Ovo još niste znali o meni

Predstavite se

Moderator: Krokodil Behko

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Ovo još niste znali o meni

Post by STrendzer » 09 Feb 2012, 12:18

ne volim rano ustajat osim ako moram :)

By the way ...
Na probnom
Na probnom

Post by By the way ... » 09 Feb 2012, 12:29

Sreca pa svi pisu sta ne vole tako da ce ova tema potrajati ... Znajuci sebe, puno necega mi nije drago .....

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7533 times
Been thanked: 17634 times

Post by Maja » 09 Feb 2012, 19:17

By the way ... wrote:Volim piti toplo i jakoooooo zasecereno mlijeko ... Pod zasecerenoooooo se podrazumijeva da nakon desetominutnog mijesanja na dnu solje ostane prst secera ...

:hop :hop :hop :hop
Jadan ne bio proćeraće te :stop

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Konsultant » 11 Feb 2012, 06:46

Bar ce biti ciste dushe

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 11 Feb 2012, 10:52

dilujem

al ne drogom vec zacinima

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. » 11 Feb 2012, 11:04

MORENA wrote:dilujem

kojim?
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka » 11 Feb 2012, 13:20

burek67 wrote:ne volim rano ustajat osim ako moram :)
uhh djesi brate rodjeni :klanja ko to izmisli dabogda raniti morao dok god zivi....
hajde ljeti,ali zima :mrgud :mrgud :jok

o meni jos niste znali ovo:kad stavim :kafa mislim na caj,jer cesce pijuckam caj od kafe,nisam neki kafedzija,cas stovise nisam je nikako pila dok se nisam udala....znaci fali smajli caj :zubi
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 11 Feb 2012, 13:25

Luna. wrote:
MORENA wrote:dilujem

kojim?
imam dve drugarice iz tunezije,,oni koriste razlicite zacine (zamisli one pijace sa sarenim zacinima u dzakovima), dosta je papreno...oglavnom, ja dobijem od njih bas puno, jer im majke budu cesto u Tuneziji pa donesu i ja raspodelim malo, ali samo malo :)

gejsha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by gejsha » 12 Feb 2012, 23:09

Mrzim jesti pizzu viljuškom i nožem!Slađe je rukama :)
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..

ANDJEO82
Na probnom
Na probnom

Post by ANDJEO82 » 18 Feb 2012, 15:32

Volim da pravim Sajtove i Forume svih kategorija,pocev od Free foruma-PHP BB, PHPBB2 i 3 ,kao i malo ako tako mogu reci komplikovanije SMF 2.0.1 forume.To mi je omiljena stvar da ih napravim i uredim sam Dizajn pa da ih poklonim prijateljima.
Ali takodje volim pisati na forumima posebno teme o Informatici.

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi » 18 Feb 2012, 15:45

znam imitirat miroslava ilica :zubi
(ovo nisam ni ja znala do sinoc :D. )
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka » 18 Feb 2012, 15:47

gejsha wrote:Mrzim jesti pizzu viljuškom i nožem!Slađe je rukama :)
zivim sa insanom sto nebi ni za zivu glavu pojeo nesto bez koristenja escajga :ha

Melgirl
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Melgirl » 03 Mar 2012, 11:51

Nemojte da vas iznenadi ili začudi, ali obzoirom da sam na moru rođena i odrasla u dosta liberalnoj obitelji, moja sklonost prema nudizmu nema granica. Dakle, otkad znam za sebe prakticiram nudizam a kupaći kostim obučem u prosjeku dva-tri puta na godinu. A i tad su to najčešće samo tange slično ka na mom avataru. Neki to odobravaju, neki baš i ne ali nije me baš puno briga za to. Meni je tako ugodno i nemam namjeru minjat to zbog nekih moralista.

Jaca
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Jaca » 03 Mar 2012, 22:09

znam da imitiram ljude i vidim sitnice koje covjeka cine prepoznatljivim sto mnogi drugi ne vide :bla
bolje biti malo lud nego malo pametan

Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 870 times

Post by Sheval » 03 Mar 2012, 22:37

Melgirl wrote:Nemojte da vas iznenadi ili začudi, ali obzoirom da sam na moru rođena i odrasla u dosta liberalnoj obitelji, moja sklonost prema nudizmu nema granica. Dakle, otkad znam za sebe prakticiram nudizam a kupaći kostim obučem u prosjeku dva-tri puta na godinu. A i tad su to najčešće samo tange slično ka na mom avataru. Neki to odobravaju, neki baš i ne ali nije me baš puno briga za to. Meni je tako ugodno i nemam namjeru minjat to zbog nekih moralista.
I ja sam na plaži uglavnom...ono...slobodan...ne tamo sa masnim đuturumima(starcima)nego na mojim 'mjestima' :D.

