Vrlo rado prepustam ovaj, ja cu se vec snaci

Moderator: VIP
Vrlo rado prepustam ovaj, ja cu se vec snaci
damire nisi me poljubio za laku noc
stavi pola vrhnja za kuhanje i malo čilijaSibila wrote: 20 Mar 2018, 18:30 spejs ...ne bilo ti zapovjedjeno...molim te mi napisi kako pravis onaj slatki kupus...mislim da sam procitala da si to pravila...ja to nisam nikad probala pa bih voljela.
hvala timoje
![]()
opisi detaljno da sta ne zajebem![]()
![]()
Bla wrote: 21 Mar 2018, 00:13stavi pola vrhnja za kuhanje i malo čilijaSibila wrote: 20 Mar 2018, 18:30 spejs ...ne bilo ti zapovjedjeno...molim te mi napisi kako pravis onaj slatki kupus...mislim da sam procitala da si to pravila...ja to nisam nikad probala pa bih voljela.
hvala timoje
![]()
opisi detaljno da sta ne zajebem![]()
![]()
i ubaci jednu kockicu putera
kad bude gotov, ucvrkaj još jednu kocku putera, prelij, i pusti još par minuta da se kuha i eto
To ja sebi u tanjiru pokajmacim, kao i sarmu i filovane paprike i sataras, mohune...
spacebound wrote: 21 Mar 2018, 14:12To ja sebi u tanjiru pokajmacim, kao i sarmu i filovane paprike i sataras, mohune...![]()
jucer sam na plinu pravila krompir pire a na struji pekla ribu....sve u isto vrijeme da oboje bude vruce
I moja mama tako sve sto stigne pokvari kajmakom.spacebound wrote: 21 Mar 2018, 14:12To ja sebi u tanjiru pokajmacim, kao i sarmu i filovane paprike i sataras, mohune...![]()
Cvrle wrote: 20 Mar 2018, 18:10 Divljane ide pp, sad odoh na trening pa ako budes poslije za partiju javi se.