Maloprije u dnevniku kazu da nisu jos, auto koje je oteo na mostu, i prilikom otmice pucao, nadjeno je u PakleniciRum wrote: 09 Mar 2018, 19:39su drugog ufatilispacebound wrote: 09 Mar 2018, 18:58 I kako me klixovci huskasi nervirajuprvo su molili boga da je terorizam, pa da su se "vlasi" medjusobno pomarisali, pa otvorise temu na Politici valjda se nadajuci eskalaciji nekakvoj.A ono dva muslimana, kriminalca i jos poslase u bolnicu jednog finog policajca, takodjer muslimana.I da, maloms su, mislim, bubrege odvalili.Kaze ciko kojem je kuca tu da su ga policajci upozorili da mu je bolje da ne vidi kakav je.
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9899 times
- Been thanked: 16674 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- spacebound
- Urednik foruma

Pa eto ti po portalima, ai ovaj rum umjesto da takve vijesti stavi ganja guze i stikle 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- spacebound
- Urednik foruma

- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ide jaro na daleke pute
odlazi mi drug u zemlju stranu
obeco je na rastanku tuznom
da ce cesto pisat svom jaranu
Ref. 2x
Pisi, pisi jarane iz daleka svijeta
kad u srcu javi ti se bol
kad za Bosnom obuzme te sjeta
pisi, pisi ti jaranu svom
odlazi mi drug u zemlju stranu
obeco je na rastanku tuznom
da ce cesto pisat svom jaranu
Ref. 2x
Pisi, pisi jarane iz daleka svijeta
kad u srcu javi ti se bol
kad za Bosnom obuzme te sjeta
pisi, pisi ti jaranu svom
. . . . . . . . .
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Hedonizam (grč. hēdonē, užitak) etički je nauk koji, kao podvrsta eudaimonizma, užitak smatra vrhovnim dobrom i ciljem ljudskog djelovanja. Pritom se užitak može odrediti vrlo različito: kao osjetilni, kao duhovni, ili oboje. Ugoda je najviše dobro, a svako bi djelovanje trebalo težiti što većem povećanju ugode (ne nužno djelatnikove).
Prvi je teoretičar hedonizma bio Aristip iz Kirene, Sokratov učenik i utemeljitelj kirenske filozofske škole. Razvijajući Sokratovu temu dobra, Aristip je dobro odredio kao užitak. Čovjeku pripada samo ono što je sadašnje te stoga treba uživati od danas do sutra, jer je nada u neko buduće dobro uvijek povezana s nemirom uzrokovanim neizvjesnošću sudbine. Bitno je da mudrac dominira užitkom, a ne obratno.
Pojam užitka ključan je element i u filozofiji Epikura i Epikurove filozofske škole. No dok filozofi kirenske škole prednost daju užicima kakvi su radost i veselje, Epikur je smatrao da užitak čine stanja kakva su sloboda od straha i požuda i odsutnost boli. Prema Epikuru, ljudsko djelovanje treba biti upravljeno postizanju nepomućenosti duha (ataraksije).
U čitavoj su povijesti filozofi kritizirali nauk hedonizma. Među najvećim mu je protivnicima Kant, prema kojemu se moral ne može povezati s užitkom ili zadovoljstvom. U modernoj filozofiji nisu se mogle zaobići psihologijske teorije koje u užitku vide odlučujući čimbenik motivacije. Tako primjerice Marcuse – zadržavajući ipak kritički odmak – priznaje da vrijednosti hedonizma imaju svoje mjesto u harmoničnom razvoju osobe.
Prvi je teoretičar hedonizma bio Aristip iz Kirene, Sokratov učenik i utemeljitelj kirenske filozofske škole. Razvijajući Sokratovu temu dobra, Aristip je dobro odredio kao užitak. Čovjeku pripada samo ono što je sadašnje te stoga treba uživati od danas do sutra, jer je nada u neko buduće dobro uvijek povezana s nemirom uzrokovanim neizvjesnošću sudbine. Bitno je da mudrac dominira užitkom, a ne obratno.
Pojam užitka ključan je element i u filozofiji Epikura i Epikurove filozofske škole. No dok filozofi kirenske škole prednost daju užicima kakvi su radost i veselje, Epikur je smatrao da užitak čine stanja kakva su sloboda od straha i požuda i odsutnost boli. Prema Epikuru, ljudsko djelovanje treba biti upravljeno postizanju nepomućenosti duha (ataraksije).
U čitavoj su povijesti filozofi kritizirali nauk hedonizma. Među najvećim mu je protivnicima Kant, prema kojemu se moral ne može povezati s užitkom ili zadovoljstvom. U modernoj filozofiji nisu se mogle zaobići psihologijske teorije koje u užitku vide odlučujući čimbenik motivacije. Tako primjerice Marcuse – zadržavajući ipak kritički odmak – priznaje da vrijednosti hedonizma imaju svoje mjesto u harmoničnom razvoju osobe.
🐽
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Kad smo već kod jarana, ja sam im'o jednog jarana sa korijenima iz Nigerije u srednjoj školi.
Taj je sam sebi upucivao pasove od 50 metara, toliko je bio brz. Jednom je odigr'o pas samom sebi u ofsajdu.
Pa ti sad gledaj sta ti je brzina.
Taj je sam sebi upucivao pasove od 50 metara, toliko je bio brz. Jednom je odigr'o pas samom sebi u ofsajdu.
Pa ti sad gledaj sta ti je brzina.
. . . . . . . . .
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
jedna cura ovdje izasla iz trole zbog revizora, nije imala kartu, i stigla trolu na sljedecoj stanici
🐽
- spacebound
- Urednik foruma

Dobro jutro

- Sheval
- Forum [Bot]
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 872 times
Kontra hoće da bije Pasagu, Remzudin nas gleda, Space zeli da napadne Policiju, ovaj smorio sa plazmama i mobitelima, onaj hoce da se ubije, treci prica sam sa sobom...pa tacno nas necim posipaju iz zraka. Gadovi:)
Dobro jutro

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Danci
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 966 times
- Been thanked: 1186 times
:Jutro i od mene .. veliki mah za prisutne 
Kada vidim skakavca u sobi,više skačem ja ,nego on