkretno HDZ zna? Stvarno me interesuje.
Kako da sve Hrvate otjera iz Bosne? Kako da izda svoju domovinu? Kako da nema apsolutno nijedan pozitivan rezultat u posljednjih 20 i kusur godina?
Kako zaglupiti masu? Šta oni znaju?
Kako da sve Hrvate otjera iz Bosne? Kako da izda svoju domovinu? Kako da nema apsolutno nijedan pozitivan rezultat u posljednjih 20 i kusur godina?
Kako zaglupiti masu? Šta oni znaju?
. . . . . . . . .
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Hrvati su na Stupu rasprodali sva imanja i otisli ,ostavljajuci nam u amanet i crkvu.Ne dolaze vise ni da glasaju.
HDZ-Hrvatska Drzi Zacelje.Gledam neki dan Nekoliko Hrvata peru krovove,gazda im Turcin.Svadjaju se sa njim,ne da im da se vezu konopcem za dimnjak,kaze ide sporo.
Rumunija,Bugarska,Hrvatska....jaka skupina u EU,pravi lideri 
Last edited by gaga on 23 Feb 2018, 22:09, edited 1 time in total.
Pametni uce i od budala, budale ni od pametnih
- Socrates
- Forum [Bot]
Ja stvarno pitam sta oni znaju.
To je veoma hrabar claim - HDZ Zna, pa da mi neko kaže sta je to konkretno sto znaju.
To je veoma hrabar claim - HDZ Zna, pa da mi neko kaže sta je to konkretno sto znaju.
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
Onakav prosvijetljen filozof rek'o da nista ne zna, a neki Covic iz mraka svoje glave ni pet ni sest reče narodu da zna. Narodu koji odlazi iz domovine jer su ga smrdljivci poput Covica zajebali.
Šta znaju?
Šta znaju?
. . . . . . . . .
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Ne znam cime se uopste kurce.Hrvatska nije nikakva sila da udje u rat s bilo kim,a kamoli s Bosnom.Jednom su mislili da imaju sansu,pa su pogazili dostojanstvo ,a nisu dobacili nidokle.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Zapalo ga, pa se kurci!Socrates wrote: 23 Feb 2018, 22:13 Onakav prosvijetljen filozof rek'o da nista ne zna, a neki Covic iz mraka svoje glave ni pet ni sest reče narodu da zna. Narodu koji odlazi iz domovine jer su ga smrdljivci poput Covica zajebali.
Šta znaju?
Dokle ce vidjecemo.
- Socrates
- Forum [Bot]
Nije uopste stvar kurcenja jednog budalasa i kriminalca nego je vjerovatno nezabilježeno u novijoj istoriji da neka grupa politički organizovanih ljudi da toliko autogolova a da njihovi sljedbenici i dalje viču da Oni znaju. 
Vama to služi za ovakvo ili onakvo prepucavanje, a meni je u rubrici Vjerovali Ili Ne.
Vama to služi za ovakvo ili onakvo prepucavanje, a meni je u rubrici Vjerovali Ili Ne.
. . . . . . . . .
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Nisu bolji ni zeleni.Eno neki dan vicu u glas kako ce poslati inspekcije pumpasima,a agodinu dana ,onom hudom heroju iz Tesnja, zavrtali ruku da glasa za akcize.Socrates wrote: 23 Feb 2018, 22:26 Nije uopste stvar kurcenja jednog budalasa i kriminalca nego je vjerovatno nezabilježeno u novijoj istoriji da neka grupa politički organizovanih ljudi da toliko autogolova a da njihovi sljedbenici i dalje viču da Oni znaju.
Sva ova kriza u BiH je nastupila zbog kladionica.Vidjeli skutori da mogu izgubiti pare ako budu placali porez.Izborna je godina i svake godine pred izbore je davao 100 km,po clanu u HDZ-u,cijelu tu godinu.Inace imaju oko 40 000 clanova u BiH.Sta ces veceg nemorala kada zamjenica glavnog tuzitelja Gordana Tadic ne zeli odgovoriti na pitanje da li kladionica koja se nalazi u poslovnom objektu nenog muza,placa porez.
Pametni uce i od budala, budale ni od pametnih
- Socrates
- Forum [Bot]
Druga je to situacija, Komesar. Ne može se to isto posmatrati. Možda će u budućnosti moći, ali sad ne može.
Ovo sa HDZ-om ti je kao da tim gubi utakmicu 0:24, svi golovi su autogolovi i sve te autogolove je dao jedan čovjek.
Racionalan čovjek bi već kod, recimo, da budem popustljiv, petog autogola od strane istog igrača, tog igrača povukao iz igre. Ili ima stvarno yebeno baksuzan dan ili je potplacen.
Međutim, čekati da on da 25 autogol i pritom tvrditi da je talenat na razini fuckin' Maldinija je za rubriku Vjerovali Ili Ne.
Ovo sa HDZ-om ti je kao da tim gubi utakmicu 0:24, svi golovi su autogolovi i sve te autogolove je dao jedan čovjek.
Racionalan čovjek bi već kod, recimo, da budem popustljiv, petog autogola od strane istog igrača, tog igrača povukao iz igre. Ili ima stvarno yebeno baksuzan dan ili je potplacen.
Međutim, čekati da on da 25 autogol i pritom tvrditi da je talenat na razini fuckin' Maldinija je za rubriku Vjerovali Ili Ne.
Last edited by Socrates on 23 Feb 2018, 22:46, edited 1 time in total.
. . . . . . . . .
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Napravljena je takva atmosfera i situacija da se misli kako je moguc preokret i pored ocitog poraza.Ima tu malo i moci i nemoci.Socrates wrote: 23 Feb 2018, 22:43 Druga je to situacija, Komesar. Ne može se to isto posmatrati. Možda će u budućnosti moći, ali sad ne može.
Međutim, čekati da on da 25 autogol i pritom tvrditi da je fuckin' Maldini je za rubriku Vjerovali Ili Ne.
p.s.
Jesu li sve bosanske valije zatvorene, protjerane ili pobijene? I čitava njihova svita. A uvijek dolaze novi, i dovode svoju svitu, i ponavljaju gluposti svojih prethodnika, jer drukčije ne mogu. I tako, ukrug, neprestano. Bez hljeba narod može ostati, bez vlasti neće. Oni su bolest na narodnom tijelu, kao guke. Kad jedna guka otpadne, izraste druga, možda grđa. Ne možete bez nas, kažu nam, razbojnici bi se namnožili, neprijatelj bi nas napao, nered bi u zemlji nastao. A ko drži ovu zemlju, ko je hrani, ko brani? Narod. A oni nas globe, kažnjavaju, zatvaraju, ubijaju. I još natjeraju naše sinove da to čine. Oni bez vas ne mogu, vi bez njih morate. Njih je malo, nas je mnogo. Samo da prstom maknemo, koliko nas ima, te žgadije ne bi bilo. I učinit ćemo to, braćo moja satrvena, čim odrastu pravi ljudi koji neće dopustiti da im vampiri sjede za vratom.
Meša Selimović
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

KOMESAR wrote: 23 Feb 2018, 22:45 Napravljena je takva atmosfera i situacija da se misli kako je moguc preokret i pored ocitog poraza.Ima tu malo i moci i nemoci.
Koji preokret?
Njih oko izbornog zakona, niko živi ne podržava. Sprovest će se to oko izbora delegata u Dom Naroda, nekako, i to bi bilo sve. Izbor članova predsjedništva, niko živi ne spominje, a oko Mostara - zna se. Nek se opredjele, pa ako je u Mostaru jedan čovjek-jedan glas, onda će biti i na entitetu.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Krokodil Behko wrote: 23 Feb 2018, 17:25zloćko tokmak wrote: 23 Feb 2018, 15:27 čim je ovoliko napadan,znači da stožernik radi odličan posao...![]()
I prije marta. Ništa od rezanja kite

- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1661 times
- Been thanked: 1493 times
priznaj da si se bio zabrinuo dok nisi vidio ovu tabelu...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ja se nisam zabrinuo, ali katolička crkva jeste i to ne toliko zbog demografskog sloma, koliko zbog brige za vlastite živote, jer im HDZ prijeti smrću, zbog objave ovih tabela, pa tako da se iste više ne mogu pronaći na sajtovima katoličke crkve.
Nije njima bitno koliko ima katolika u BiH, pošto koliko god da ih ima malo, oni će se ponašati kao da ih ima trista miliona. Usput, slučnu sudbinu je doživio i HKD Napredak, na kojeg se neprestano napada i kojeg se optužuje za izdaju hrvatskog naroda i tako te gnusne gejevsko-globalističke rabote.
Nisam se zabrinuo, jer sam još prije dvije godine najavio HDZ-ov rat do poslednjeg katolika u BiH i on se ubrzano provodi. Nisam se zabrinuo, pošto je ovo već akutna faza fašizma, unutar čije mržnje se nalazi i vlastita crkva, pa se svaki dan odašilju neke nove optužbe na račun crkve, a zapravo, ljudi su samo shvatili da ih ova politika vodi u prepast.
Iskreno, žao mi je bosanskog dijela katolika, a vas hercegovaca - nimalo. Mislim da ste bezvrijedni u izgradnji bilo kakve privrede ili društva, a da nije riječ o nekoj hajdučiji i tako tim altruističkim vidovima ekonomisanja.