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka » 03 Mar 2012, 23:10

Melgirl wrote:Nemojte da vas iznenadi ili začudi, ali obzoirom da sam na moru rođena i odrasla u dosta liberalnoj obitelji, moja sklonost prema nudizmu nema granica. Dakle, otkad znam za sebe prakticiram nudizam a kupaći kostim obučem u prosjeku dva-tri puta na godinu. A i tad su to najčešće samo tange slično ka na mom avataru. Neki to odobravaju, neki baš i ne ali nije me baš puno briga za to. Meni je tako ugodno i nemam namjeru minjat to zbog nekih moralista.
Ne iznenadjuje nas nista,a prihvatamo svakog onakav kakav je :ok barem se trudimo :mah jos ako si ovako zgodna kao na slici :ok

blento59
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by blento59 » 03 Mar 2012, 23:20

nemam nista protiv nudizma
i sam sam nekada bio nudista
medjutim da se bas slike ili slika postavi na net-u
hmm
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak

Melgirl
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Melgirl » 04 Mar 2012, 07:27

Pa net je pun slika sa FKK plaža. Ako je na slici neka cura ili dečko ili par, kakve veze ima jesam li to ja ili neka ko zna koja? Golo tijelo je golo tijelo, ma kome pripadalo. Znan da masu ljudi gleda na nudizam malo popriko, ali kod nas to nije slučaj. Odgojene smo tako odmalena i naše poimanje nudizma, ljudske spolnosti i uopće golog ljudskog tijela se ponešto razlikuje od većine mojih vršnjaka i ovde u Hrvatskoj. Ima njih koji me podržavaju, ali to su uglavnom oni koji bi na FKK išli samnom samo zato da bi mi u prvoj prilici pokušali raširit noge. To je tako, mogu ih razumit ali na tome sve ostaje. Za takvo nešto triba ipak potražit lakši plijen Oni stvarni nudisti se prepoznaju odma, njihov pristup, spika, teme, sve je drukčije od ovih kvazinudista koji tamo idu samo radi seksuanih pobuda i osobnih frustracija koje se tamo ipak ne mogu izličit. Zato mislim da fotke sa nudističke ne treba poistovjećivat sa bilo kakvim seksualnim insinuacijama. :stop

Npr..kakve veze ima ova fotka sa nekim seksualnim insinuacijama i po čemu se cura sa ove fotke razlikuje od neke druge cure te dobi? Žensko je ipak samo žensko. Sve ostalo su samo nevažni detalji. :)

Image

Obrisan profil

Post by Obrisan profil » 04 Mar 2012, 09:36

Ja da imam telo kao ti, ceo dan bi hodala gola

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9281 times
Been thanked: 11037 times

Post by Krokodil Behko » 04 Mar 2012, 09:50

Melgirl wrote:Pa net je pun slika sa FKK plaža. Ako je na slici neka cura ili dečko ili par, kakve veze ima jesam li to ja ili neka ko zna koja? Golo tijelo je golo tijelo, ma kome pripadalo. Znan da masu ljudi gleda na nudizam malo popriko, ali kod nas to nije slučaj. Odgojene smo tako odmalena i naše poimanje nudizma, ljudske spolnosti i uopće golog ljudskog tijela se ponešto razlikuje od većine mojih vršnjaka i ovde u Hrvatskoj. Ima njih koji me podržavaju, ali to su uglavnom oni koji bi na FKK išli samnom samo zato da bi mi u prvoj prilici pokušali raširit noge. To je tako, mogu ih razumit ali na tome sve ostaje. Za takvo nešto triba ipak potražit lakši plijen Oni stvarni nudisti se prepoznaju odma, njihov pristup, spika, teme, sve je drukčije od ovih kvazinudista koji tamo idu samo radi seksuanih pobuda i osobnih frustracija koje se tamo ipak ne mogu izličit. Zato mislim da fotke sa nudističke ne treba poistovjećivat sa bilo kakvim seksualnim insinuacijama. :stop

Npr..kakve veze ima ova fotka sa nekim seksualnim insinuacijama i po čemu se cura sa ove fotke razlikuje od neke druge cure te dobi? Žensko je ipak samo žensko. Sve ostalo su samo nevažni detalji. :)

Image

Nema problema. Mozemo to rijesiti, na adekvatan nacin. Mogu se postavljati slike
u posebnu temu (ili teme) a kome se ne svidja, nek ne otvara temu i nek ne dosadjuje,
kao sto je bio slucaj sa temom "Behkov penis".

Sto se ostalih tice, ovo nije ni vjerski ni komunisticki forum, pa prema tome,.......

Post Reply

Return to “Upoznaj forumase da bi ih volio”