Showbizz
Moderator: Krokodil Behko
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
- Status: Offline
Re: Procurila tajna prepiska Emine Jahović i Marka Miškovića
Bjezi bolan Behko. U kojem je to braku ista ljubav nakon deset godina i na pocetku. Mozda jedan od sto. Oboje su mladi. Zasto bi zivjeli 40 godina u braku bez ljubavi.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11848 times
- Status: Online
I ja bih da se ženim mjesečno, ali nikako da natrčim na takve žene i s takvim stavovima, o kojima vi govorite.
Šta je za reći, ovako se šara po internetu, a u stvarnosti smo malo drugačije?
Šta je za reći, ovako se šara po internetu, a u stvarnosti smo malo drugačije?
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
za mjesec se jedva stignes zaljubit, a kamo li da zavolis. Amater 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Srećom..nemam blage veze tko su ovo dvoje i mogu mirno poslijepodne ubiti oko...
Habibti, ya nour el - ain... 
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1660 times
- Been thanked: 1493 times
Dadni zeni karticu i saznat ces kakva je... 
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
no problemo 
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Na svakom braku treba predano i sa ljubavlju raditi godinama ako ne i decenijama da bi bio uspješna emocionalno-ekonomska zajednica dvoje nezavisnih ljudi i nesto manje nezavisne djecice. Mišljenja sam, therefore, da gospođa Jahovic i gospodin Sandala nisu dovoljno radili na svom braku, te uljudno apelujem da se vrate jedno drugom "tamo gdje ljubav klice pobjedničke pjesme". 
Sve ovo gore je a major BS, akademski receno. Što bi moj profesor Filmske Umjetnosti, prije projekcije Trećeg Čovjeka, rekao, ako treba ikako da radiš na svom braku, "you're in a fuckin' wrong marriage".
Ispocetka, možeš tiho da negodujes samo svom Bogu, ali nakon godina of "being in a fuckin' wrong marriage", you actually most likely hope, sasvim racionalno i hladnokrvno, that the son of a bitch, bio on Sandala, Nanula ili Vojnicka Cizma, violently chokes to death on the buredzika koju si mu servirala sa sopskom salatom nedeljom popodne.
Suddenly, the buredzika on your marital plate has an entirely different meaning.
Sve ovo gore je a major BS, akademski receno. Što bi moj profesor Filmske Umjetnosti, prije projekcije Trećeg Čovjeka, rekao, ako treba ikako da radiš na svom braku, "you're in a fuckin' wrong marriage".
Ispocetka, možeš tiho da negodujes samo svom Bogu, ali nakon godina of "being in a fuckin' wrong marriage", you actually most likely hope, sasvim racionalno i hladnokrvno, that the son of a bitch, bio on Sandala, Nanula ili Vojnicka Cizma, violently chokes to death on the buredzika koju si mu servirala sa sopskom salatom nedeljom popodne.
Suddenly, the buredzika on your marital plate has an entirely different meaning.
Last edited by Socrates on 14 Mar 2018, 20:43, edited 1 time in total.
. . . . . . . . .
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
Oj lijepa turska kćeri krstiće te kaluđeri 
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
Sta mislis da li bi se isto desilo i da je obrnuto, da damo muskarcu karticu
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Tereza Kesovija kritizira mlađe kolegice jer pjevaju glupe pjesme i operiraju se

- I Mozart je pisao zabavne pjesme, ali nigdje nije bio na granici jeftinoće, kiča. Ovo danas, ovi pjesmuljci, to je katastrofa - izjavila je Tereza Kesovija u razgovoru o temi današnjih hitova na televiziji RTL.
Osvrnula se i na tekstove pjesama naših pjevača.
- Sjećam se jedne pjesme: mrav nosi teret, mislim – kako mrav nosi teret ljubavi? A gdje ću? Mislim, ja nisam mrav! Nosi mi se bila boja? Ako ti se nosi bila boja – što moraš vikati da ti se nosi bila boja - objasnila je Tereza.
Slavna Dubrovčanka je 60 godina na hrvatskoj estradi, a ističe da nema nasljednike.
- Jedino kad bi me neko klonirao. Ne, ne. Ne može se naći neko isti - poručila je.
Iako su scena i muzika njen život, zdravlje joj je iznad svega.
