Pa što će se škola zvati po njemu, ccc ...

Moderator: Krokodil Behko
Kad spomenu lud.....svrsishodnije i simpatičnije bi bilo da joj daju naziv ....škola Izeta Fazlinovićadamir5 wrote: 09 Mar 2018, 17:17 Znači bio mlad ... i lud
Pa što će se škola zvati po njemu, ccc ...![]()
Građanski brak je isto što i poligamija
Kako nije bio HDZ'-ovac?storm wrote: 09 Mar 2018, 17:15Hasan nije hadezeovac, no to ne mijenja cinjenicu da je fašist, revizionist itd, itd...Socrates wrote: 09 Mar 2018, 16:05 Nemoj sad da prozivam ko je ovdje velicao onog novopečenog muslimanskog djelimicno ustaskog HDZ-ovca.
Otkad dodje presuda Praljku i kompaniji, svi se ušutili.
A za ovog Mustafu sam nedavno cuo...otkud ga izvukose
Dalje...ne znam tko je popio mozak masi ljudi, pa se nedici, ljotici, busici, francetici, pa taj busolanesto, nastavi niz (dug je spisak, sve do ovih haaških pacijenata) vade iz septicke jame povijesti i stavljaju na svijetlu stranu iste?!
Ok da si mozda neinformiran uslijed blokada informacija, pa u doba totalne neinformiranosti cetrdesetih...danas moras biti jako glup ili pokvaren, da velicas takve monstrume...
Formalno se probio preko HDZ....za one izbore 2015 je ušao u stranku ali mislim da nije ni godinu dana bio kako je izbačen.....sad je zajedno sa malom nazi Brunom Esih na čelu njihove strankeSocrates wrote: 09 Mar 2018, 17:24Kako nije bio HDZ'-ovac?storm wrote: 09 Mar 2018, 17:15Hasan nije hadezeovac, no to ne mijenja cinjenicu da je fašist, revizionist itd, itd...Socrates wrote: 09 Mar 2018, 16:05 Nemoj sad da prozivam ko je ovdje velicao onog novopečenog muslimanskog djelimicno ustaskog HDZ-ovca.
Dalje...ne znam tko je popio mozak masi ljudi, pa se nedici, ljotici, busici, francetici, pa taj busolanesto, nastavi niz (dug je spisak, sve do ovih haaških pacijenata) vade iz septicke jame povijesti i stavljaju na svijetlu stranu iste?!
Ok da si mozda neinformiran uslijed blokada informacija, pa u doba totalne neinformiranosti cetrdesetih...danas moras biti jako glup ili pokvaren, da velicas takve monstrume...Nije bio član HDZ-a?
Ti si opsjednut sa SDA,nie to tema ovdje.Tebi se SDA pricinjava na svakom koraku.Socrates wrote: 09 Mar 2018, 17:22 Gaga, kao sto rekoh, nikakvih principa nemaš. A zdrav razum otis'o na odmor. Ti podržavas sve sto SDA radi i zato uopste nisi čovjek sa kojim se može raspravljati racionalno. Da ti SDA sutra kaže da skočis na glavu sa 20-tog sprata, ti to ne bi doveo u pitanje.
Zato ne možeš raspravljati ni o čemu ozbiljnom. Nemaš principa nego si SDA pijun.
storm wrote: 09 Mar 2018, 17:28Formalno se probio preko HDZ....za one izbore 2015 je ušao u stranku ali mislim da nije ni godinu dana bio kako je izbačen.....sad je zajedno sa malom nazi Brunom Esih na čelu njihove strankeSocrates wrote: 09 Mar 2018, 17:24Kako nije bio HDZ'-ovac?storm wrote: 09 Mar 2018, 17:15Hasan nije hadezeovac, no to ne mijenja cinjenicu da je fašist, revizionist itd, itd...Socrates wrote: 09 Mar 2018, 16:05 Nemoj sad da prozivam ko je ovdje velicao onog novopečenog muslimanskog djelimicno ustaskog HDZ-ovca.
Ok da si mozda neinformiran uslijed blokada informacija, pa u doba totalne neinformiranosti cetrdesetih...danas moras biti jako glup ili pokvaren, da velicas takve monstrume...Nije bio član HDZ-a?
Cime je Hasanbegovic zasluzio to malo paznje sto mu ti pridajes?Je li zato sto je Bosnjak?
gaga wrote: 09 Mar 2018, 17:29Ti si opsjednut sa SDA,nie to tema ovdje.Tebi se SDA pricinjava na svakom koraku.Socrates wrote: 09 Mar 2018, 17:22 Gaga, kao sto rekoh, nikakvih principa nemaš. A zdrav razum otis'o na odmor. Ti podržavas sve sto SDA radi i zato uopste nisi čovjek sa kojim se može raspravljati racionalno. Da ti SDA sutra kaže da skočis na glavu sa 20-tog sprata, ti to ne bi doveo u pitanje.
Zato ne možeš raspravljati ni o čemu ozbiljnom. Nemaš principa nego si SDA pijun.Pisi o temi,a ne o meni.
Zaslužio je zato što je bošnjačko-hrvatski fašista, baš kao i ovaj o kome je tema.gaga wrote: 09 Mar 2018, 17:32storm wrote: 09 Mar 2018, 17:28Formalno se probio preko HDZ....za one izbore 2015 je ušao u stranku ali mislim da nije ni godinu dana bio kako je izbačen.....sad je zajedno sa malom nazi Brunom Esih na čelu njihove strankeSocrates wrote: 09 Mar 2018, 17:24Kako nije bio HDZ'-ovac?storm wrote: 09 Mar 2018, 17:15
Hasan nije hadezeovac, no to ne mijenja cinjenicu da je fašist, revizionist itd, itd...
Cime je Hasanbegovic zasluzio to malo paznje sto mu ti pridajes?Je li zato sto je Bosnjak?
Users browsing this forum: No registered users and 22 guests