Treba odvojiti hrabrost od gluposti/ludosti, a opet uzeti u obzir potrebu i zelju za adrenalinom.
Eto proslo ljeto, vikendice, malo prirode, dernecenje, mene vec smorilo, odem prosetam se stazom i kroz sumu, a uvijek zamisljen tamburam tako, kad odjednom vidim zmiju nekih 5-6 m ispred, bas velika i pocnem se kao sunjam i u trenutku shvatim da sam budala. Sta se imam sunjati kad znam i da me davno uocila a i kako me vidi i osjeti. A opet nastavim polagano se priblizavati, znam da ne vole nagle pokrete

A odluka je pala u trenutku dal' da se vratim ili da pokusam.
Uspio sam joj se pribliziti na manje od metar i po, onako odokativno. Cijelo vrijeme je gledala cas u mene, cas naprijed u grmlje, dok nisam ubrzo shvatio da se u blizini nalazi zaba koju je lovila. Ostao sam tu jedno vrijeme tako cuceci u buljeci i ja u nju i ona u mene, dok nije odjednom munjevito se obrusila u grmlje, pa sam i ja nastavio.
Ne znam, trebalo mi

Kad sam se vracao nije mi uopste bila na umu
storm wrote: 21 Mar 2018, 17:47
Bla wrote: 21 Mar 2018, 16:23
Primjera radi:
uhvati vas jeza kada sami prolazite noću nekom lokacijom,
ali kada niste sami onda nemate straha,
pa čak i kada je ta druga osoba neko malo dijete ili starac koji vas ne može zaštititi.
A cega tocno bi se trebao plasiti

Da je malo dijete pored mene, plasio bi se za njega malo...ako dodje do situacije, da li bi ga mogao obraniti, pa bi bio oprezniji.
Sam...jako teško
Uvijek su te situacije gore, kad imas neku nejac pored sebe u bilo kojoj opasnijoj situaciji do koje moze doci i iznenada. Pazi na sebe, pazi na njih, a snosis odgovornost.
Question everything.