Đe si šta ima,ima najgora zima u 1000 godina
- genetsko.mekinje
- Na probnom
- Status: Offline
Đe si šta ima,ima najgora zima u 1000 godina
Dramaticna prognoza: Europu ceka najhladnija zima u posljednjih 1000 godina! Pa Bog im pamet dao nisu imali termometar ni prije 200 godina,kamoli prije hiljadu moj dedo se ne sjeca kakva je zima bila prije 20 godine,a kamoli 70. Njemu je svaka zima je*eno hladna. Neka oni znaju da ce bit najgora,garant je kulin ban svako jutro iznosio neki svoj termometar sa zivom i mjerio temperaturu,poslije njega el fatih i ostali sultani poslije njega koji su zaduzili nekog da mjeri temperature, pa gavrilo princip,tito i na kraju moj dedo i oni to sve zapisali da mogu ovi nako ofrlje reci najgora zima u posljednjih 1000 godina. Garant ne znaju sta su jucer jeli,a znaju da je najgora zima od kad zima postoji, bice nenadjebivo. Mozda su negdje iz nekih drevnih zapisa procitali da pise : ovako raja, najgora zima od kad je rim pao bice 2010 godina poslije Isusa,djecemi. Kraj tog citata iz zapisa,ili su pitali gatare i vraceve u gnjacku,moskvi,bugarskim planinama(belasica i ograzden) i pitali su Sarajevsku Maru gataru cije je umjetnicko ime Zulejha i Momu vraca s Alipasinog polja. Odo ja do rusije da kupim bundu koja ima 1000 slojeva da ja ne umrem u najgoroj zimi do sada.
Covjek uci dok je ziv i opet umre glup.
Fin insan i ocajan polupokusaj sminkera. :smrc
Bolje 5 do 12 neg nijednu poslije 1.
Kada mi je rekla koje sve poze hoce,
istjerao sam je napolje.
Sta, ona misli, da sam ja kaskader!?

Fin insan i ocajan polupokusaj sminkera. :smrc
Bolje 5 do 12 neg nijednu poslije 1.
Kada mi je rekla koje sve poze hoce,
istjerao sam je napolje.
Sta, ona misli, da sam ja kaskader!?

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7365 times
- Been thanked: 17088 times
- Status: Online
Re: Đe si šta ima,ima najgora zima u 1000 godina
možda su im to rekli vidovita džemila i mevludin duvančić :lolPa Bog im pamet dao nisu imali termometar ni prije 200 godina,kamoli prije hiljadu
ja sam čula tj čitala nekog naučnika. on kaže da se svako 30 godina smjenjuju topla i hladna klima. od 1950 do 1980 je bilo hladno tj umjereno topla ljeta i hladne zime (što je tačno). od 80 do 2010 je bila toplija klima sa vrućim ljetima i blagim zimama (što je tačno). a sad 2010 nasupa opet period hladne klime, a ako ste primijetili prošlo ljeto je bilo dosta kišovito i blago, te najavljuju hladnu zimu
Ma, lažu. Kakva zima! Isto tako su rekli da je ovo leto bilo najtoplije, a ja mislim da uopšte nije bilo od toplijih. Nemaju oni poooojma.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9089 times
- Been thanked: 10783 times
E pa eto... Maja,to jest taj naucnik,bio je u pravu.. Mraza je bilo od polovine decembra do polovine februara sigurno i to skoro neprestano.. A sad nastupa ljeto pa cemo vidjeti hoce li i ono biti kao proslo.. Kisovito i nesto blaze.. Ako se po jutru poznaje dan,bit ce takvo.. Kise i oblaka,uvijek ima.. I u ovom momentu,u srednjoj Bosni,puse povjetarac i ne mirise da ce biti toplo..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9089 times
- Been thanked: 10783 times
Eeee moj ovaj ti Mekinje, evo ima i gorih zima, kao sto vidis 

- bboyFireFish
- Sitna buranija
Ne bi se reklo da je najhladnija,ali bilo je i dana kad su pingvini trazili zamrzivac da se ugriju !