- Moje zdravlje je kao zdravlje prosječnog čovjeka, što znači da mi je zdravlje – loše. Svi mi negdje pomalo glumatamo ako nismo mladi da to što nas malo bolucka nije ništa. Tako ja sebi ponavljam – nije mi ništa, a ima mnogo stvari koje nisu dobre. Ali savršeno se nosim s njima zato što im prkosim - rekla je.
Osvrnula se Tereza i na trend pjevačica koje sve više vremena provode u ordinacijama estetske hirurgije.
- One mlade žele biti još mlađe, s čim se ne slažem jer, kad si mlad, onda si lijep i nemaš što popravljati. Ako ideš mijenjati nosinu, mijenjaš cijelu fizionomiju. Valjda što je žensko lice ljepše, prije dobije posao – može biti i gluplja, ali barem dobro izgleda - tvrdi Kesovija.
(avaz)
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5259 times
- Been thanked: 7453 times
Re: Tereza Kesovija kritizira mlađe kolegice jer pjevaju glupe pjesme i operiraju se
Nisam cula za tu pjesmu... Mrav nosi teret ljubavi.
A citajuci ovako i ne zvuci glupo. Mravi su nesebicna i jako organizirana bica.
A citajuci ovako i ne zvuci glupo. Mravi su nesebicna i jako organizirana bica.
Svijest ima sidrište.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Re: Tereza Kesovija kritizira mlađe kolegice jer pjevaju glupe pjesme i operiraju se
ina wrote: 17 Apr 2018, 10:25 Nisam cula za tu pjesmu... Mrav nosi teret ljubavi.
A citajuci ovako i ne zvuci glupo. Mravi su nesebicna i jako organizirana bica.![]()
A mravinjak je onda swing lokacija?
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5259 times
- Been thanked: 7453 times
Sigurno si primijetio kako se mravi kupe ako nekom drugom bude nesto. Uprte ga k'o covjeka.Krokodil Behko wrote: 17 Apr 2018, 10:39ina wrote: 17 Apr 2018, 10:25 Nisam cula za tu pjesmu... Mrav nosi teret ljubavi.
A citajuci ovako i ne zvuci glupo. Mravi su nesebicna i jako organizirana bica.![]()
A mravinjak je onda swing lokacija?![]()
Svijest ima sidrište.
Tereza ima vanserijski glas, neke zaista lijepe pjesme, ali kao čovjek mi je izašla iz volje zbog nekih izjava.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Jos jedna...sa spikom, kako je prije bilo sve bolje 
Ovo danas nije cemu...ali ni ono njeno nije neki vrh
Ovo danas nije cemu...ali ni ono njeno nije neki vrh
Ma jadna...doslepala se iz Pariza, kad su joj cetnici devastirali vilu u Konavlima...i trk Franceku u zagrljaj...vristala u medijima sta su joj srbi uradili, da nikad vise nece nogom stupiti tamo...no umre Vranjo...zapjevusi i Tereza u Sava centruSheval wrote: 17 Apr 2018, 15:12 Najjača njezina izjava na pitanje zašto se vratila iz Francuske u Hrvatsku za vrijeme rata. Veli, osjećala je moralnu obavezu da se vrati, da bude uz narod. Ne bi sebi oprostila da je u tim trenucima ostala u Parizu.
Jao![]()
Pljugica...
Bolje bi bilo da je ostala. Bar mi ne bi pala u očima. Kad se sjetim izjava u ratu, ma fuj.Sheval wrote: 17 Apr 2018, 15:12 Najjača njezina izjava na pitanje zašto se vratila iz Francuske u Hrvatsku za vrijeme rata. Veli, osjećala je moralnu obavezu da se vrati, da bude uz narod. Ne bi sebi oprostila da je u tim trenucima ostala u Parizu.
Jao![]()
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Socrates
- Forum [Bot]
I ovu treba zatvorit'. Šalje izvještaje za javnost iz groba skoro.
Go to fuckin' hell!!
Go to fuckin' hell!!
. . . . . . . . .
- Femea
- Propala kaladontašica

- Been thanked: 2 times
Ja sam mislila da je Tereza davno umrla
...izgleda sam pobrkala sa nekom drugom 
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
- Socrates
- Forum [Bot]
Hoće li neko napisati sta je izjavljivala.
. . . . . . . . .