Jedino ako ga napaljuje igra, pa joj prije no je smota u kutiju i zakopa u avliji dobaci:
Nemoj ti mene zvati, javit cu ti se.

Moderators: spacebound, Duminjo
Luuudo!Heidi wrote: 24 Oct 2017, 16:32 Ma ako te vara s lutkom onda jos vise nije dobar u glavi.
Jedino ako ga napaljuje igra, pa joj prije no je smota u kutiju i zakopa u avliji dobaci:
Nemoj ti mene zvati, javit cu ti se.![]()
Tigris wrote: 24 Oct 2017, 12:59 ma ja, mirna tiha ...ne progovara...ne zvoca.ne kuka, nista je neboli ....ne pegla ....
ko je ne bi pozelio
![]()
pošalji nekog prijatelja koji je spadalo,da ti kupi...Hannibal wrote: 25 Oct 2017, 19:41 ee familijo prica mi jedna treba kako mnogo voli da je udaraju bicem pa sam konto da joj kupim bic al mi ofirno da idem u onaj seks sop. sta da radim??
Misliš fizičkim ili duhovnim izgledom?
Sa tudom zenom cini grijeh, a sa lutkom ne?Julia-Klara wrote: 24 Oct 2017, 12:10
Koja je razlika kada vara sa drugom zenom , i kada "vara" s lutkom?
Poznavajuci mozak muskarca (bar djelomicno) tu i nema neke velike razlike.
![]()
Mislis li da bi poslanik ovo odobrio ?KOMESAR wrote: 30 Oct 2017, 13:03Sa tudom zenom cini grijeh, a sa lutkom ne?Julia-Klara wrote: 24 Oct 2017, 12:10
![]()
Allah najbolje zna!Zagorka wrote: 30 Oct 2017, 13:10Mislis li da bi poslanik ovo odobrio ?KOMESAR wrote: 30 Oct 2017, 13:03Sa tudom zenom cini grijeh, a sa lutkom ne?Julia-Klara wrote: 24 Oct 2017, 12:10
![]()
![]()
Ma valjda na cjelokupni odnos i potrebe
Mislim da žena,kakva god da je izgledom i duhovnošću,ne bi trebala imati nekih velikih nedostataka u odnosu na plastičnu lutku
Pa i nema neke veze s navedenim, nego sam mislio da to sto radi da je toliko lose da mu je i lutka boljaNice try wrote: 02 Nov 2017, 08:25Mislim da žena,kakva god da je izgledom i duhovnošću,ne bi trebala imati nekih velikih nedostataka u odnosu na plastičnu lutku![]()
Ostaviti ženu,djevojku kod kuće i otići platiti za seks sa lutkom![]()
Beznadežno,bar za mene.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests