zasto su egositigaga wrote: 18 Jan 2018, 21:25 Puno je njih neudatih koje cekaju jetima,u tom cekanju im i zivot prodje,a starost dodje ko nenadana zima.Licno mislim da su zene,narocito neudate,mali egoisti.![]()
a neozenjeni muskraci, sto je sa njima
Moderator: spacebound

zasto su egositigaga wrote: 18 Jan 2018, 21:25 Puno je njih neudatih koje cekaju jetima,u tom cekanju im i zivot prodje,a starost dodje ko nenadana zima.Licno mislim da su zene,narocito neudate,mali egoisti.![]()

Veca wrote: 18 Jan 2018, 21:30 ...jesam!...posebno da nekom perem usrane gace i da mu slusam hrkanje, polazem racune, a da ni teke nije zasluzio
Eh,ima toliko puno kitolovki koje ne razmisljaju kao ti.One misle samo na jednu stvar,nisu takve vizionarke kao ti.![]()
![]()

gaga wrote: 18 Jan 2018, 21:36Veca wrote: 18 Jan 2018, 21:30 ...jesam!...posebno da nekom perem usrane gace i da mu slusam hrkanje, polazem racune, a da ni teke nije zasluzio
Eh,ima toliko puno kitolovki koje ne razmisljaju kao ti.One misle samo na jednu stvar,nisu takve vizionarke kao ti.![]()
...de, nauci se, citirat me, kako treba!
...ponekad, i s rolaj!
![]()
![]()
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Naravno da sam egoista!gaga wrote: 18 Jan 2018, 21:25 Puno je njih neudatih koje cekaju jetima,u tom cekanju im i zivot prodje,a starost dodje ko nenadana zima.Licno mislim da su zene,narocito neudate,mali egoisti.![]()

...i... ovo kad si pisala,mislila si dupetom .....Julia-Klara wrote: 20 Jan 2018, 11:22Naravno da sam egoista!gaga wrote: 18 Jan 2018, 21:25 Puno je njih neudatih koje cekaju jetima,u tom cekanju im i zivot prodje,a starost dodje ko nenadana zima.Licno mislim da su zene,narocito neudate,mali egoisti.![]()
Valjda sam dovoljno zrela da znam da sebe stavim na prvo mjesto
Zasto bih se ja udala samo da bih se udala, jer, eto, ide starost pa d ane budem sama. Istu glupost sam mogla napraviti sa 25, i sada bih bila "raspusCenica" pa opet ne bih valja i uklapala se u prihvatljiv drustveni okvir.
BolE me dupe![]()
Lično mislim da mnogo generalizuješgaga wrote: 18 Jan 2018, 21:25 Puno je njih neudatih koje cekaju jetima,u tom cekanju im i zivot prodje,a starost dodje ko nenadana zima.Licno mislim da su zene,narocito neudate,mali egoisti.![]()
A tebe bi trebalo da boli K* radi ovoga sto sam napisalaPasaga wrote: 20 Jan 2018, 12:00...i... ovo kad si pisala,mislila si dupetom .....Julia-Klara wrote: 20 Jan 2018, 11:22Naravno da sam egoista!gaga wrote: 18 Jan 2018, 21:25 Puno je njih neudatih koje cekaju jetima,u tom cekanju im i zivot prodje,a starost dodje ko nenadana zima.Licno mislim da su zene,narocito neudate,mali egoisti.![]()
Valjda sam dovoljno zrela da znam da sebe stavim na prvo mjesto
Zasto bih se ja udala samo da bih se udala, jer, eto, ide starost pa d ane budem sama. Istu glupost sam mogla napraviti sa 25, i sada bih bila "raspusCenica" pa opet ne bih valja i uklapala se u prihvatljiv drustveni okvir.
BolE me dupe![]()

To je sustina problemasrculence7 wrote: 20 Jan 2018, 12:17 Nego smo mi ljudi navikli da osuđujemo i zabadamo nos tamo gde nam nije mesto![]()

Grijesis!

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests