Evo i mene malo prije posla, danas cu zaglaviti

Moderator: VIP
Ma i da ne ostane, naš je
Draga Cvrle, danas radim samo ono što volim , to je kuhanje i neke sitnice usputne..drugo me ništa ne zanima.. obavljala sam neke pretrage i otkrivena mi je herinja diska i moram na fizikalnu terapiju, pripremam se fizički ..šta ću..Cvrle wrote: 13 Mar 2018, 13:00 Sta ima sta nema dezurnaGdje si ti danima???
Meni se nesto ne da ovih dana ni tipkanje ni nista... Izbace me iz takta na poslu, pa sam sva nidje veze
Nesto nam je i Chloe urijedila ili sam ja van toka zbivanja![]()
Ja ne znam sta je ovo, ali jako puno raje ima taj problem. Kicma je mnogima "naceta"... eh da li je to do nacina zivota, do tereta, do kompjutera, do vremena ko ce ga vise znati. Fizikalna moze puno pomoci i to rjesavaj sto prije, da ne ode dalje... Tu sam ako sta mogu pomoci, makar virtualniDanci wrote: 13 Mar 2018, 13:20Draga Cvrle, danas radim samo ono što volim , to je kuhanje i neke sitnice usputne..drugo me ništa ne zanima.. obavljala sam neke pretrage i otkrivena mi je herinja diska i moram na fizikalnu terapiju, pripremam se fizički ..šta ću..Cvrle wrote: 13 Mar 2018, 13:00 Sta ima sta nema dezurnaGdje si ti danima???
Meni se nesto ne da ovih dana ni tipkanje ni nista... Izbace me iz takta na poslu, pa sam sva nidje veze
Nesto nam je i Chloe urijedila ili sam ja van toka zbivanja![]()
Nisam ni ja dugo bila, tako sa mi falite svi..
Primjećujem da te podosta opterećenja posao, može li se to popraviti, ajde da riješimo to zajedno![]()
Users browsing this forum: HAVANA and 15 guests